Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Aš netikrinau savo vaikų asmeninių paskyrų nei mesengerio. Visur kiek skaitau rekomenduojama tikrint. Bet nzn kažkaip nemalonu man būtų. Pati prisimenu kaip pykau kai mama paskaitė slapta mano dienorašti paauglystėje ir issidave kažkokio konflikto metu. 

Atsakyti

As galvoju, kad su tokiais tikrinimais/kontrole visiskai sugadinsi santykius su paaugliu ir sugriausi pasitikejima, kuri nelabai ir atgausi.

Laba.
Atsakyti

As galvoju, kad su tokiais tikrinimais/kontrole visiskai sugadinsi santykius su paaugliu ir sugriausi pasitikejima, kuri nelabai ir atgausi.

Laba.

Na ir nedaryk taip ...maža ką liepė tam tavo seminare ...elkis taip kaip liepia mamos širdis  :)​ 

Atsakyti

Na ir nedaryk taip ...maža ką liepė tam tavo seminare ...elkis taip kaip liepia mamos širdis  :)​ 

Bėda tame, kad tokie briedai yra transliuojami visuomenei, kurios didelė dalis ne galvoja, o aklai seka nurodymais. 

Atsakyti

Bėda tame, kad tokie briedai yra transliuojami visuomenei, kurios didelė dalis ne galvoja, o aklai seka nurodymais. 

Bet jie tai grindžia vaiko saugojimu virtualioje erdvėje. Gi db visokių nesąmonių ten pilna, kad ir tas savižudybės žaidimas, vaikai įsitraukia iš ne patyrimo, tėvams nesako. Baisoka is tikro

Atsakyti

Bet jie tai grindžia vaiko saugojimu virtualioje erdvėje. Gi db visokių nesąmonių ten pilna, kad ir tas savižudybės žaidimas, vaikai įsitraukia iš ne patyrimo, tėvams nesako. Baisoka is tikro

Tai gal tiesiog pamokytų kaip bendrauti su paaugliu, neprarasti su juo ryšio, kaip įgyti pasitikėjimą, kad vaikas būtų atviras ir išsipasakotų, paaiškintų tėvams kaip atpažinti ar tavo vaikui viskas gerai, kokius signalus siunčia vaiko pasikeitęs elgesys ir taip toliau...

O ne skaldyk ir valdyk principu

Atsakyti

Tai gal tiesiog pamokytų kaip bendrauti su paaugliu, neprarasti su juo ryšio, kaip įgyti pasitikėjimą, kad vaikas būtų atviras ir išsipasakotų, paaiškintų tėvams kaip atpažinti ar tavo vaikui viskas gerai, kokius signalus siunčia vaiko pasikeitęs elgesys ir taip toliau...

O ne skaldyk ir valdyk principu

Matyt ne su visais vaikais įmanoma tas atvirumas. Ypač ktokiuose intymiuose dalykuose

Atsakyti

Matyt ne su visais vaikais įmanoma tas atvirumas. Ypač ktokiuose intymiuose dalykuose

Tai nebūtinai atvirumas. Yra ir pakitusio elgesio ženklai, pokyčiai mokymosi rezultatų, gal atsiradusi apatija, abejingumas... na kaip pažinti savo vaiką pasimokyti, o ne kaip jį slapta tikrinti, tuo atstumiant dar toliau nuo savęs.

Atsakyti

Tai nebūtinai atvirumas. Yra ir pakitusio elgesio ženklai, pokyčiai mokymosi rezultatų, gal atsiradusi apatija, abejingumas... na kaip pažinti savo vaiką pasimokyti, o ne kaip jį slapta tikrinti, tuo atstumiant dar toliau nuo savęs.

Tai jie nesiūlo slaptai. Jie pataria susitarti su vaiku 

Atsakyti

Tai jie nesiūlo slaptai. Jie pataria susitarti su vaiku 

Aš supratau, kad čia kontrolę be susitarimo siūlo :mastau: . O jeigu siūlo susitarti - tai kam tada tie slaptažodžiai, susitari, vaikas įjungia ir pakviečia  naršyti ir skaityti...

Atsakyti
Tik tylioji signalizacija ir kiek imanoma konfidencialesnis intelas.Ypac kontroliuojamu medziagu sferose.
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
QUOTE(Blueta @ 2019 05 15, 22:35)
Ir Eularija ir L.Elija absol nunyko. unsure.gif

KLAUSIMAS. Kaip manote, ar tevai turi zinoti paauglio ( 14-15 metu) paswordus i emeilus, telefa ir pan? as manau, kad ne. Nes nu koks cia bliam, privatumas tokio gan uglejusio vaiko? O gal jau su panom lemurus skelia, o cia motka bet kada gali pareikalaut patikrint smile.gif
Zo, susiduriau su nuomone, kad tevai TURI zinot prisijungimus ( tikrinimui gal ka blogo ten jau rezga),mano nuomone kita, o ka jus manot? kaip elgiates su paaugliu privatumu?
Jeigu kiltu kazkoks kriminalas/itarimas kad vyksta kazkas blogo, pareikalauciau atrakint mano akyse. Bet be priezasties  unsure.gif

AS ta iri tokios pat nuomones, juk jei nores tai viska iskart trins, taip vaikai tik prisimoko kaip viska slepti ir tada isvis nieko negali matyti mirksiukas.gif

Vakar oras siltas buvo, tai as susitvarkiau su klientem savo, ir vakare islekem su draugais i parka. Vyrai pazaide krepsini, mes pasiplepejom smagiai lauke. Vasara ateina pagaliau su siltais orasi wub.gif
Atsakyti