tai juk nepagydžiusi skydliaukės, jokio rezultato neturėsi, jei tik plaukus taisysi. Žinau iš patirties.
Tai ir gydau ir ja.
Na, kad labai yr už ką girti. Nu laaabaaai
O kokį tu kursą ir kam nori? Skydliaukei?
Plaukams? Bo plaukams tai tikrai nieko nepadės ir už milijoną jevrų, jei skydliaukė šaibom. O ir po to klausimas ar padės. Tau hipofunkciją ar hyper rado? Man periodiškai hyperfunkcija kartojasi (ir dabar jaučiu, kad šaibom eina, bo vėl su svoriu nesusitvarkau), tai reik labai žiūrėt, jei kursas geriamas ar tau iš viso tai galima vartot. Nes pvz. išreklamuotasis maxihair yra su jodu, -škias aš jo vartot negaliu. Net druskos su jodu neperku.
Ai, dar pamiršau Vysnios katinuką pagirt. Labai kruopščiai nunertas
Labdien.
Gerai, kad užsukau į maxę, o ten gi gėlės mamos dienos proga. Tai apsisukau ir turgelin, gvazdikėlių dvimečių į darželį papirkau. Savo mamai ir savo vaiko mamai. Bo Oragins serga, tai -tskant užvadavau
![]()
Kursas plaukams. 4 ampoles. Si mano dermatologe ir liepe pirmapasidaryti tyrimus kraujo. Pasidariau n tyrimu. Ir tiesiu taikymu pas endokrinologe. Pres 2 metus viskas puiki db pakitmai. Sake yra visur pakitimai bet nera taip stipriai baisu. Bet nuramino- vaistai visam gyvenimui. Po pusmecio ateiti patikrai vel