Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Atsiprašau, nepataikiau užduoti klausimo, kaip suprantu užgavau ...siunčiu abiem po balioną  :4u:  :4u: 

Atsakyti

tiesa  sakant ir man keistai nuskambejo tas nupirkau  savo vaiko mamai geliu :)  kaip paskui nepamirsti buti nustebusiai   kokio grozio  geles gavau, o siaip  manau vaikas  gi nekvailas  butu pats sugalvoje ar tevelis patares kaip pasveikinti mama,  kad ir tu  paciu paprasciausiu  pievos geliu paskinti, ar nezydi     pienes,alyvos, ievos  irt.t.t

taip, kad nieko nematau keisto  Pienes  klausime-pastebejime.

Atsakyti

tiesa  sakant ir man keistai nuskambejo tas nupirkau  savo vaiko mamai geliu :)  kaip paskui nepamirsti buti nustebusiai   kokio grozio  geles gavau, o siaip  manau vaikas  gi nekvailas  butu pats sugalvoje ar tevelis patares kaip pasveikinti mama,  kad ir tu  paciu paprasciausiu  pievos geliu paskinti, ar nezydi     pienes,alyvos, ievos  irt.t.t

taip, kad nieko nematau keisto  Pienes  klausime-pastebejime.

O kodėl reikia būti nustebusiai? Rimtai žinok mes namie visada žvengiam tokiom progom, iš serijos uojaaazaaau, nu neįsivaizdavau ir kaip jūs čia sugalvojot sveikint, ale kokios gražios gėlės nu, kur pirkai? Nu juokingos tos privalomos šventės pas mus namie. 

Ir jei aš noriu gauti sodinamų gvazdikų, nu kam man tos pievų gėlės? Nu pragmatikė aš. 

Atsakyti

Orage, biškį nesupratau  :hmm: ...tu perki už vaiką gėles, kad tau įteiktų :mastau:

Maja, tavo groožių paragauti noriu labiau nei pažiūrėti  :rolleyes:​ 

Visada galima i svecius  :4u:​ 

Atsakyti

O kodėl reikia būti nustebusiai? Rimtai žinok mes namie visada žvengiam tokiom progom, iš serijos uojaaazaaau, nu neįsivaizdavau ir kaip jūs čia sugalvojot sveikint, ale kokios gražios gėlės nu, kur pirkai? Nu juokingos tos privalomos šventės pas mus namie. 

Ir jei aš noriu gauti sodinamų gvazdikų, nu kam man tos pievų gėlės? Nu pragmatikė aš. 

nieko  nematau  ko  reiketu  zvengti is Motinos dienos. ir jeigu  jau tos sventes visai  nera svarbios tai kam  tada tas is vis geliu  pirkimas?     kiekvienas  puoselejame savo  seimos  tradicijas, tad  nereikia stebetis,kad kazkas stebisi :)

Atsakyti

Terezzos užtiesalas pavydėtinas. Šilkas?

Tas sujauktas tai alpaka perpus su ėriukų vilna, o patalynė žakardinis satinas.

Visada galima i svecius  :4u:​ 

Čia tik Pienei, ar ir kitoms galima progai pasitaikius? :rolleyes:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 04 gegužės 2019 - 21:03

kiekvienoje seimoje savo taisykles, dar vaikysteje tetis visada duodavo pinigu tai as arba brolis ryte nubegdavom nupirkti mamai geliu, savo seimoje irgi si reikala palieku vyrams, dickis vat man pyraga iskepe, mazius kazka sake irgi turi...

Atsakyti

Čia tik Pienei, ar ir kitoms galima progai pasitaikius? :rolleyes:

Majka yra tokia vaišinga ir besidalijanti dūšečka kad ji visus norinčius pamaitintų 😀

Atsakyti

kiekvienoje seimoje savo taisykles, dar vaikysteje tetis visada duodavo pinigu tai as arba brolis ryte nubegdavom nupirkti mamai geliu, savo seimoje irgi si reikala palieku vyrams, dickis vat man pyraga iskepe, mazius kazka sake irgi turi...

kaip smagu Tau. O dickis daznai virtuveje sukasi?

Atsakyti

O mes su sese, aplamai, šiandien mamą pasveikinom, bo ryt manęs mieste nebus. Užsakėm restoranėlyje vietas ankstyviems pietums arba vėlyviems pusryčiams, pasėdėjom, pakalbėjom. Visos patenkintos. Ryt tik telefonu pasveikinsiu.

Atsakyti

nieko  nematau  ko  reiketu  zvengti is Motinos dienos. ir jeigu  jau tos sventes visai  nera svarbios tai kam  tada tas is vis geliu  pirkimas?     kiekvienas  puoselejame savo  seimos  tradicijas, tad  nereikia stebetis,kad kazkas stebisi :)

Sistina, tau viskas gerai? Aš net neaiškinsiu, nes arba nenori suprast arba tau kažkurioj vietoj per jautru. Man taip nėra, todėl žvengti savo šeimoj aš leisiu sau kada norėsiu ir iš ko norėsiu. Ir šiuo atveju aš nesistebėjau. Stebėjosi Pienė. Nes būtent, kad kiekviena šeima kuria savo tradicijas. Ir vienos šeimos tradicijos nėra teisingesnės ar geresnės už kitos.

Atsakyti

kaip smagu Tau. O dickis daznai virtuveje sukasi?

siaip nesisuka, tik kepinius kepa, patinka jam sake, o ir puikiai gaunasi :P

Atsakyti