Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

tai juk nepagydžiusi skydliaukės, jokio rezultato neturėsi, jei tik plaukus taisysi. Žinau iš patirties.

Tai ir gydau ir ja.

Na, kad labai yr už ką girti. Nu laaabaaai  :wub:

O kokį tu kursą ir kam nori? Skydliaukei?  :hmm: Plaukams? Bo plaukams tai tikrai nieko nepadės ir už milijoną jevrų, jei skydliaukė šaibom. O ir po to klausimas ar padės. Tau hipofunkciją ar hyper rado? Man periodiškai hyperfunkcija kartojasi (ir dabar jaučiu, kad šaibom eina, bo vėl su svoriu nesusitvarkau), tai reik labai žiūrėt, jei kursas geriamas ar tau iš viso tai galima vartot. Nes pvz. išreklamuotasis maxihair yra su jodu, -škias aš jo vartot negaliu. Net druskos su jodu neperku. 

Ai, dar pamiršau Vysnios katinuką pagirt. Labai kruopščiai nunertas  :wub:

Labdien. 

Gerai, kad užsukau į maxę, o ten gi gėlės mamos dienos proga. Tai apsisukau ir turgelin, gvazdikėlių dvimečių į darželį papirkau. Savo mamai ir savo vaiko mamai. Bo Oragins serga, tai -tskant užvadavau  :B  :D​ 

Kursas plaukams. 4 ampoles. Si mano dermatologe  ir liepe pirmapasidaryti tyrimus kraujo. Pasidariau n tyrimu. Ir tiesiu taikymu pas endokrinologe. Pres 2 metus viskas puiki db pakitmai. Sake yra visur pakitimai bet nera taip stipriai baisu. Bet nuramino- vaistai visam gyvenimui. Po pusmecio ateiti patikrai vel

Atsakyti

O kokį tu kursą ir kam nori? Skydliaukei?  :hmm: Plaukams? Bo plaukams tai tikrai nieko nepadės ir už milijoną jevrų, jei skydliaukė šaibom. O ir po to klausimas ar padės. Tau hipofunkciją ar hyper rado? Man periodiškai hyperfunkcija kartojasi (ir dabar jaučiu, kad šaibom eina, bo vėl su svoriu nesusitvarkau), tai reik labai žiūrėt, jei kursas geriamas ar tau iš viso tai galima vartot. Nes pvz. išreklamuotasis maxihair yra su jodu, -škias aš jo vartot negaliu. Net druskos su jodu neperku. 

Ai, dar pamiršau  

jei hyperfunkcija, tai juk nestorėjama, kiek prisimenu. Su hypo renkasi kilai iš niekur, kaip periodiškai būna pas mane.

Iš tiesų tai velnias čia supras. 

Su hypo ir plaukai labai slinko, pavartojus tinkamą tiroksino dozę, susitvarkė, nors galėtų būti geriau. Jaučiu, didint dozę reikės.

Atsakyti

Tai ir gydau ir ja.

Kursas plaukams. 4 ampoles. Si mano dermatologe  ir liepe pirmapasidaryti tyrimus kraujo. Pasidariau n tyrimu. Ir tiesiu taikymu pas endokrinologe. Pres 2 metus viskas puiki db pakitmai. Sake yra visur pakitimai bet nera taip stipriai baisu. Bet nuramino- vaistai visam gyvenimui. Po pusmecio ateiti patikrai vel

Tai tiroksinas ar kitokie?

Atsakyti
Maja ,nemetyk pinigu jokiom ampulem, as visa laika domiuosi visokiais gydymais ir jei kas revoliucingo butu tiems plaukams atrasta , tai tikrai buciau pastebejus. O dabr nieko naujo nuo keratino laiku. Secret le vie dingo staigiai su visai replikais is karto. Ot stebejausi , buvo toks lancome isradimas , kremas bumbuliuke ir jau kelios kompanijos net recepta nuknisusios buvo. Bet konfidencialumo kontraktai ten turbut ne maziau uz branduoline bomba buvo ,kad niekur nepraspudo info , kodel.
Todel prasau , nepasikark ant marketingo.
Atsakyti

jei hyperfunkcija, tai juk nestorėjama, kiek prisimenu. Su hypo renkasi kilai iš niekur, kaip periodiškai būna pas mane.

