Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

kas nutiko šunytei? kiek jai metų buvo? baisu ir pagalvoti....
Atsakyti

Ir aš užjaučiu. Nes labai labai skaudu būna, kai augintinis išeina netikėtai.

Atsakyti

Laba.

Keine, liūdna.   :( 

Atsakyti

kas nutiko šunytei? kiek jai metų buvo? baisu ir pagalvoti....

11m. vokietuke. Is vakaro buvo viskas gerai, zaide. Ryte visiskai apatiska, duso. Plauciai ar sirdis, gal onkologija su metastazais. Tyrimo jau nedare, akyse tiesiog silpo, koju pradejo nevaldyt. Kitos iseities nebuvo jau

Atsakyti

11m. vokietuke. Is vakaro buvo viskas gerai, zaide. Ryte visiskai apatiska, duso. Plauciai ar sirdis, gal onkologija su metastazais. Tyrimo jau nedare, akyse tiesiog silpo, koju pradejo nevaldyt. Kitos iseities nebuvo jau

Gal erkė buvo įkandusi, bebezioze susirgo? Taip staiga būna. Ar tęsėsi kurį laiką, pagėrėjo, o paskui nusilpo?

Atsakyti

Gal erkė buvo įkandusi, bebezioze susirgo? Taip staiga būna. Ar tęsėsi kurį laiką, pagėrėjo, o paskui nusilpo?

Ir as del.erkes klausiau, bet atmete is karto. Jau ir anksciau ji pavargdavo labiau, bet kai nejauna buvo, tai sake normalu.

Atsakyti

Oi Keine, kaip gaila  :console:​ 

Atsakyti

Mano dukterėčia nori išbandyti gyvenimą be mėsos. O, šeštadienį, kaip tyčia mes susiruošę steikus kepti. Kuom man ją pamaitinti? Lašišą žinau, bet norėčiau kažką įdomiau. Ateina tik mintis apie kukurūzą  :D Kepsim ant laužo. Gal turit idėjų?

Dorada ant groteliu arba kokius pievagrybius su baklazanais, paprikom, tik pastaruosius reik pamarinuot su prieskonoais ir aliejumi.

Atsakyti

Keine  :4u:​ 

Atsakyti

Limcamca, atostogos įdomios, gamta nepaprasta, oras karštas ~34c ir lb drėgnas, vandens temperatūra panaši. Matėm daug egzotiškų gyvūnų ir augalų. Lb gražu po vandeniu, rifuose daug gyvybės.

Žmonės tai gyvena baisiai. Šiukšlyne, lūšnynuose, smarvė, patogumų jokių. 

Atsakyti

Keine, apkabinu.

Atsakyti
O man jau skambino is veterinarijos. Sake atvaziuot pasiimt nes tik sesele ateina apziuret tai stoja ant dvieju koju ir visas seseles apkabint bando. Sake jau susiruoses namo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 09 gegužės 2019 - 17:33