Atsiprašau, nepataikiau užduoti klausimo, kaip suprantu užgavau ...siunčiu abiem po balioną
tiesa sakant ir man keistai nuskambejo tas nupirkau savo vaiko mamai geliu kaip paskui nepamirsti buti nustebusiai kokio grozio geles gavau, o siaip manau vaikas gi nekvailas butu pats sugalvoje ar tevelis patares kaip pasveikinti mama, kad ir tu paciu paprasciausiu pievos geliu paskinti, ar nezydi pienes,alyvos, ievos irt.t.t
taip, kad nieko nematau keisto Pienes klausime-pastebejime.
tiesa sakant ir man keistai nuskambejo tas nupirkau savo vaiko mamai geliu
kaip paskui nepamirsti buti nustebusiai kokio grozio geles gavau, o siaip manau vaikas gi nekvailas butu pats sugalvoje ar tevelis patares kaip pasveikinti mama, kad ir tu paciu paprasciausiu pievos geliu paskinti, ar nezydi pienes,alyvos, ievos irt.t.t
taip, kad nieko nematau keisto Pienes klausime-pastebejime.
O kodėl reikia būti nustebusiai? Rimtai žinok mes namie visada žvengiam tokiom progom, iš serijos uojaaazaaau, nu neįsivaizdavau ir kaip jūs čia sugalvojot sveikint, ale kokios gražios gėlės nu, kur pirkai? Nu juokingos tos privalomos šventės pas mus namie.
Ir jei aš noriu gauti sodinamų gvazdikų, nu kam man tos pievų gėlės? Nu pragmatikė aš.
Orage, biškį nesupratau
...tu perki už vaiką gėles, kad tau įteiktų
Maja, tavo groožių paragauti noriu labiau nei pažiūrėti
Visada galima i svecius
O kodėl reikia būti nustebusiai? Rimtai žinok mes namie visada žvengiam tokiom progom, iš serijos uojaaazaaau, nu neįsivaizdavau ir kaip jūs čia sugalvojot sveikint, ale kokios gražios gėlės nu, kur pirkai? Nu juokingos tos privalomos šventės pas mus namie.
Ir jei aš noriu gauti sodinamų gvazdikų, nu kam man tos pievų gėlės? Nu pragmatikė aš.
nieko nematau ko reiketu zvengti is Motinos dienos. ir jeigu jau tos sventes visai nera svarbios tai kam tada tas is vis geliu pirkimas? kiekvienas puoselejame savo seimos tradicijas, tad nereikia stebetis,kad kazkas stebisi
Terezzos užtiesalas pavydėtinas. Šilkas?
Tas sujauktas tai alpaka perpus su ėriukų vilna, o patalynė žakardinis satinas.
Visada galima i svecius
Čia tik Pienei, ar ir kitoms galima progai pasitaikius?
kiekvienoje seimoje savo taisykles, dar vaikysteje tetis visada duodavo pinigu tai as arba brolis ryte nubegdavom nupirkti mamai geliu, savo seimoje irgi si reikala palieku vyrams, dickis vat man pyraga iskepe, mazius kazka sake irgi turi...
Čia tik Pienei, ar ir kitoms galima progai pasitaikius?
Majka yra tokia vaišinga ir besidalijanti dūšečka kad ji visus norinčius pamaitintų 😀
kiekvienoje seimoje savo taisykles, dar vaikysteje tetis visada duodavo pinigu tai as arba brolis ryte nubegdavom nupirkti mamai geliu, savo seimoje irgi si reikala palieku vyrams, dickis vat man pyraga iskepe, mazius kazka sake irgi turi...
kaip smagu Tau. O dickis daznai virtuveje sukasi?
O mes su sese, aplamai, šiandien mamą pasveikinom, bo ryt manęs mieste nebus. Užsakėm restoranėlyje vietas ankstyviems pietums arba vėlyviems pusryčiams, pasėdėjom, pakalbėjom. Visos patenkintos. Ryt tik telefonu pasveikinsiu.
nieko nematau ko reiketu zvengti is Motinos dienos. ir jeigu jau tos sventes visai nera svarbios tai kam tada tas is vis geliu pirkimas? kiekvienas puoselejame savo seimos tradicijas, tad nereikia stebetis,kad kazkas stebisi
Sistina, tau viskas gerai? Aš net neaiškinsiu, nes arba nenori suprast arba tau kažkurioj vietoj per jautru. Man taip nėra, todėl žvengti savo šeimoj aš leisiu sau kada norėsiu ir iš ko norėsiu. Ir šiuo atveju aš nesistebėjau. Stebėjosi Pienė. Nes būtent, kad kiekviena šeima kuria savo tradicijas. Ir vienos šeimos tradicijos nėra teisingesnės ar geresnės už kitos.
kaip smagu Tau. O dickis daznai virtuveje sukasi?
siaip nesisuka, tik kepinius kepa, patinka jam sake, o ir puikiai gaunasi