Iš tiesų tai velnias čia supras. 

Su hypo ir plaukai labai slinko, pavartojus tinkamą tiroksino dozę, susitvarkė, nors galėtų būti geriau. Jaučiu, didint dozę reikės.

Aha. Teoriškai  :B Ir spaudimas nuo hyper turėtų būt aukštas. Mhm  :D Aš jau 3 atkritimus turėjau ir visi prasidėdavo kažkokiu debilišku svorio augimu. Kristi pradėdavo svoris, pradėjus gerti vaistus.

Bliamba, kaip nenoriu, nes jau prieš 2 metus sakė ims tą mano skydliaukią nafig. Išsizyziau, kad davai dar ne šį kartą. Tai dabar tikrai bus chajukt  :unsure: Ir tiroksinas visam likusiam gyvenimui.

Alta, nu kaip tau pavydžiu BASEINO. Visom prasmėm. Mielai kasčiau ir betonuočiau. O jau rezultatu kaip naudočiaus :wub:​ Labai noriu baseino. Bet nėra sąlygų pas mus kol kas jam.

Atsakyti

Tai tiroksinas ar kitokie?

Taip taip tiroksinas. 50 db. Paskui ziures del dozes

Atsakyti

Maja ,nemetyk pinigu jokiom ampulem, as visa laika domiuosi visokiais gydymais ir jei kas revoliucingo butu tiems plaukams atrasta , tai tikrai buciau pastebejus. O dabr nieko naujo nuo keratino laiku. Secret le vie dingo staigiai su visai replikais is karto. Ot stebejausi , buvo toks lancome isradimas , kremas bumbuliuke ir jau kelios kompanijos net recepta nuknisusios buvo. Bet konfidencialumo kontraktai ten turbut ne maziau uz branduoline bomba buvo ,kad niekur nepraspudo info , kodel.
Todel prasau , nepasikark ant marketingo.

O tai ka daryt? Neviltis kazkokia. Plaukai lb isslinke ir svieciasi pakausis. Cia kazkaip staigiai dejo per kwleta menesiu. Net galva bijau plaut. Bo vis is skyles iskrapstau plaukus.  :huh2:​ 

Atsakyti

O tai ka daryt? Neviltis kazkokia. Plaukai lb isslinke ir svieciasi pakausis. Cia kazkaip staigiai dejo per kwleta menesiu. Net galva bijau plaut. Bo vis is skyles iskrapstau plaukus.  :huh2:​ 

nu ta mezoterapija tau pades nebent psichologiskai, na gal tipo kazkiek vos vos pristabdys, tiroksina pagerus reik tiketis  plaukai atsistatys :hmm:

Blyn iskur randasi toks visokios slykscio skydliaukes :hmm:

as tai apsilankiau pas gydytoja praejus pusmeciui po operacijos, sake viskas ciki net rando nesimato,ale savijauta nesu bais patenkinta, bet jauciu nieko nepadarysi, chemijos negersiu teks kenteti kol du broliai atkeliaus :rolleyes:

Mes su vaikais prisigastroliavom,  pasivaiksciojom po karinius laivus, vaikai pasidziauge automatais ir kitais kariniais reikalais, reiktu namus kuotis ale nulis jegu :P

kumutes kas sostu karu gerbejos, vakare  sakiau reiks isijugti nauja sezona :P

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evuxiene: 04 gegužės 2019 - 16:41

Sutikom Rykutę su chebra Palangoje.  :D

Prisivalgėm, prisivaikščiojom, varom į Olando kepurę. 

Atsakyti

Kiek numetei, Alta?

Musu klimatinej juostoj baseinas visai neatsiperka, bo panaudojamas max 2-3 men.Tai, kad Oragel ner ko pavydet. Cia ne Bulgarija.

Labs.

Atsakyti

Orage, biškį nesupratau  :hmm: ...tu perki už vaiką gėles, kad tau įteiktų :mastau: 

Maja, tavo groožių paragauti noriu labiau nei pažiūrėti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Orage, biškį nesupratau  :hmm: ...tu perki už vaiką gėles, kad tau įteiktų :mastau:

Įsivaizduok, taip. O ką?

Atsakyti