Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jei ir Trešnia po poros pokalbių dings, netoleruoju aš tokių narių, buvo jų čia nnnn...

Dabar į naujokes visad žiūriu atsargiai.

O tu manai, kad tavo toleravimas joms rūpi?

Ir iš viso, negi lauki kažkokių įsipareigojimų iš žmogaus, su kuriuo persimeti keliais žodžiais kažkur susitikus? Gal išsivystys bendravimas, o gal ne. Dėl kuo įvairiausių priežasčių. Kam kažkokias sąlygas kelt?

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 05 01, 20:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tresnia" data-cid="72423839" data-time="1556728741"><div><p>vartotojo įkelta nuotrauka<a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.supermama.lt/forumas/index.php?app=core&module=attach&section=attach&attach_rel_module=post&attach_id=261711'>FE860F75-683D-41AF-9CD0-2B409F60176C.jpeg</a> unsure.gif </p></div></blockquote><p></p><p>Oi koks fainuolis  wub.gif </p><p></p><p>Mano Bestė dabat ant kėdės atkaltės balansiuoja mano dorojamą jautieną uostydama, o Harpė pasistiebus letena makaluoja, tipo duok ir man.  biggrin.gif​ </p>

As bandau labai MB ikalbeti antram katinukui, nu niekaip jis neina su manim i kalbas. unsure.gif
O sita pats namo parnese nors as buvau pries, dabar galvoja, kad katina galima isaukleti kaip suni - uzsiima abu vienas kito dresiravimu blink.gif biggrin.gif
Atsakyti

Nu kokie nekulturni jūsų katinai  :B  :D  Mano aa Musytė tik prieš kefyrą ir fermentinį sūrį neatsilaikydavo. O visokios ten vištos ir kiti dalykai visiškai dzin būdavo. Labai gražiai kefyro stiklinės atrodydavo, jei palieki. Ateini, ir viršus stiklinės per liežuvio ilgį net šviečia kaip švariai nudrožtas  :D​  

Mano juodukė labai kultūrna. Tik, turi silpnybę lakti vandenį iš vazų. Ką, kur bepastatysi, tuoj snukis įmerktas. 

koncentruotas, astrus kvapas, man per daug jo viduj. Be to, as alergiska, tai lb renkuos geles, kurias merkiu namuose.Jau zino visi dovanotojai kas man tinka.

A, galvojau, bendrai kažkas negerai. 

Pririnkau iš spintos sesei ir podukrai n nenešiotų rūbų. Šnd mano mama sugebėjo paklaust, a su sveikata viskas pas mane gerai, bo, anot jos, jaunėlė svoriu mane jau apneša gerokai. Nu viskas gerai, tiesiog valgau kitaip, lakstau pirmyn atgal, nervinuos ir nemiegu. Na šito jai aš nesakiau.

Ta prasme, tu lieknėji/plonėji/kūsti?

Nagi va mano ponaitis  :wub:

Oi, juodžiai sfinksai labai gražūs  :wub:  :wub: 

Mano namų ir katinų prižiūrėtoja buvo nekokia, tai katinai netikėtai liko neėdę beveik 3 paras.  :mega_shok: Ryžas net užkimo besikoliodamas nuo pirmadienio, pasakodamas istorijas koks nelaimingas katinas, anas yra. 

Atsakyti

Limcamca, tavo namų ir katinų prižiūrėtojai reikia kupron duot. 

Trešnia, labas. Puikus katinas.

Paskaičius apie Limcamcos alyvas, pas klientės kaimyną prisilaužiau alyvų. Namai ne lodorium, o skaniai kvepės.

Važiavom su lėle trečios šiais akademiniais  metais. porosmokyklinių

batų pirkti.  Kaip ji juos taip nudėvi???

Atsakyti

As bandau labai MB ikalbeti antram katinukui, nu niekaip jis neina su manim i kalbas. unsure.gif
O sita pats namo parnese nors as buvau pries, dabar galvoja, kad katina galima isaukleti kaip suni - uzsiima abu vienas kito dresiravimu blink.gifbiggrin.gif

Aš pasiimdama pirmą, apie antrą net negalvojau. Bet pamačiau, kad jai vienai labai liūdna. Ir labai džiaugiuosi pasiėmus antrą. Jos užsiima viena kita.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 05 01, 21:02)
Bet pamačiau, kad jai vienai labai liūdna. Ir labai džiaugiuosi pasiėmus antrą. Jos užsiima viena kita.

As ir manau, kad maniskiui nebutu taip liudna, bet labai bijau, kad namus sugriautu kas kart palikus juos du vienus. unsure.gif

Kokie planai savaitgaliui pas visas? As jau laukiu nesulaukiu wub.gif
Atsakyti

Aš visom keturiom lauksiu Trešnios, jei ji bendraus.

Limca, aš nekūstu, sesuo gal pavalgo daugiau.

Atsakyti

Kaip megstu alyvas, stAciai iki ekstazes. Ir  pakalnutes. Kai tik prazista, visada merkiu vazon ir kaifuoju. Po mano langais auga alyvos, jau ziedus sukrove, tuoj tuoj kvepes... :wub:\

Goutal Neroli turejau, man neprimine jazminu, greiciu toks saizus ryskus saltas vesus,  senobinis geraja prasme, kvapas. 

Uzjautoju visas, dirbancias slenkanciu grafiku, :)

Sutaisiau bliuda saltibarsciu, jau nieko nebeliko :nestuketik mano nenukratyti +4 kg nuo ziemos  :D 

Atsakyti

Aš pasiimdama pirmą, apie antrą net negalvojau. Bet pamačiau, kad jai vienai labai liūdna. Ir labai džiaugiuosi pasiėmus antrą. Jos užsiima viena kita.

Aš tai ir trečią pasimdama gavlojau apie tuos abu. Kaip jie dabar žaidžia ir duodasi, nors mažylį gavau visiškai nesocializuotą. Dar neišgenu tos jo savybės, neurgzt, kai prie manęs ateina jo dabartiniai brolis/sesuo. Jis pyksta ir pavydi.

Atsakyti

As ir manau, kad maniskiui nebutu taip liudna, bet labai bijau, kad namus sugriautu kas kart palikus juos du vienus. unsure.gif

Kokie planai savaitgaliui pas visas? As jau laukiu nesulaukiu wub.gif

Na, sfinksams labai reikia bendravimo.

Terasą tvarkysiu. Gal iki gėlių turgaus išsiruošiu. Atsinaujint reikia, nes dalis gražuolių žiemos neišgyveno.

Atsakyti

Pas mane visu grožiu dabar žydi magnolija. Didžiulis, 3 metrų krūmas, kazkaip neina nei nufotkint.

Pridėta:

Atsakyti

ai, dar pasiguosiu, ka ir man kazkokia nevezucha  man su plaukais.  vakar vakare nusidaziau plaukus naujais dazais, ta prasme, kad ju dar nesu bandziusi. raso, kad nudazo zilus. Taip, tikrai nudaze, bet ne tamsiai, o ryzai. :lol: Patys plaukai gana graziai atrodo, idomus atspalvis gavosi, o virsugalvyje prie kaktos yra pirsto storuma zila sruoga, tai ana dailiai ryza ne i tema ir smilkiniai tokie patys. Vienu zodziu, dienos sviesoje byski pakraupau,  cia net ne koks nors naminis savamokslis balajažas , cia bardakas :D

Nu cia karma kalė temoje su tom palukuosenom.  :laugh: 

Atsakyti