O man labai prireikė langų valymui roboto ...nes tas žydintis pavasaris jau visai nebesiderina su mano vitrininiais langais ir mano laiku bei jėgomis išlaikyti juos švarius.
Ar turite, kokius turite? Patenkintos? Į ką atkreipti dėmesį perkant?
O man labai prireikė langų valymui roboto ...nes tas žydintis pavasaris jau visai nebesiderina su mano vitrininiais langais ir mano laiku bei jėgomis išlaikyti juos švarius.
Ar turite, kokius turite? Patenkintos? Į ką atkreipti dėmesį perkant?
A kokia valymo fėja nepamačytų? Neturiu ir nepirksiu, valytoja išvalo. Norėjau Karcherį pirkt, ale apsigalvojau.
Balsavimas done. Paskaiciau, tipo visu 3 kandidatu sansai lygus
net sunku tuo patiket.
Labas sekmadieninis.
Sakai? Eisim ir mes tuoj balsuot, abu su vyru skirtingus kandidatus renkames.
Nu dar per griovi nepersokau, bet jau ore. Gavau uzstata, pirmadieni vaziuojam i regitra. Tikrino mano masiniuka, kad atrodo i kosmosa skris
Ir teisingai, mano vyrs irgi kai truputi naudota pirko, pervare ja per visas kosmines patikros stotis.
Kur ta saule, man gyvybiskai jos reikia, uzkniso pilkas dangus.
Man auditoriai padaro. Bo pas mane abi įmonės labai "sunkios" srautų klausimais. O katra vieta tau neaiški?
Skaičiuojama nuo grynojo pelno ar prieš apmokestinimą? Toliau balansinių straipsnių pokytį eliminuot bukioju būdu ar išėmus nepiniginius straipsnius?
Nu dar per griovi nepersokau, bet jau ore. Gavau uzstata, pirmadieni vaziuojam i regitra. Tikrino mano masiniuka, kad atrodo i kosmosa skris
Ha, lietuvaičiai perka ryškiai. Palauk, dar garantijos pusmečiui paprašys Aš chaholams ketvirtadienį vos nepardaviau, bet anie apsigalvojo, kad per brangu.
Pagal TASUS as tikrai ne. Pagal VASUS esu darius klientams del ES projektu.
https://finmin.lrv.l...files/3(80).pdf
gal pades.
Ačiū, einu žiūrėt. Izabella mane tas CF, trečią dieną sėdžiu, niekaip nesudėlioju