Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Matematikos užduotis reitingus sumovusiems dešimtokams: kiek puteikių turėtų nupirkti agrokoncerno šeimininkas, kad rinkimus laimėtų Nelandsbergis?
Romas Sadauskas
gal kas nori paskaiciuot?
Testas i pirma skyriu.Neislaikiusios kartos kursa

Aha, o Puteikis vakar net nelabai mokėjo paaiškinti pasitraukimo motyvų ir vis akcentavo, kad tikisi jog trauksis ne jis vienintelis. Savo balsus mat atiduos SS 😅

Atsakyti
Labu 4u.gif Pas mane vakar namie internetas streikavo, nebemokam be interneto gvent, na bent katina beveik baigiau biggrin.gif

QUOTE(Oragė @ 2019 05 04, 16:42)
Ai, dar pamiršau Vysnios katinuką pagirt. Labai kruopščiai nunertas  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Limcamca @ 2019 05 04, 21:55)
Labai giriu Maja ir Tresne. Auksarankes jus

Aciu 4u.gif

QUOTE(Limcamca @ 2019 05 06, 17:51)
Turime dar vieną princiuką  biggrin.gif 

As tik siandien pamaciau, grazuolis koks wub.gif man tai visi tie leliukai tokie grazuciai wub.gif Bet jau komentarai online, moterys kazkokios suzvereja unsure.gif unsure.gif stora, baisesne uz Keite ir tt ax.gif unsure.gif fu fu fu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano Ramzy siandien kastruoja, idomu kokiam statuse parsivesiu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Laba, 

Jo, mes dabar kai atostogavom su viskas įskaičiuota, tai kaip Alta ir sako, buvo du aparatai. Vienas birzgalą gamino, o kitas labai skanią ir normalią kavą. Bėda, tik ta, kad kai jame pasibaigdavo kavos pupelės, papildomai nebepripildavo. Matyt limitas buvo. Bet, užteko kažkaip. 

Mano dukterėčia nori išbandyti gyvenimą be mėsos. O, šeštadienį, kaip tyčia mes susiruošę steikus kepti. Kuom man ją pamaitinti? Lašišą žinau, bet norėčiau kažką įdomiau. Ateina tik mintis apie kukurūzą  :D Kepsim ant laužo. Gal turit idėjų?

Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2019 05 09, 12:05)
Mano Ramzy siandien kastruoja, idomu kokiam statuse parsivesiu unsure.gif  unsure.gif

ono smile.gif ot išbandymas katukui... bet reikia būtinai.
Atsakyti

Mano Ramzy siandien kastruoja, idomu kokiam statuse parsivesiu unsure.gifunsure.gif

Visks bus gerai. Vakare jau vėl namus griaus. 

Gaile, kokie įspūdžiai apie Madagaskarą? Papasakok daugiau ką matėt. 

Atsakyti

Laba

As tai nenustoju verkt- ka tik sunyte musu sunyte... Dar ir sunus nezino, kartu augo...

Kaip liudna negaliu

Atsakyti

Laba

As tai nenustoju verkt- ka tik sunyte musu sunyte... Dar ir sunus nezino, kartu augo...

Kaip liudna negaliu

O jetau Keine, kaip staigiai  :unsure:  :(  :( uzuojauta jums  :(​ 

Atsakyti

O jetau Keine, kaip staigiai  :unsure:  :(  :( uzuojauta jums  :(​ 

Aciu... Labai staigiai. Vakar dar lakste, baseine maudes, o ryte jau labai prastai. 

Atsakyti

Keine, kaip liūdna, užjaučiu  :console:​ 

Atsakyti

Keine, kaip liūdna, užjaučiu  :console:​ 

Aciu...

Atsakyti

Laba

Kaip liudna negaliu

Vajej liudna kaip... uzuojauta  :unsure:  :4u: 

Atsakyti