Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

o paciai kiek? bigsmile.gifbiggrin.gif

daug :lol: visi 33 :D

Atsakyti

Norėčiau Pinotijai paprieštarauti dėl angliškos virtuvės. Man daug kas skanu.  :liezuvis:

Nesiginčiju.

Tiesiog ten buvo priešpastatyta italų virtuvei. Tai tuo lyginimo atveju tai blanku. :)​ 

Atsakyti

o paciai kiek? bigsmile.gifbiggrin.gif

oi Tresne, tu čia pataikei į brandžių moterų klubą, jaučiu bus neįdomu tau :hmm:  :P 

Atsakyti

oi Tresne, tu čia pataikei į brandžių moterų klubą, jaučiu bus neįdomu tau :hmm:  :P

da viena :D kas jums darosi? gi koks skirtumas koks kieno amzius, bendraut juk netrukdo :) vat nebutumet zinoje, butumet bendrave ir nieko, o db tai jau vsio, nebrandi, tai netures bendros kalbos :D apsiraminkit gi jus, va taip ir nustoja bendraut naujokes, kai sitaip sutinkamos :P 

Atsakyti
QUOTE(evuxiene @ 2019 05 02, 17:11)
oi Tresne, tu čia pataikei į brandžių moterų klubą, jaučiu bus neįdomu tau hmm.gif  tongue.gif 

Pagyvensim pamatysim biggrin.gif bigsmile.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2019 05 02, 17:18)
da viena biggrin.gif kas jums darosi? gi koks skirtumas koks kieno amzius, bendraut juk netrukdo smile.gif vat nebutumet zinoje, butumet bendrave ir nieko, o db tai jau vsio, nebrandi, tai netures bendros kalbos biggrin.gif apsiraminkit gi jus, va taip ir nustoja bendraut naujokes, kai sitaip sutinkamos tongue.gif

Aha, man ir atrodo, kad taip ir islaksto visos naujokes biggrin.gif o man tai kzkaip tie metai toks jau dalykas, jei bendraujasi tai ir nesijaucia tu metu. Musu su MB vsi draugai jau 25-30+ su vaikais ir smagiai bendraujasi, ir veiklos kiek visi randam bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti

da viena :D kas jums darosi? gi koks skirtumas koks kieno amzius, bendraut juk netrukdo :) vat nebutumet zinoje, butumet bendrave ir nieko, o db tai jau vsio, nebrandi, tai netures bendros kalbos :D apsiraminkit gi jus, va taip ir nustoja bendraut naujokes, kai sitaip sutinkamos :P

Mano buvusios bendradarbės , vienai 21 m., kitai 59m., ir aš per viduriuką, bendraujam ir po darbo valandų, einam į bariukus , taip, kad metai nesvarbu, arba sutampa interesai, arba ne, arba gera su žmogum, arba ne. :)

Atsakyti

Tresnes viešbutis iš nuotraukų labai fainas atrodo, jei tikslas pailsėt, pailsėsit tikrai, jums ir šilčiau bus ir jūra šiltesnė. :)

Atsakyti

Kur pražuvus buvai?

Nesusitvarkiau dirbdama is namu. dabar grizua pilnu tempu i ofisa, tai siek tiek daugiau balanso, nei namie i skambucius atsakinet su lialka ant ranku. :D

8 pm., kaip tavo dukros, ypač kaip mažoji auga?

Mazoji nieko nedaro tik valgo  :D  (MB pastaba). Didzioji biski serga, tai kaip raupsotuoji vengia sesers, kad ta nesusirgtu. Tai mazai vargse ir matau. Pasidalinom su MB vaikais.

labas rytas, su  kava  ir juodu  85%  sokoladu :)

OOO nom nom. As su sureliu. Del kuriu aukojuos ir vaziuoju i rusu pardes, kur jauciuos grizus i USSR. :lol:

8pm, kaip vaikai ir tu pati? Kaip tvarkotės?

Gerai viskas, sunku buvo grizti, bet po truputi pratinuos. maze pasidalinant priziuri vyras, jo mama ir aukle. :sleep:

Atsakyti

Priedas  20190501_192834(1).jpg   129,12KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Koks grožis  :wub:​  lėlė tiesiog 

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 05 02, 17:00)
<p>Koks grožis  wub.gif​  lėlė tiesiog </p>

Labai labai, kokia burbulė, žandukai wub.gif
Atsakyti
Kokia grazuole auga, zandukai kokie wub.gif taip ir norisi biski paniurkyt ax.gif 4u.gif
Atsakyti