Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O man labai prireikė langų valymui roboto ...nes tas žydintis pavasaris jau visai nebesiderina su mano vitrininiais langais ir mano laiku bei jėgomis išlaikyti juos švarius.

Ar turite, kokius turite? Patenkintos? Į ką atkreipti dėmesį perkant?

Atsakyti

O man labai prireikė langų valymui roboto ...nes tas žydintis pavasaris jau visai nebesiderina su mano vitrininiais langais ir mano laiku bei jėgomis išlaikyti juos švarius.

Ar turite, kokius turite? Patenkintos? Į ką atkreipti dėmesį perkant?

A kokia valymo fėja nepamačytų? Neturiu ir nepirksiu, valytoja išvalo. Norėjau Karcherį pirkt, ale apsigalvojau.

Atsakyti

Balsavimas done. Paskaiciau, tipo visu 3 kandidatu sansai lygus  :huh2: net sunku tuo patiket.

Labas sekmadieninis.

Sakai?  :ohmy: Eisim ir mes tuoj balsuot, abu su vyru skirtingus kandidatus renkames. :)

Nu dar per griovi nepersokau, bet jau ore. Gavau uzstata, pirmadieni vaziuojam i regitra. Tikrino mano masiniuka, kad atrodo i kosmosa skris :D

Ir teisingai, mano vyrs irgi kai truputi naudota pirko, pervare ja per visas kosmines patikros stotis. :D

Kur ta saule,  man gyvybiskai jos reikia, uzkniso pilkas dangus. :mad2:

Atsakyti

A kokia valymo fėja nepamačytų? Neturiu ir nepirksiu, valytoja išvalo. Norėjau Karcherį pirkt, ale apsigalvojau.

Tai pamačytų tam kartui, bet kai aplink gamta, medžiai - tai ta fėja man brangiai atseis vis kviečiant. Manau nuosavas robotas turėtų labiau atsipirkti 🤔

Atsakyti

Man auditoriai padaro. Bo pas mane abi įmonės labai "sunkios" srautų klausimais. O katra vieta tau neaiški?

Skaičiuojama nuo grynojo pelno ar prieš apmokestinimą? Toliau balansinių straipsnių pokytį eliminuot bukioju būdu ar išėmus nepiniginius straipsnius?

Nu dar per griovi nepersokau, bet jau ore. Gavau uzstata, pirmadieni vaziuojam i regitra. Tikrino mano masiniuka, kad atrodo i kosmosa skris :D

Ha, lietuvaičiai perka ryškiai. Palauk, dar garantijos pusmečiui paprašys :D​  Aš chaholams ketvirtadienį vos nepardaviau, bet anie apsigalvojo, kad per brangu. 

Atsakyti

Pagal TASUS as tikrai ne. Pagal VASUS esu darius klientams del ES projektu.

https://finmin.lrv.l...files/3(80).pdf

gal pades.

Ačiū, einu žiūrėt. Izabella mane tas CF, trečią dieną sėdžiu, niekaip nesudėlioju  :mad2:​ 

Atsakyti

Tik ką sužinojau, kad mano draugei krūties vėžys. Dabar po 5-to chemijos seanso. Mes vienmetės.  Vyras jos žuvęs.

Atsakyti

Orage, man zinok paciai ramiau, kai zinau, kad ne suda parduodu. Tikrai linkiu, kad tas zmogelis ilgai ir laimingai vazinetu. 

Atsakyti

Tik ką sužinojau, kad mano draugei krūties vėžys. Dabar po 5-to chemijos seanso. Mes vienmetės.  Vyras jos žuvęs.

Labai baisu, aplinkui tiek daug sergančių :(

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif As visa savaitgali darbe unsure.gif darbo labai daug... Vakar atidirbus namo parlekiau skambina mama sako cepelinus daryt noriu, tai as jau susiruosus prigult buvauu teko keltis vezt tarka doh.gif nu bet siandien po darbo skaneeeeeeei bus essen.gif essen.gif
Pas mus giedra grazu, saule sviecia, taip nenorejau i darba eit, nu bettik iki 4 ax.gif jei oras dar grazus bus tai eisim pas mama pesciomis, gal nebus sunku pareit pilnais pilvais biggrin.gif

QUOTE(Pienė_ @ 2019 05 10, 15:52)
O katenukas kaip?

QUOTE(*Persefonė* @ 2019 05 10, 22:21)
Kaip laikosi musu naujas grazuolis pliksius po proceduru?

Nugi vienodai sviecia jam ta operacija, nepasijuto jokiu pokyciu dar kol kas, kai paleidzia gerkle maisto prasyt tai per ausis eina net biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Skambiju į veterinariją irgi vietų nėr rytojui.

Atsakyti

sito brudo aplink tiek, kad kur spjausi ten diagnoze.

Sia savaite suzinojau, kad mire grupiokas. Jau trecias bernas is musu grupes. Ir dvi panos.

Atsakyti