Nu kokie nekulturni jūsų katinai
Mano aa Musytė tik prieš kefyrą ir fermentinį sūrį neatsilaikydavo. O visokios ten vištos ir kiti dalykai visiškai dzin būdavo. Labai gražiai kefyro stiklinės atrodydavo, jei palieki. Ateini, ir viršus stiklinės per liežuvio ilgį net šviečia kaip švariai nudrožtas
Nu kokie nekulturni jūsų katinai
![]()
Mano aa Musytė tik prieš kefyrą ir fermentinį sūrį neatsilaikydavo. O visokios ten vištos ir kiti dalykai visiškai dzin būdavo. Labai gražiai kefyro stiklinės atrodydavo, jei palieki. Ateini, ir viršus stiklinės per liežuvio ilgį net šviečia kaip švariai nudrožtas
tai jau cia tai baisi kultura
Kodel?
koncentruotas, astrus kvapas, man per daug jo viduj. Be to, as alergiska, tai lb renkuos geles, kurias merkiu namuose.Jau zino visi dovanotojai kas man tinka.
man alyvos grazu, bet vos uzuodziu- kapec. dabar prie namu dar jos nezydi, bet zydi kazkokios panasios baltos, net pavadinimo nezinau, tai va tu parnese. bet reakcija panasi i alyvas, tiesiog smirda, uzgula nosi. as net ne visas pirktines skintas geles galiu namie laikyt. kazkada kazkokia proga gavau puokste neaiskiu geliu ( ok, ok, nu nezinau as ju visu pavadinimu
) - ismeciau, nes net galva spausti pradejo nuo to ju kvapo.
Ievos bus, greiciausiai. Oi, jos tai isvis lb stipru kvapa turi, skaiciau kazkur, kad negalima ju merkt patalpose, nes skaudes galva.
Ievos bus, greiciausiai. Oi, jos tai isvis lb stipru kvapa turi, skaiciau kazkur, kad negalima ju merkt patalpose, nes skaudes galva.
tai ir as speju, kad ievos. tai net nemerkem, parnese tik, uzteko, kad i namus inestu.... ejau iskart i konteineri mest, kad namie kvapo neliktu. va uztat vyras ir dovanoja tik rozes, nes zino, ir kad megstu, ir kad alergijos joms nera neeksperimentuoja zmogus
joo, guugle sako, kad ievos
Nu ir dirbsiu. Ir bus bapkių ir vėl atostogausiu
![]()
Beje, apelsinų žiedai kvepia jazminais. Tip top. Man dabar mirtinai reikia tokių kvepalų. Panašiausias Tom Ford Jasmin Rouge, bet noriu labiau į apelsinus. Gal kuri esat kokį panašų kvapą pagavę kur?
Aga. Aš irgi. 22d beliko.
Apelsinžiedžių kvapas parfumeriojoje vadinamas neroli. Paisigooglink, kas su tokiu ingridientu.
Sveikos
Londonietės, kokiu būdu balsuosite? Mes dar negavom jokių lapelių, ar ambasadoj balsuojant jų reikia?
Aš paštu.
Pasakykit jus tai MB
padejo ant stalo ir i darba isejo
O kam sakyt? Pareina - konstatuoji faktą, kad savo vakarienę jis pats gi atidavė katinui. Kitą kartą pagalvos
Labas naujokei
Alyvas dievinu. Galiu ne tik namo neštis, bet ir pati po krūmu miegot. Va kas mane užmuša, tai šienas. Neprakvėpuoju ir verkiu.

Prisijuokiau

Kaip as jau noriu namucio, dar pora valandu pakentet darbe... gryzus reikes katino kojas megzti dar, norisi jau pabaigti

Pririnkau iš spintos sesei ir podukrai n nenešiotų rūbų. Šnd mano mama sugebėjo paklaust, a su sveikata viskas pas mane gerai, bo, anot jos, jaunėlė svoriu mane jau apneša gerokai. Nu viskas gerai, tiesiog valgau kitaip, lakstau pirmyn atgal, nervinuos ir nemiegu. Na šito jai aš nesakiau.

<p> </p>
<p>Labas naujokei

As tai tyliai tik pasidziaugiau, kad katinas apie viska pagalvojo, seiminikei po darbo nereikes nieko gaminti

Pririnkau iš spintos sesei ir podukrai n nenešiotų rūbų. Šnd mano mama sugebėjo paklaust, a su sveikata viskas pas mane gerai, bo, anot jos, jaunėlė svoriu mane jau apneša gerokai. Nu viskas gerai, tiesiog valgau kitaip, lakstau pirmyn atgal, nervinuos ir nemiegu. Na šito jai aš nesakiau.
Na, jei jaunėlė svoriu tave gerokai apneša, tai rūpintis reikėtų būtent jos sveikata.
Aga. Aš irgi. 22d beliko.
Apelsinžiedžių kvapas parfumeriojoje vadinamas neroli. Paisigooglink, kas su tokiu ingridientu.
Aš paštu.
Va kas mane užmuša, tai šienas. Neprakvėpuoju ir verkiu.
oo taip, sienas
man is tikro uztenka nupjautos zoles kieme....
Kaip as jau noriu namucio, dar pora valandu pakentet darbe...
cha cha...o man tik pusvalandis liko ragana as, ane?