Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Jei ir Trešnia po poros pokalbių dings, netoleruoju aš tokių narių, buvo jų čia nnnn...

Dabar į naujokes visad žiūriu atsargiai.

O ką tau tokio blogo daro tos nerašančios naujokės ? :blink:

Tema labai faina, ale man nebuvo nuotaikos rašyt, šis pavasaris sveikatos atžvilgiu buvo pats blogiausias, taip surietė, kad net iš darbo teko išeit, neatsimenu tokio blogo periodo pas save. Ta proga skridom į Egiptą pailsėti, bet pataikėm į tą reisą, kur dėl atsarginės sistemos gedimo, nutūpdė lėktuvą Stambule, kur praleidom 7 valandas žmonių kamšalynėj, ten tai košmaras buvo, karšta, į lauką išeit negali, tik pamaitino nemokamai ta proga. :D Į Egiptą skridom 5 dienom, beliko 4, tai va kažkiek pailsėjom. :) 

Temą skaitau nuolat ir skaitysiu.  :)  Prašau nepykt, jei nerašom :4u:

Atsakyti

neimk tu i galva :D kiek kas nori, tiek raso, niekam nera nurodyta, kiek privalo rasyt  :mirksiukas: 

sveikatos tau :4u:  

Atsakyti

Nesvarbu ar naujokės, ar senbūvės, kas kiek nori, tas tiek rašo 😁 

Atsakyti
QUOTE(Million @ 2019 05 02, 12:11)
Tema labai faina, ale man nebuvo nuotaikos rašyt, šis pavasaris sveikatos atžvilgiu buvo pats blogiausias, taip surietė, kad net iš darbo teko išeit, neatsimenu tokio blogo periodo pas save. Ta proga skridom į Egiptą pailsėti, bet pataikėm į tą reisą, kur dėl atsarginės sistemos gedimo, nutūpdė lėktuvą Stambule, kur praleidom 7 valandas žmonių kamšalynėj, ten tai košmaras buvo, karšta, į lauką išeit negali, tik pamaitino nemokamai ta proga. biggrin.gif Į Egiptą skridom 5 dienom, beliko 4, tai va kažkiek pailsėjom. smile.gif 

Kaip ispudziai po Egipto? Mes ir gale menesio vaziuojam ax.gif
Atsakyti

Kaip ispudziai po Egipto? Mes ir gale menesio vaziuojam ax.gif

Į kurį regioną jus važiuojat ? Mes buvom Šarm el Šeihe, viešbutį tik pagal atsiliepimus, gerai, kad prieš tai čia padiskutavau ta tema, tai va ten viskas buvo super, viešbutis buvo su labai didele gražia, prižiūrėta teritorija, mums buvo labai svarbu, kad būtų kur pasivaikšioti, personalas paslaugus, maisto mažiau negu Turkijoj, bet tas labai patiko, nemėtė jo į kairę,į dešinę, dar patiko, kad būtent ten buvo restoranas atskirai, kas atvykę be vaikų, mums jie netrukdo, bet fainiai kartais ir ramiai maistu pasimėgauti, tik ten vakarais vyrų su šortais neįleisdavo, tai pirmą vakarą mus išvijo. :D Egiptiečiai nepasirodė įkyrūs, kaip tik fainuoliai, bet labai mėgstantys arbatpinigius, o jau tada paslaugumas... :D Ekskursijoj buvom tik vienoj, pamatėm gražias žuvis ir koralus . :)  Kas dar, alus buvo skanus :D , oras 22-27 , vandens 19, būtinai reikia vandens batų, daug mažų koralų vandenį ir medūzų.Pažintinės kelionės nebuvo šį kartą, bet pailsėjom kažkiek, ko ir reikėjo. :)

Atsakyti

Savaitgalį planuojam į Palangą  :yahoo:

Rytoj aš gimdysiu kaip ir prieš 18 metų 6.37 ryte, ta proga išjungsiu žadintuvą 😆

Biski saltokas savaitgalis bus, man butu sudoka pajury, bet gal tau oras dzin .

