Na aš mamos dienos proga sau batų prisisakiau, nes žiūriu, kad liko vieninteliai bėgimo batai nesuplyše
tai, o kaip aš būsiu fyfa Kauno
be batų
Laba vakara, mergiotes.
Frofesore, prisidedu prie sveikinimu! Skaniu burbulu
Grizau ka tik is mamuko, su sese po pora tauriu sampes isgurksnojom, kaipmir dar noretusi Bet nevalia, ryt i darba. Ir negana kad i darba, bet dar ir i nauja vieta
bliamba, po biski prdaeda man jau vidurius sukt, kazko baisoka darosi...
Rykute, is kur batus uzsisakineji? As kazko vis dar nedristu internetu uzsisakineti, nu kaip nesimatavus pirkti?
laikus dedu, bet negaliu ramiai ziureti i Teres Bestija Grynai mano katulio klonas, nu
macho.jpg 65,24KB
0 Parsiųsta kartų
Iš Amerikos per tarpininkes, LT aš neuždirbu batams
https://www.belk.com...Qv5Bb1PfHAEQiJ4
Laukiu kol šiuos patvirtins man
Ryt i darba nereikia, tai burbuliuojam su vyru. Vaikis nusipirko Alexa, o zaidzia tevai 🙄😂 siuo metu reikalaujam ispanisku dainu 🤪😂
Persefone, viskas bus gerai!
As ne ryza, tai manes ten ner. Nors buti sarakovnike man gal visai patiktu. Gaus Jazminas i bliuske, vienok
Ryt i darba nereikia, tai burbuliuojam su vyru. Vaikis nusipirko Alexa, o zaidzia tevai 🙄😂 siuo metu reikalaujam ispanisku dainu 🤪😂
Persefone, viskas bus gerai!
Tai kad viskas ir yra gerai. ir kuo toliau, tuo geriau darbe tai pora savaiciu bus ziauriai sunkiu, o paskui (tikiuosi) bus net lengviau nei buvo iki siol. Gal net SM darbo metu laiko rasiu
Va, su sunuciu ka tik pakalbejom, sestadieni savaicikei gris namo. Pasiilgstu as savo didelio mazylio
Iš Amerikos per tarpininkes, LT aš neuždirbu batams
https://www.belk.com...Qv5Bb1PfHAEQiJ4
Laukiu kol šiuos patvirtins man
Labai faini, bet ne bėgimui jie..... Susivarysi sąnarius.
Persefone, kazka praleidau - keiti darba?
Labai faini, bet ne bėgimui jie..... Susivarysi sąnarius.Tai aš bėgimui turiu NB, visi laisvalaikio suplyšo 🙉🙊🙈
Laba vakara, mergiotes.
Rykute, is kur batus uzsisakineji? As kazko vis dar nedristu internetu uzsisakineti, nu kaip nesimatavus pirkti?
laikus dedu, bet negaliu ramiai ziureti i Teres Bestija
Grynai mano katulio klonas, nu
macho.jpg
Aš lepiordines balerinkes užsisakiau.
Fainas kašaras.
Terės kašaroms irgi nėr lygių.
Laukinė orchidėja*, 05 Geg 2019 - 21:40, parašė: Aš lepiordines balerinkes užsisakiau.Leopardo ir aš šiais metais gausiuFainas kašaras. Terės kašaroms irgi nėr lygių.

Pridėta:
Persefone, kazka praleidau - keiti darba?
Pasiule laikinai pereiti i kitas i kitas pareigas, kol mergina bus dekrete. darbas geresnis, atlyginimas irgi. O 2 metai yra nemazai, tai kodel gi ne