Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tai dirbat visos, ane?

Atsakyti

Išrinkau namo 2a grindis, laukiu atsakymo ar turi kiekį tokį kurio reikia šiuo metu. 🥰

Atsakyti

Nedirbam!!! Išeiginė gi!  :rolleyes: Vis dar lovoje, žiūriu serialą. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos. Jau padirbau, namie. Galvoju pamiegot grožio miego ar ne.  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

LO, tai aišku!

Atsakyti

O jums neišsiderina režimas numigus dieną? Aš tai paskui naktinėčiau nežinau iki kiek. 

Jei neišsimiegu naktį, niekad negulu, o einu anksti miegot kita naktį. 

Labs

Atsakyti

Sveikinimai Frofesorytei su praėjusiu!

Atsakyti

O jums neišsiderina režimas numigus dieną? Aš tai paskui naktinėčiau nežinau iki kiek. 

Labs

Neišsiderina. Akys merkiasi, nieko negaliu daryti, valandikę paguliu, pilnai neužmiegu, tik nusnaudžiu šiek tiek. Vakare 22 ar truputį po, einu gult, keliuos prieš šešias.

Upjora, taip ir padarysiu, po to eisiu varškės apkepo kept, jaunimas į Nidą išvarė. 

Atsakyti

Labs

Priklauso. Jei nusnaudžiu pusvalandį, tai viskas ok, bet jei dedu į akį kokias 3h, tai naktį užmigt sunkiau.

Atsakyti

Neišsiderina. Akys merkiasi, nieko negaliu daryti, valandikę paguliu, pilnai neužmiegu, tik nusnaudžiu šiek tiek. Vakare 22 ar truputį po, einu gult, keliuos prieš šešias.

Upjora, taip ir padarysiu, po to eisiu varškės apkepo kept, jaunimas į Nidą išvarė. 

Geras! Aš pusryčiams varškės apkepą šian kepiau 😀

keliuos 6-ą.

Atsakyti
O man atvirksciai , reikia iprasti kazkaip pietu pamiegot ,kaip vietiniai daro.
Ir neiseina.
Lietuvoje tai miegodavau bile kiek bile kada , niekada jokios nemigos nebuvo.
O dabar negaliu priprast prie to velaus vakaro gyvenimo niekaip.
Atsakyti

8 p.m., tai kokį prezidentą mums renki?

Pačią geriausią :D :lietuva: 

Idomus daiktas. Mes tik siaip pazaidem,  paklausinejom, pareikalavom. Pilna google kaip su ja uzsiimti. Prisijuokem daug. 

O technologiju vaikai naudoja visas galimybes, jiems reikalingas daiktas atrodo. Jie kitaip i tuos robotus ziuri. 

Oi pas mus visi namai pilni Alex'ų (MB pamišęs dėl "smart home"), dukra įsicinkinus irgi ja naudotis įvairiais aspektais (vienas iš dažniausių: sekti pasakas :B ).

Nedirbu šian. Paaiškėjo, kad MB gaus pilną narkozę (skaldo insktų akmenis jam šian), tai sėdžiu su pupa namie, didčkei itin svarbus testas šian, tikiuos pasirodys gerai :hmm:

Atsakyti