Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

sito brudo aplink tiek, kad kur spjausi ten diagnoze.

Sia savaite suzinojau, kad mire grupiokas. Jau trecias bernas is musu grupes. Ir dvi panos.

Ojėz, kaip tu baisiai parašei..  

Atsakyti

Ojėz, kaip tu baisiai parašei..  

nenorejau gazdint. Tokia realybe, deja. Gyvenimas trapus ...

Atsakyti

nenorejau gazdint. Tokia realybe, deja. Gyvenimas trapus ...

Suprantu aš. Kad ir šiandien, kol ištardžiau draugę....Sako, nuo sausio jau į darbą neinu...Apsiverkiau, kad niekas nematytų.

Atsakyti

Madam  :4u:​ 

Atsakyti

Pareiga atlikta, prabalsavau ir sūnų kartu pasiėmiau, juk jau 18  :D  gavo konstitucijos knygelę dar papildomai. 

Name jau 2a grindis sudėjo pilnai, tualetai užkabinti ir dušas paleistas. Daba eilė bus 1a ir laiptams. :rolleyes:​ 

Atsakyti

Laba merginos, 

Lauke labai silta! 

Bet, lenda zoles visokios i nosi:

60389518_2724340327637376_33665175111797

Nors kartais paragauti, smagu :)

59934935_2724350274303048_15872700053580

Atsakyti

Tai sakot langus valytis pačiai  :unsure:​ 

Atsakyti

Piene, as negaliu patarti, nieko neturiu. 

Atsakyti

Tai sakot langus valytis pačiai  :unsure:​ 

nu dar gali sunus idarbinti :) 

as kai langus viena karta per metus issivalau, tai man jokiu prietaisu nereik :) neuzdulka man nieks iki tokio aukscio :D 

Atsakyti

Skambiju į veterinariją irgi vietų nėr rytojui.

Siaurio klinikai nebandei pasiskambinti? Jie ten visa para dirba. Siaip ir nesiregistravusius priima, gyva eile. Gydytoju daug, pusdienio laukti nereikia. Visa aparatura susipirke turi, visi tyrimai vietoj.

Langus valyti ir man reikia kazkaip prisiruosti. Gal dar spesiu sunuti nustverti, kad bent balkono langus iskeltu.  Kaip kitaip juos issivalyt is lauko puse, nezinau.

Atsakyti

Siaurio klinikai nebandei pasiskambinti? Jie ten visa para dirba. Siaip ir nesiregistravusius priima, gyva eile. Gydytoju daug, pusdienio laukti nereikia. Visa aparatura susipirke turi, visi tyrimai vietoj.

Langus valyti ir man reikia kazkaip prisiruosti. Gal dar spesiu sunuti nustverti, kad bent balkono langus iskeltu.  Kaip kitaip juos issivalyt is lauko puse, nezinau.

Ačiū. Skambinsiu, ale šlubuot nustojo. Stebėsiu savo kraliką. :D​ 

Atsakyti

Ačiū. Skambinsiu, ale šlubuot nustojo. Stebėsiu savo kraliką. :D​ 

Persefone, kaip sūnutis? :wub:​ 

Atsakyti