Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, 

Važiavom su lėle trečios šiais akademiniais  metais. porosmokyklinių

batų pirkti.  Kaip ji juos taip nudėvi???

Maniškiams buvo tas pats, kol nenupirkau Kickers. Šitie atspariausi. 

Kokie planai savaitgaliui pas visas? As jau laukiu nesulaukiu wub.gif

Namie, sodą tvarkysiu. Dukterėčia grįžo iš atostogų Amerikėj, tai greičiausiai ji atvažiuos. 

Goutal Neroli turejau, man neprimine jazminu, greiciu toks saizus ryskus saltas vesus,  senobinis geraja prasme, kvapas. 

Nesenai pardaviau kelis Goutal kvepalus, visiška senovė, vintažas.  :bijau2: 

O as taip ir neturiu kirpejos savo, nesioju ilgus naturalius plaukus ir man gerai, galiukus pasikerpu tik. Lietuvoje jau atodo sunku kirpeja rasti savo, nu bet cia Uk tai isvis be sansu... as jau ziuriu kur depiliacija pries atostogas pasidaryt, kad nenurautu su visa oda blink.gifir tai neimanoma biggrin.gif

Tu Londone? Čia gi pilna, lietuvių salonų gerų. 

Su ievom ir pakalnutem nesipykstu. Pas tevus sode dar tas senoviskas jazminu krumas auga - tas tai dieviskai kvepia. Na, bet ieva tai smarviu smarve, negaliu pernest, galvos skausmas garantuotas.

Blueta, kokia grazi tavo magnolija.

Fate, apsispręsk. 

Rytoj aš gimdysiu kaip ir prieš 18 metų 6.37 ryte, ta proga išjungsiu žadintuvą 😆

Pagimdei? Išauginai? Tad, su gimtadieniu jus abu  :birthday2:  :birthday2: 

Atsakyti

8 pm., kaip tavo dukros, ypač kaip mažoji auga?

Atsakyti

Sveikinimai Rykutei :4u:

Atsakyti

Labas rytas :) 

Rykute tai sveikinimai nuoširdžiausi tau ir tavo jau pilnamečiui, smagu tokia jauna mama ir jau suaugęs vaikis :wub: 

Brr kaip šalta šiandien :unsure: 

Šiandien man gydytojų diena :blink:​ 

Atsakyti

Ačiū, kaip keista man, kad jis taip greitai ėmė ir užaugo  :D  o aš tai likau tokia pati jauna iir graži :lol:  

Aną dieną kol laukėme jo draugų sodyboje, žaidėm tinklinį dviese ir jis man vardino dalykus kuriuos aš jį išmokinau, ar skiepijau. Pasirodo nemažai nuveikiau ir kas maloniausia, kad jis labai didžiuojasi tai gavęs iš manęs  :wub:  vo, pasigyriau  :4u:​ 

Atsakyti
Labaryt su nuotykiais. I oro uosta su mikru vaziuodami ties Kaunu ir Vilnium strigom kamsciuose, dar pusiaukelej masinoj kazkas bildet pradejo. Matesi, kad vairuotojas pats neisivaizduoja, kas ten per gedimas, sako - nu ka, vaziuojam, bus kaip bus. Tai lengviau atsikvepem, kai islipom prie VNO. Laukiam laipinimo dabar.
Atsakyti

Labaryt su nuotykiais. I oro uosta su mikru vaziuodami ties Kaunu ir Vilnium strigom kamsciuose, dar pusiaukelej masinoj kazkas bildet pradejo. Matesi, kad vairuotojas pats neisivaizduoja, kas ten per gedimas, sako - nu ka, vaziuojam, bus kaip bus. Tai lengviau atsikvepem, kai islipom prie VNO. Laukiam laipinimo dabar.

Gerų atostogų  :vacation1:​ 

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 05 02, 08:41)
<p>Ačiū, kaip keista man, kad jis taip greitai ėmė ir užaugo  biggrin.gif  o aš tai likau tokia pati jauna iir graži lotuliukas.gif  </p><p></p><p>Aną dieną kol laukėme jo draugų sodyboje, žaidėm tinklinį dviese ir jis man vardino dalykus kuriuos aš jį išmokinau, ar skiepijau. Pasirodo nemažai nuveikiau ir kas maloniausia, kad jis labai didžiuojasi tai gavęs iš manęs  wub.gif  vo, pasigyriau  4u.gif​ </p>

Na va , pagimdei budama vaikas , beje visai tave suprantu , as ne ka vyresne , ir isauginai viena vieneta jau. Su nuostabia mamos diena , rykute. Pagarba.
Atsakyti

Labas rytas. 

Rykute sveikinimai tau ir tavo sūnui.  :birthday2:

Linamog, gerų atostogų.  :vacation1:​ 

Atsakyti

Labas rytas visoms  :4u:  as dar lovoj pasivolioju ir einu ruostis i darba. Vakar uzsinaktinejau su tuo nerimu, ir vistiek nepabaigiau :D 

Tu Londone? Čia gi pilna, lietuvių salonų gerų. 

As Windsor gyvenu. Del salonu tai jo yra daug, o savo ir nerandu. Turejau vaikinuka gera, net i rytus vazinedavau. Nu ir persiviliojo konkurentai pas save i anglu salona, nu ir nebe tas. Nebemaiso pats dazu, kazkoie kreivarankiai maiso uz ji, pigius dazus. Kaina dviguba, o rezultatas sh  :hmm: 

Graziu atostogu, gero oro ir lengvo skrydzio  :4u:  jaaazau kaip pavyydziu :wub:  Noriu atostogu ir as jau

Atsakyti

Labryt

Rykute, su pilnametyste!  :4u: 

Linamog, gerų atostogų! Kai kilsit, mojuok man  :D​ 

Atsakyti

Rykute, su ta pilnametyste tave ir sunu  :4u: 

Linamog, neerzink ka? :D Linkiu iskepti  :4u:  :D  :D 

Atsakyti