Majos dovana nereali
Geriu kavą su Milka pienišku šokoladu reik vaikams pramogų sugalvoti, nes namai griūva
labas rytas
gulineju vis dar, vaziuosiu su vaikais kariniu laivu paziuret, mazius nori tikra ginkla paciupineti, paskui kinieciuose pamaitinsiu juos
Maja dziaugiuosi del keliones, i kuri miesta varot pailsek nes nusipelnei, jau kaip sesutei pasisitengei tai eina sau
Kas mane paglostys?
Tavo dovana nuostabi, Maja. Tikrai neeiliniu gabumu moteris esi.
Tingiems, letiems pusryciams pagaminau saksuka.
Labas rytas.
Baik tik taip girti. Bet labai aciu. Tuoj susigraudinsiu. Kazkokia paskutiniu metu istizus esu. Uzvakar per mezoterapija apsiblioviau. Jauciu i koki nerva idure
Dar gavau dovanu skydliauke. Plaukai eina saibom. Db kursui reik 800 jievru
labas rytas
gulineju vis dar, vaziuosiu su vaikais kariniu laivu paziuret, mazius nori tikra ginkla paciupineti, paskui kinieciuose pamaitinsiu juos
Maja dziaugiuosi del keliones, i kuri miesta varot
pailsek nes nusipelnei, jau kaip sesutei pasisitengei tai eina sau
15 km nuo Alanijos. Prir Konaklio miestelio. Alan Xafira deluxe resort
Ir as stengiuosi del visu savo klientu, ne tik del sesers
Nuo majos grožių galima nualpt.
Aciuuuuu
Labas rytas as vakar po darbu pas mama nulekiau, persikrauste ji, tai tik dabar viska nulekiau apziureti. O jau vieta
per miegamo langa matosi ir upe ir karalienes Windsor pilis, noriu kraustytis ir as po vakar
MB dirba, as dar lovoj vartausi, reik keltis kavos, skalbima koki uzdet gerai butu leksim kur nors papietaut. Vakare pas teta i svecius, o norejau vaziuoti apsipirkt pries atostogas, vel planai nusikele
Katinas visa ryta lipa ant galvos gulet
Aciu labai. As myliu ka darau.
Labai matosi tai darbuose, labai grazu viskas
Baik tik taip girti. Bet labai aciu. Tuoj susigraudinsiu. Kazkokia paskutiniu metu istizus esu. Uzvakar per mezoterapija apsiblioviau. Jauciu i koki nerva idure
Dar gavau dovanu skydliauke. Plaukai eina saibom. Db kursui reik 800 jievru
Na, kad labai yr už ką girti. Nu laaabaaai
O kokį tu kursą ir kam nori? Skydliaukei? Plaukams? Bo plaukams tai tikrai nieko nepadės ir už milijoną jevrų, jei skydliaukė šaibom. O ir po to klausimas ar padės. Tau hipofunkciją ar hyper rado? Man periodiškai hyperfunkcija kartojasi (ir dabar jaučiu, kad šaibom eina, bo vėl su svoriu nesusitvarkau), tai reik labai žiūrėt, jei kursas geriamas ar tau iš viso tai galima vartot. Nes pvz. išreklamuotasis maxihair yra su jodu, -škias aš jo vartot negaliu. Net druskos su jodu neperku.
Ai, dar pamiršau Vysnios katinuką pagirt. Labai kruopščiai nunertas
Labdien.
Gerai, kad užsukau į maxę, o ten gi gėlės mamos dienos proga. Tai apsisukau ir turgelin, gvazdikėlių dvimečių į darželį papirkau. Savo mamai ir savo vaiko mamai. Bo Oragins serga, tai -tskant užvadavau