Lengvo tau gimdymo rytoj, nejuokas pilnameti isstumti. :D :4u:

Nesenai pardaviau kelis Goutal kvepalus, visiška senovė, vintažas.  :bijau2:

Ziurint, kurie. Ninfeo Mio, Un matin d'orage, Songes mano favoritai, jokia ne senove. :D 

Sveikos. Ir naujokei labas. :4u:

Atsakyti

labas rytas, su  kava  ir juodu  85%  sokoladu :)

Eik tu, as net nesistebiu. Maniske nudevi savus kas kelis menesius. Paskutinius sportbacius ka tik pirkau, o jau baisus.

Labs.

..kaip  tik vakar pagavojau apie  tamstele,  niu va  ir ivyko  sioks toks telepatinis rysys. :) Kaip  seimyna  ypac mazoji?

Ačiū, kaip keista man, kad jis taip greitai ėmė ir užaugo  :D  o aš tai likau tokia pati jauna iir graži :lol:  

Aną dieną kol laukėme jo draugų sodyboje, žaidėm tinklinį dviese ir jis man vardino dalykus kuriuos aš jį išmokinau, ar skiepijau. Pasirodo nemažai nuveikiau ir kas maloniausia, kad jis labai didžiuojasi tai gavęs iš manęs  :wub:  vo, pasigyriau  :4u:​ 

Su Gimtadieniu  jus abu   ir turbut jau didesnes dovanos mamai, kaip  vaiko kaip  issakyti  geri  zodziai  buti  negali. labai labai  labai siltai susikaite :4u:

Labaryt su nuotykiais. I oro uosta su mikru vaziuodami ties Kaunu ir Vilnium strigom kamsciuose, dar pusiaukelej masinoj kazkas bildet pradejo. Matesi, kad vairuotojas pats neisivaizduoja, kas ten per gedimas, sako - nu ka, vaziuojam, bus kaip bus. Tai lengviau atsikvepem, kai islipom prie VNO. Laukiam laipinimo dabar.

gero  poilsio  ir puikiu ispudziu,  :vacation1:  o  galejo buti ir blogiau, siandien vienas  ryanair lektuvas 7 val  ir   neiskrido ir neaisku ar  isskris, nes  truksta  darbuotoju :) https://www.lrytas.l...iketa-10194637/

O ką tau tokio blogo daro tos nerašančios naujokės ? :blink:

Tema labai faina, ale man nebuvo nuotaikos rašyt, šis pavasaris sveikatos atžvilgiu buvo pats blogiausias, taip surietė, kad net iš darbo teko išeit, neatsimenu tokio blogo periodo pas save. Ta proga skridom į Egiptą pailsėti, bet pataikėm į tą reisą, kur dėl atsarginės sistemos gedimo, nutūpdė lėktuvą Stambule, kur praleidom 7 valandas žmonių kamšalynėj, ten tai košmaras buvo, karšta, į lauką išeit negali, tik pamaitino nemokamai ta proga. :D Į Egiptą skridom 5 dienom, beliko 4, tai va kažkiek pailsėjom. :)

tk nesijausk atsakinga  uz kazkieno lukescius :)  as irgi   rasau nerasau, o kai nerasau   niekas mano vardo  nesaukia :)   tada dar labiau nerasau,  nes niekas nemyli, nesiilgi, bet sia siaip joke :)

Tresnios,  katuka labai  giriu, paprastai jie  ne mano skonio,bet Tavasis  labai ispudingas. ir kuo dazniau  ziuriu i Terezzos padauzas tuo labiau man ju reikia,  tik va  plauku negaleciau pakesti. :laugh: reiketu  gal pirkti  siurbli robota,  kad jis  isgaudytu plaukus  kol grizciau  i  namus :)

