Tresnia, labai labai giriu katinuką
Tresnia, katinukas nerealus gaila toli tu, tikrai prasyciau toki juoda nunert dukrai, pas ja pliusiniu zaislu era siuo metu, visa lova zuikiais, maxes slibinais ir visokiais kitokiais zverim uzsodinta
Aciu, MB vakar sake nunert ir jam toki katina

galiu pasidalinti nerimo schema, jei nors pradmenis turi nerimo, tai jis labai lengai ten nusineria

Aciu visoms uz pagyras katinukui

galiu pasidalinti nerimo schema, jei nors pradmenis turi nerimo, tai jis labai lengai ten nusineria
tik jau jei rubeliu norisi ten biski veiklos yra su jais
oj ne ne, su vaseliu nedraugauju ir su schemom net gi
as tik mezgu ir man reikia rodyti, schema jei pakisi, nifiga nesuprasiu
o parodo ir vuolia, einasi kaip is pypkes
tai as dazniau jei kazka noriu padaryti ziuriu youtubej, nes schemos man tamsus miskas

As labai noriu ismokti graziai megsti virbalais, man ten kol kas dar gilus miskas

As labai noriu ismokti graziai megsti virbalais, man ten kol kas dar gilus miskas
as irgi tokia, savamoksle mezgeja. moku kojines megzt, dukra kai mazesne buvo i darzeli sarafaniukus megzdavau, megztuka esu viena numezgusi, tu-tu sijonuka, bet pagrinde mezgu kepures ir salikus/movas nes man labiau su mazesniais mezginais sekasi
tai kepuriu ir saliku ziemai jau pirkt nereikia
Aš tik šalikus megzti moku. Galiu ilgą ilgą padaryt. Kaip toj dainoje, tu numegZk man mama kelią.
Tresnios katinėlis labai mielas.
Atsisėdau ir tingiu keltis ir užbaigti šiandienos darbus.
oj ne ne, su vaseliu nedraugauju
ir su schemom net gi
as tik mezgu ir man reikia rodyti, schema jei pakisi, nifiga nesuprasiu
o parodo ir vuolia, einasi kaip is pypkes
tai as dazniau jei kazka noriu padaryti ziuriu youtubej, nes schemos man tamsus miskas
Man tai schemas tik paduok. Va aprašymai tai Jau geriau pagal nuotrauką tokiu atveju nert/megzt.
Man tai schemas tik paduok. Va aprašymai tai
Jau geriau pagal nuotrauką tokiu atveju nert/megzt.
Pas mane aprasymas, as is tu simboliu ten isvis nieko nesuprantu
Jau tuoj tuoj
Pas mane aprasymas, as is tu simboliu ten isvis nieko nesuprantu
Tai pas tave ten jokio rašto, stulpeliai ir tiek. O va kai kiauraraščių schemas surašo, tai visa biblija gaunasi. Siaubas.
P.s. Katininkėms. Nusipirkau tą išreklamuotąją pirštinę, nors turiu praktiškai tokią pačią. Ir veikia. Guma kažkokia kitokia, limpa plaukai prie jos.
O va nuo Bestijos tik keli plaukai:
Jau tuoj tuoj