Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tresnia, labai labai giriu katinuką  :4u:​ 

Atsakyti

Tresnia, katinukas nerealus :super:  gaila toli tu, tikrai prasyciau toki juoda nunert dukrai, pas ja pliusiniu zaislu era siuo metu, visa lova zuikiais, maxes slibinais ir visokiais kitokiais zverim uzsodinta :D 

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 05 03, 11:52)
Tresnia, labai labai giriu katinuką

Aciu, MB vakar sake nunert ir jam toki katina bigsmile.gif biggrin.gif biggrin.gif reikes ieskoti lapes ir nert, o tai mane vis vadina lape wub.gif biggrin.gif

QUOTE(Frofesorė @ 2019 05 03, 12:23)
Tresnia, katinukas nerealus thumbup.gif  gaila toli tu, tikrai prasyciau toki juoda nunert dukrai, pas ja pliusiniu zaislu era siuo metu, visa lova zuikiais, maxes slibinais ir visokiais kitokiais zverim uzsodinta biggrin.gif

galiu pasidalinti nerimo schema, jei nors pradmenis turi nerimo, tai jis labai lengai ten nusineria mirksiukas.gif tik jau jei rubeliu norisi ten biski veiklos yra su jais ax.gif biggrin.gif

Aciu visoms uz pagyras katinukui 4u.gif nersiu sau triusi kai sita pabaigsiu dovanu bigsmile.gif biggrin.gif MB juokesi sake gal jau laukiuosi, kad ant zaislu patrauke hmm.gif laugh.gif
Atsakyti

galiu pasidalinti nerimo schema, jei nors pradmenis turi nerimo, tai jis labai lengai ten nusineria mirksiukas.giftik jau jei rubeliu norisi ten biski veiklos yra su jais ax.gifbiggrin.gif

oj ne ne, su vaseliu nedraugauju :) ir su schemom net gi :lol: as tik mezgu ir man reikia rodyti, schema jei pakisi, nifiga nesuprasiu :D o parodo ir vuolia, einasi kaip is pypkes :D tai as dazniau jei kazka noriu padaryti ziuriu youtubej, nes schemos man tamsus miskas :) 

Atsakyti
QUOTE(Frofesorė @ 2019 05 03, 13:08)
oj ne ne, su vaseliu nedraugauju smile.gif ir su schemom net gi lotuliukas.gif as tik mezgu ir man reikia rodyti, schema jei pakisi, nifiga nesuprasiu biggrin.gif o parodo ir vuolia, einasi kaip is pypkes biggrin.gif tai as dazniau jei kazka noriu padaryti ziuriu youtubej, nes schemos man tamsus miskas smile.gif

As labai noriu ismokti graziai megsti virbalais, man ten kol kas dar gilus miskas biggrin.gif
Atsakyti

As labai noriu ismokti graziai megsti virbalais, man ten kol kas dar gilus miskas biggrin.gif

as irgi tokia, savamoksle mezgeja. moku kojines megzt, dukra kai mazesne buvo i darzeli sarafaniukus megzdavau, megztuka esu viena numezgusi, tu-tu sijonuka, bet pagrinde mezgu kepures ir salikus/movas :) nes man labiau su mazesniais mezginais sekasi :D tai kepuriu ir saliku ziemai jau pirkt nereikia :) 

Atsakyti

Aš tik šalikus megzti moku. Galiu ilgą ilgą padaryt. Kaip toj dainoje, tu numegZk man mama kelią.  :D 

Tresnios katinėlis labai mielas. 

Atsisėdau ir tingiu keltis ir užbaigti šiandienos darbus.  :huh2:​ 

Atsakyti

oj ne ne, su vaseliu nedraugauju :) ir su schemom net gi :lol: as tik mezgu ir man reikia rodyti, schema jei pakisi, nifiga nesuprasiu :D o parodo ir vuolia, einasi kaip is pypkes :D tai as dazniau jei kazka noriu padaryti ziuriu youtubej, nes schemos man tamsus miskas :)

Man tai schemas tik paduok. Va aprašymai tai  :oh: Jau geriau pagal nuotrauką tokiu atveju nert/megzt.

Atsakyti

Man tai schemas tik paduok. Va aprašymai tai  :oh: Jau geriau pagal nuotrauką tokiu atveju nert/megzt.

Pas mane aprasymas, as is tu simboliu ten isvis nieko nesuprantu  :D 

Atsakyti

Jau tuoj tuoj  :wub: 

57398548_877086505966024_165674117438531

Atsakyti

Pas mane aprasymas, as is tu simboliu ten isvis nieko nesuprantu  :D

Tai pas tave ten jokio rašto, stulpeliai ir tiek. O va kai kiauraraščių schemas surašo, tai visa biblija gaunasi. Siaubas.

P.s. Katininkėms. Nusipirkau tą išreklamuotąją pirštinę, nors turiu praktiškai tokią pačią. Ir veikia. Guma kažkokia kitokia, limpa plaukai prie jos.

59536831_373798283233512_891576318058037

O va nuo Bestijos tik keli plaukai:

59480350_430938134130938_509131886764123

Atsakyti

Jau tuoj tuoj  :wub:

57398548_877086505966024_165674117438531

:wub:​ 

Atsakyti