Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Na aš mamos dienos proga sau batų prisisakiau, nes žiūriu, kad liko vieninteliai bėgimo batai nesuplyše  :huh2:  :D  tai, o kaip aš būsiu fyfa Kauno  :flirt2:  be batų  :umn:​ 

Atsakyti

Laba vakara, mergiotes.

Frofesore, prisidedu prie sveikinimu! Skaniu burbulu  :mirksiukas:

Grizau ka tik is mamuko, su sese po pora tauriu sampes isgurksnojom, kaipmir dar noretusi  :rolleyes: Bet nevalia, ryt i darba. Ir negana kad i darba, bet dar ir i nauja vieta  :blink: bliamba, po biski prdaeda man jau vidurius sukt, kazko baisoka darosi...

Rykute, is kur batus uzsisakineji? As kazko vis dar nedristu internetu uzsisakineti, nu kaip nesimatavus pirkti?

laikus dedu, bet negaliu ramiai ziureti i Teres Bestija  :(  Grynai mano katulio klonas, nu  :cry2:​ Priedas  macho.jpg   65,24KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Persefonė*: 05 gegužės 2019 - 20:23

Iš Amerikos per tarpininkes, LT aš neuždirbu batams :D 

https://www.belk.com...Qv5Bb1PfHAEQiJ4

Laukiu kol šiuos patvirtins man :D 

Atsakyti

Ryt i darba nereikia, tai burbuliuojam su vyru. Vaikis nusipirko Alexa, o zaidzia tevai 🙄😂 siuo metu reikalaujam ispanisku dainu 🤪😂

Persefone, viskas bus gerai!

Atsakyti

As ne ryza, tai manes ten ner. Nors buti sarakovnike man gal visai patiktu. Gaus Jazminas i bliuske, vienok :D 

Atsakyti

Ryt i darba nereikia, tai burbuliuojam su vyru. Vaikis nusipirko Alexa, o zaidzia tevai 🙄😂 siuo metu reikalaujam ispanisku dainu 🤪😂

Persefone, viskas bus gerai!

Tai kad viskas ir yra gerai. ir kuo toliau, tuo geriau  :D darbe tai pora savaiciu bus ziauriai sunkiu, o paskui (tikiuosi) bus net lengviau nei buvo iki siol. Gal net SM darbo metu laiko rasiu  :D 

Va, su sunuciu ka tik pakalbejom, sestadieni savaicikei gris namo. Pasiilgstu as savo didelio mazylio  :wub: 

Atsakyti

Iš Amerikos per tarpininkes, LT aš neuždirbu batams :D

https://www.belk.com...Qv5Bb1PfHAEQiJ4

Laukiu kol šiuos patvirtins man :D

Labai faini, bet ne bėgimui jie..... Susivarysi sąnarius.

Atsakyti

Persefone, kazka praleidau - keiti darba?

Atsakyti

Labai faini, bet ne bėgimui jie..... Susivarysi sąnarius.
Tai aš bėgimui turiu NB, visi laisvalaikio suplyšo 🙉🙊🙈
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 05 gegužės 2019 - 20:39

Laba vakara, mergiotes.

Rykute, is kur batus uzsisakineji? As kazko vis dar nedristu internetu uzsisakineti, nu kaip nesimatavus pirkti?

laikus dedu, bet negaliu ramiai ziureti i Teres Bestija  :(  Grynai mano katulio klonas, nu  :cry2:​ attachicon.gifmacho.jpg

Aš lepiordines balerinkes užsisakiau.  :flirt2: 

Fainas kašaras. 

Terės kašaroms irgi nėr lygių. 

Atsakyti

Laukinė orchidėja*, 05 Geg 2019 - 21:40, parašė: Aš lepiordines balerinkes užsisakiau. :flirt2: Fainas kašaras. Terės kašaroms irgi nėr lygių.
Leopardo ir aš šiais metais gausiu :D

Pridėta:

Atsakyti

Persefone, kazka praleidau - keiti darba?

Pasiule laikinai pereiti i kitas i kitas pareigas, kol mergina bus dekrete. darbas geresnis, atlyginimas irgi. O 2 metai yra nemazai, tai kodel gi ne  :)​ 

Atsakyti