Atsakyti
QUOTE(Million @ 2019 05 02, 13:50)
Į kurį regioną jus važiuojat ? Mes buvom Šarm el Šeihe, viešbutį tik pagal atsiliepimus, gerai, kad prieš tai čia padiskutavau ta tema, tai va ten viskas buvo super, viešbutis buvo su labai didele gražia, prižiūrėta teritorija, mums buvo labai svarbu, kad būtų kur pasivaikšioti, personalas paslaugus, maisto mažiau negu Turkijoj, bet tas labai patiko, nemėtė jo į kairę,į dešinę, dar patiko, kad būtent ten buvo restoranas atskirai, kas atvykę be vaikų, mums jie netrukdo, bet fainiai kartais ir ramiai maistu pasimėgauti, tik ten vakarais vyrų su šortais neįleisdavo, tai pirmą vakarą mus išvijo. biggrin.gif Egiptiečiai nepasirodė įkyrūs, kaip tik fainuoliai, bet labai mėgstantys arbatpinigius, o jau tada paslaugumas... biggrin.gif Ekskursijoj buvom tik vienoj, pamatėm gražias žuvis ir koralus . smile.gif  Kas dar, alus buvo skanus biggrin.gif , oras 22-27 , vandens 19, būtinai reikia vandens batų, daug mažų koralų vandenį ir medūzų.Pažintinės kelionės nebuvo šį kartą, bet pailsėjom kažkiek, ko ir reikėjo. smile.gif

Mes i Hurghada 11 naktu, man tai ir 7 butu pilnai perakis, bet MB uzsimane ir niekaip neatkalbejau rolleyes.gif ax.gif
Mes rinkomes ir pagal viesbuti labai. Issirinkom sita -
https://www.tui.com/...10/hotelbilder/

Ziuresim kaip, as is sitos keliones nieko apart poilsio prie baseino, su kokteiliuku nesitikiu :vacation1. vaziuosim pasiziurinet, panardyt gal but, zodziu susigalvosim jau vietoj ka veiksim biggrin.gif bigsmile.gif As gale siu metu arba kitu metu pradzioj noriu sugryzti i Mexika, mane ta salis suzavejo viskuo todel vaazuosim atgal i Cancun, nes pries taibuvom kitur mirksiukas.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sistina @ 2019 05 02, 14:02)
Tresnios,  katuka labai  giriu, paprastai jie  ne mano skonio,bet Tavasis  labai ispudingas. ir kuo dazniau  ziuriu i Terezzos padauzas tuo labiau man ju reikia,  tik va  plauku negaleciau pakesti. laugh.gif reiketu  gal pirkti  siurbli robota,  kad jis  isgaudytu plaukus  kol grizciau  i  namus smile.gif

Aciu uz pagyras wub.gif Siandien nakti viska isvarte svetainej, atsikele su MB nusprendem, kad katinui naktim bus koridoriaus arestas, bus apribotas plotas biggrin.gif
o del katinuku plauku - tai Sfinksas iseitis mirksiukas.gif biggrin.gif as ir negaliu plauku pakeist, namuose ir manu uztenka visur metosi doh.gif o cia ir katinukas, ir plauku nera biggrin.gif
Atsakyti

Lengvo tau gimdymo rytoj, nejuokas pilnameti isstumti. :D :4u:

ech, savaite savaite, taigi jau pagimde siryt :D 

Atsakyti

ech, savaite savaite, taigi jau pagimde siryt :D

Ane? :bigsmile: Taigi rase, kad rytoj, vadinasi - rytoj ir basta! :lol: 

Ne i tema,  mane visad pralinksmina uzrasas ant kioskelio ar parduotuves duru "grisiu uz 20 min".  Gal jau valanda kabo, kas ten zino, pradzios tai neuzfiksavau.  :D  Dabar maciau spaudos kioskininkes kabina popierini laikroduka, su konkreciomis valandinemis rodyklytemis, kada atsidarys. 

Atsakyti

Ane? :bigsmile: Taigi rase, kad rytoj, vadinasi - rytoj ir basta! :lol: 

tai vakar gi rase, kad rytoj, o siandien ir yra tas rytojus :D :D 

Atsakyti

nieko nezinau - rytoj yra rytoj,  taigi, prasyciau stabdyti su visais gimdymais iki rytojaus. :umn: :laugh:

Atsakyti