Labas rytas, smagu, kad SS liko už borto tik daba jau man labai didelio skirtumo kaip ir nėra kuris
Bet va referendume dalyvavo 52 % rinkėjų, tik kad vis tiek šiek tiek "už" pritrūko... čia kaip su Brexit, dabar daug kas gailėsis, kad tiek nedaug trūko.
Bet va referendume dalyvavo 52 % rinkėjų, tik kad vis tiek šiek tiek "už" pritrūko... čia kaip su Brexit, dabar daug kas gailėsis, kad tiek nedaug trūko.
Na tikrai man gaila dėl tos pilietybės, kiek galima tampyti tą patį klausimą ir kiršinti žmones.

Bobutes matai negali turet nuomones isitikinimu ir turi but skalbiamos . O tempore , o mores
Pasirodyk
![]()
Rodau.
Mezgiau pagal šitą nuotrauką:
Man tai Limcamcos labiau prie dūšios ☺
As jei sau auginti imciau, tai irgi toki kaip Limcos, nu man bengalai kazkas nerealaus Teres kates taip pat grazios, bet bengalai man pirmoj vietoj
man tas ju kaaaaaailis
Terezza, eina sau, fantastika! Per kiek laiko toki numezgi?
Terezza, eina sau, fantastika! Per kiek laiko toki numezgi?
Neskubėdama per mėnesiuką maždaug. Bet ardžiau nemažai.
O man kazkoks intemoriskas momentas parejo jus beskaitant . Galiu papasakot , bet nepasakosiu. Sekmes skalbiant bobutes , ponios . Have a nice life. Na pagaliau , gal dabar jau galutinai mane davedet , labai noreciau
Bobutes matai negali turet nuomones isitikinimu ir turi but skalbiamos . O tempore , o mores
A ko tu čia dabar susitapatinai su tom bobutėm?
Labryt
Labai džiaugiuosi prezidentų rinkimų rezultatais. Dabar jau kaip bebūtų. Labiausiai šįryt juokiausi iš Naisių valdovo, kai svarstė, nu kodėl nebalsavo. Nu gal SS kaip asmuo nepatiko, bet nu darėm tai mes viską gerai
Dėl pilietybės, gaila. Nors antra vertus, pataisa lievai parašyta buvo. Tai gal ir gerai, kad nepraėjo, gal parengs normalesnę pataisą. Nes priėmus tokią, vėl ją pataisyt turbūt sunkiau būtų. Tik aišku laiko atžvilgiu, tai šūduva.

Dėl pilietybės, gaila. Nors antra vertus, pataisa lievai parašyta buvo. Tai gal ir gerai, kad nepraėjo, gal parengs normalesnę pataisą. Nes priėmus tokią, vėl ją pataisyt turbūt sunkiau būtų. Tik aišku laiko atžvilgiu, tai šūduva. </p>
Pritariu abiems teiginiams.
Bet tai ka noret, kad suprastu ta formuoluote "paprasti" zmones, jei profesoriai po 4 kartus skaito.
DELFI specialioje rinkimų laidoje viešėjęs VU Teisės fakulteto profesorius habil. dr. Vytautas Nekrošius
sake:
Aš nenorėčiau vertinti, tačiau faktas, kad klausimai opūs, kitas man faktas svarbus atrodo, kad turėjau bent keturis kartus perskaityti formuluotę dėl dvigubos pilietybės ir ....
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...o.d?id=81148421
As irgi uztrukau "budelej", kelis kartus skaiciau ta formuluote.
Labs.
Rodau.. Koks grazusMezgiau pagal šitą nuotrauką:

as saviski ir siandiena veziojuosi
Pridėta:
Nei čia bobutes skalbti reikia, nes sudėjus Nausėdos ir Šimonytės balsus jau gaunasi 62 procentai už juos. Tai tik nereikia sakyti, kad čia tokioje senstančioje šalyje tiek procentų sudaro jaunoji karta ...nei akcentuoti, kad kaimas už SS, o jau tik didmiesčiai už Šimonytę, nes ji laimėjo ir rajonuose, tokiuose kaip Anykščių, Molėtų, Neringos...
Taip, kad, Alta, nusiramink. Šaunuoliai ta senoji karta ir rajonai...
Uuu, grazus.

Toks netoli asaru, apyverksmis.