Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aciu, Piene 🎈

As drebinu, kad butu nubalsuota uz dviguba pilietybe. Mane labai, labai nustebino daugumos poziuris i tai. 

Tipo dauguma balsuoja prieš?  :blink: 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 05 12, 21:22)
<p>Aciu, Piene 🎈</p><p></p><p>As drebinu, kad butu nubalsuota uz dviguba pilietybe. Mane labai, labai nustebino daugumos poziuris i tai. </p>

Nebus ivyke abu referendumai, damos. Per mazai balsavusiu.
Atsakyti

Tipo dauguma balsuoja prieš?  :blink:

Kaip balsuoja, tai neaišku, bet buvo labai daug pasisakymų prieš. Ir ypatingai piktdžiugiškų.

Atsakyti

a co takiego buvo, kad slepei pasa?  :D

Nea, facebookas šiemet liepė slėpt babų pasus. Tai va, man nereikėjo. Babutė teisingai nubalsavo  :B  Bet "skalbiau" visą kelią iki apylinkės  :D​ 

Atsakyti

Kai tik pamatau Terezos Bestija, puse valandos turiu kartoti mantra "man nereikia trecio katino"  :frusty:​ 

Aikit kakot. Jau aš susimąstau, gal man pirmo katino reikia prie trijų šunų. Vyras grąsina, kad iš namų išeis. Lai eina....

Atsakyti

Aikit kakot. Jau aš susimąstau, gal man pirmo katino reikia prie trijų šunų. Vyras grąsina, kad iš namų išeis. Lai eina....

Oi, net matau vaizda kaip eina  :D Ispradziu pabambetu, paskui pats katina apsikabines sedetu  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nea, facebookas šiemet liepė slėpt babų pasus. Tai va, man nereikėjo. Babutė teisingai nubalsavo  :B  Bet "skalbiau" visą kelią iki apylinkės  :D​ 

Va va, mes vakar irgi savo senelius skalbem mesendzeriu 😀 buvo dickio 15'as gimtadienis, bendras gimines video skambutis, tai auklejom senolius. 😂

Atsakyti

Radai ką lygint. Kur vyras, o kur KATINAS  :rolleyes:  :D​ 

Atsakyti

Aš ir savo diedukui skambinau ar balsavo, žinoma balsavo  :D  na, bet svarbu ne už S.S  :B  :D  sorry jei yra čia jo gerbėjų  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Nu man tevu tai skalbt nereikia. Reto politinio samoningumo senoliai :D 

Atsakyti

Mes skalbem uz EU, kad balsuotu. Ojeee pamenu, kokie debatai budavo.

O dabar tik sakem, kartoti kaip mantra: uz dviguba pilietybe, ne - Skverneliui 😀

Atsakyti

Reiks paklaust, kaip tevai uz pilietybe balsavo. 

Atsakyti