Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Kažkokia nesąmonė gavosi su citavimu ir Zosium.

Atsakyti

Kažkokia nesąmonė gavosi su citavimu ir Zosium.

Jo. Ir akių spalvą supainiojai  :D​ 

Atsakyti

Jo. Ir akių spalvą supainiojai  :D​ 

Ai, nesistebėk. Išsiblaškius aš :B  :4u:​ 

Atsakyti

Ten Šlipsas fotkėj.

Atsakyti

Ten Šlipsas fotkėj.

Šlipsas. Man patinka. 

Atsakyti
Labas, damos. Einam su vyru vietiniam miestuky is pardes, sako - o, ziurek, jusu sarakovnikiu susirinkimas 😂

Frofesore, sveikinu!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 05 gegužės 2019 - 18:22

Labas, damos. Einam su vyru vietiniam miestuky is pardes, sako - o, ziurek, jusu sarakovnikiu susirinkimas 😂

Frofesore, sveikinu!
oRLBr.jpg

Nu ta stora, tai iš akies lupta aš.  :D​ 

Kaip oras pas turkus? Kurioj vietoj jūs šiemet?

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 05 05, 19:45)
Nu ta stora, tai iš akies lupta aš.  biggrin.gif​ </p><p></p><p>Kaip oras pas turkus? Kurioj vietoj jūs šiemet?</p>

Beleko priemiestis, Kadriye miestelis. Oras buvo geras, saule gerai kimba, tik vejas vesokas, siandien apsiniauke ir susigalvojo palyt.
Atsakyti

Kai snukelis....... :lol:

59276191_375170693090406_760581976757580

jau ryskiai  katuko asmenine erdve pazeidei :) O baltukeje tikrai  Egipto karaliene Nefertiti  isikunijusi :)

Atsakyti

jau ryskiai  katuko asmenine erdve pazeidei :) O baltukeje tikrai  Egipto karaliene Nefertiti  isikunijusi :)

Jau jei kas ir pažeidinėja asmeninę erdvę, tai būtent kačiūros. Sugalvoja atsigult pamiegot man ant galvos ar tiesiai ant gerklės, jau nekalbant apie palindimą po kaldra be jokių ceremonijų ir spardymąsi, mol joms maža vietos  :D​ 

Atsakyti

Jau jei kas ir pažeidinėja asmeninę erdvę, tai būtent kačiūros. Sugalvoja atsigult pamiegot man ant galvos ar tiesiai ant gerklės, jau nekalbant apie palindimą po kaldra be jokių ceremonijų ir spardymąsi, mol joms maža vietos  :D​ 

bet   kaip jos  graziai  Tave,  Terezza,  'padejo ' i vieta :)  

Atsakyti

bet   kaip jos  graziai  Tave,  Terezza,  'padejo ' i vieta :)  

Deda tiek, kiek leidžiu dėt  :)​ 

Atsakyti