Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na tai liko dar pačiai pasišukuot 😁

Kažin, kūno depiliacijai netinka? :)  Pvz, labai plaukuotoms vietoms. Būtų  atradimas. :D​ 

Atsakyti

Kažin, kūno depiliacijai netinka? :)  Pvz, labai plaukuotoms vietoms. Būtų  atradimas. :D​ 

:lol:​ 

Atsakyti

o tai sita, bijunas ir pivonija, tai cia tas pats daiGtas? as kazkodel tas geles pivonijom vadinu :D nezinau kodel, kazkaip nuo mazu dienu taip vadinu, pamenu vaikystej prie laiptines didziuliai krumai ju budavo

Kad pivonija vadintu, tai nesu girdejus. Va pas mus Panevezy jas pinavijom vadina vis dar, jokie ne bijunai  :rolleyes: 

Reik man tos isreklamuotos pirstines. Pas mane vizualiai lygiai taip pat atrodanti yra, ale sukuoja tai ne kazka. 

Atsakyti

Kad pivonija vadintu, tai nesu girdejus. Va pas mus Panevezy jas pinavijom vadina vis dar, jokie ne bijunai  :rolleyes:

Zodziu kazkoks daiGtas  su daug pavadinimu :lol:

Atsakyti

Zodziu kazkoks daiGtas  su daug pavadinimu :lol:

Ne daiGtas, o pacios graziausios geles  :bebe:​ 

Atsakyti

Molėtuose irgi pivonija vadina  :mirksiukas: 

Man gal pati gražiausia gėlė  :wub:  Gaug krūmų auginu.

Sveikutės  :4u:​ 

Atsakyti

labas,

Jau tuoj tuoj  :wub:

57398548_877086505966024_165674117438531

as kaip tik tokia, vienas prie vieno, is  mamos darzelio,  pries pora meyu  atsiveziau i  UK :) pasodinom   pas broli  gardene. Sakiau  jau, kad minksteja mano sirdele apie  Lietuva  kalbant :)

Reik man tos isreklamuotos pirstines. Pas mane vizualiai lygiai taip pat atrodanti yra, ale sukuoja tai ne kazka. 

va va  ir as tik panavijas  pazistu jokiu bijunu ar pivoniju :)  musu  kraste :)

Atsakyti

Pinavijomis ir bijūnais pas mus vadina. 

Sistina, kodėl minkštėja širdis? Nori atgal?

Atsakyti

Ne daiGtas, o pacios graziausios geles  :bebe:​ 

O as ir nesakiau, kad negrazios :P labai grazios, ir nesmirda :D

Atsakyti

Bijūnai man gražiausios gėlės.  :wub:​ 

Atsakyti

Na jei tos plaukuotos vietos su poplaukiu, tai turėtų padėt  :D 

Aš tai tik bijūnus pažįstu. Jokių pinavijų ar jiolabiau pivonijų. Labai gražios gėlės. Bet man Nr. 1 yr gvazikai/gvazdikėliai  :wub:   Kažkada tėvai augino pardavimui, buvo per pusę sodo šiltnamis su gvazdikais. Nu tobulo gražumo žiedai  :wub:​ 

Atsakyti

Man dar labai patinka tie senoviniai narcizai, mažais žiedais, kur labai kvepia stipriai.

Atsakyti