Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Majos dovana nereali  :wub:  

Geriu kavą su Milka pienišku šokoladu  :D  reik vaikams pramogų sugalvoti, nes namai griūva  :umn:  :laugh:​ 

Atsakyti

labas rytas :)

gulineju vis dar, vaziuosiu su vaikais kariniu laivu paziuret, mazius nori tikra ginkla paciupineti, paskui kinieciuose pamaitinsiu juos :D

Maja dziaugiuosi del keliones, i kuri miesta varot :P pailsek nes nusipelnei, jau kaip sesutei pasisitengei tai eina sau :4u:

Atsakyti

Rykute vis nori paklausti, ar dar nesikraustai i savo namus, kaip pas tave tie reikalai :hmm: 

Atsakyti

Rykute vis nori paklausti, ar dar nesikraustai i savo namus, kaip pas tave tie reikalai :hmm: 

Dar ne, labai daug išlaidų ir bėdų buvo šį pusmetį man. Tad namai sustojo ir dar tik daba pradėsiu grindis rinkti. Bet jau labai tikiuosi per vasarą tai padaryti :)

Atsakyti

Nuo majos grožių galima nualpt.

Atsakyti

Kas mane paglostys?

https://www.youtube....eature=youtu.be

Atsakyti

Tavo dovana nuostabi, Maja. Tikrai neeiliniu gabumu moteris esi.

Tingiems, letiems pusryciams pagaminau saksuka.

Labas rytas.

Baik tik taip girti. Bet labai aciu. Tuoj susigraudinsiu. Kazkokia paskutiniu metu istizus esu. Uzvakar per mezoterapija apsiblioviau. Jauciu i koki nerva idure  :D 

Dar gavau dovanu skydliauke. Plaukai eina saibom. Db kursui reik 800 jievru

Atsakyti

labas rytas :)

gulineju vis dar, vaziuosiu su vaikais kariniu laivu paziuret, mazius nori tikra ginkla paciupineti, paskui kinieciuose pamaitinsiu juos :D

Maja dziaugiuosi del keliones, i kuri miesta varot :P pailsek nes nusipelnei, jau kaip sesutei pasisitengei tai eina sau :4u:

15 km nuo Alanijos. Prir Konaklio miestelio. Alan Xafira deluxe resort

Ir as stengiuosi del visu savo klientu, ne tik del sesers  :4u: 

Nuo majos grožių galima nualpt.

Aciuuuuu :wub:​ 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  as vakar po darbu pas mama nulekiau, persikrauste ji, tai tik dabar viska nulekiau apziureti. O jau vieta  :wub: per miegamo langa matosi ir upe ir karalienes Windsor pilis, noriu kraustytis ir as po vakar  :unsure: 

MB dirba, as dar lovoj vartausi, reik keltis kavos, skalbima koki uzdet gerai butu  :hmm:  leksim kur nors papietaut. Vakare pas teta i svecius, o norejau vaziuoti apsipirkt pries atostogas, vel planai nusikele  :unsure: 

Katinas visa ryta lipa ant galvos gulet  :hmm:  :D 

Aciu labai. As myliu ka darau.

Labai matosi tai darbuose, labai grazu viskas  :4u: 

Atsakyti

tai juk nepagydžiusi skydliaukės, jokio rezultato neturėsi, jei tik plaukus taisysi. Žinau iš patirties.

Atsakyti

Baik tik taip girti. Bet labai aciu. Tuoj susigraudinsiu. Kazkokia paskutiniu metu istizus esu. Uzvakar per mezoterapija apsiblioviau. Jauciu i koki nerva idure  :D

Na, kad labai yr už ką girti. Nu laaabaaai  :wub: 

O kokį tu kursą ir kam nori? Skydliaukei?  :hmm: Plaukams? Bo plaukams tai tikrai nieko nepadės ir už milijoną jevrų, jei skydliaukė šaibom. O ir po to klausimas ar padės. Tau hipofunkciją ar hyper rado? Man periodiškai hyperfunkcija kartojasi (ir dabar jaučiu, kad šaibom eina, bo vėl su svoriu nesusitvarkau), tai reik labai žiūrėt, jei kursas geriamas ar tau iš viso tai galima vartot. Nes pvz. išreklamuotasis maxihair yra su jodu, -škias aš jo vartot negaliu. Net druskos su jodu neperku. 

Ai, dar pamiršau Vysnios katinuką pagirt. Labai kruopščiai nunertas  :wub: 

Labdien. 

Gerai, kad užsukau į maxę, o ten gi gėlės mamos dienos proga. Tai apsisukau ir turgelin, gvazdikėlių dvimečių į darželį papirkau. Savo mamai ir savo vaiko mamai. Bo Oragins serga, tai -tskant užvadavau  :B  :D​ 

Atsakyti
mes tai su generolu kai dabar kas klausia kaip svori numetem isdidziai atsakom -baseinas. Nesvarbu ,kad mes ji kasem , vistiek baseinas. Vadinasi tas baseinas - kosmine katastrofa. Kai vandens prileisim jau pilna tai foto duosiu.
Skydliaukes tiroksino pazeistu plauku jokie kursai nebeisgydys , siulyciau rimta endokrinologa , o plaukus visai trumpai nusikirpti.
Atsakyti