Na tai liko dar pačiai pasišukuot 😁
Kažin, kūno depiliacijai netinka? Pvz, labai plaukuotoms vietoms. Būtų atradimas.
o tai sita, bijunas ir pivonija, tai cia tas pats daiGtas? as kazkodel tas geles pivonijom vadinu
nezinau kodel, kazkaip nuo mazu dienu taip vadinu, pamenu vaikystej prie laiptines didziuliai krumai ju budavo
Kad pivonija vadintu, tai nesu girdejus. Va pas mus Panevezy jas pinavijom vadina vis dar, jokie ne bijunai
Reik man tos isreklamuotos pirstines. Pas mane vizualiai lygiai taip pat atrodanti yra, ale sukuoja tai ne kazka.
labas,
Jau tuoj tuoj
as kaip tik tokia, vienas prie vieno, is mamos darzelio, pries pora meyu atsiveziau i UK pasodinom pas broli gardene. Sakiau jau, kad minksteja mano sirdele apie Lietuva kalbant
Kad pivonija vadintu, tai nesu girdejus. Va pas mus Panevezy jas pinavijom vadina vis dar, jokie ne bijunai
Reik man tos isreklamuotos pirstines. Pas mane vizualiai lygiai taip pat atrodanti yra, ale sukuoja tai ne kazka.
va va ir as tik panavijas pazistu jokiu bijunu ar pivoniju musu kraste
Kažin, kūno depiliacijai netinka?
Pvz, labai plaukuotoms vietoms. Būtų atradimas.
Na jei tos plaukuotos vietos su poplaukiu, tai turėtų padėt
Aš tai tik bijūnus pažįstu. Jokių pinavijų ar jiolabiau pivonijų. Labai gražios gėlės. Bet man Nr. 1 yr gvazikai/gvazdikėliai Kažkada tėvai augino pardavimui, buvo per pusę sodo šiltnamis su gvazdikais. Nu tobulo gražumo žiedai