Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Žiūriu, šitas pusfinalis man žymiai geresnis negu pirmas. 

Bliamba ruso priedainis toks kabinantis

Man is pirmo pusfinaluo patiko tik Slovenai. Ta ramuma tokia kazkokia uzburianti. Dar estas lyg nieko. Bet visiskai nepatiko Islandai, su ta neva " zinia" nesancia

Atsakyti

o man kaip tik ispudzio nepaliko Lietuvos pasirodymas

ziuri ziuri, Rykute, kaip neziuresi :)

:bebe: ka tu supranti

Atsakyti

:bebe: ka tu supranti

viska as suprantu :P neuzteks issieptu lygiu dantu ir dailaus veidelio nugalet :D truko kazko, tikrai truko... cia gi eurovizija, cia ne dainuot reikia, o sou rodyti :lol: na, tikiuosi, kad bent i finala pateks, o ten jau kaip bus, taip bus, zemiau uz Stepukoni tikrai nenukris :lol:

Atsakyti

Bliamba ruso priedainis toks kabinantis

Man is pirmo pusfinaluo patiko tik Slovenai. Ta ramuma tokia kazkokia uzburianti. Dar estas lyg nieko. Bet visiskai nepatiko Islandai, su ta neva " zinia" nesancia

Jaučiu rusai bus aukštai.

Va slovėnai iš pradžių nepatiko, Goblino sesuo galvoju dainuoja, bet paklausiau antrą kartą, tai visai nieko, jeigu į ją nežiūri.  :D Dukrai mano irgi patiko. Estas tai ten švedas, jo neblogas.  :rolleyes:  :D  Islandų ir aš nesupratau.

Atsakyti

Wau  norvegai!!! Samiu folkloro motyvai 

Atsakyti

Žiūriu, šitas pusfinalis man žymiai geresnis negu pirmas. 

Tai blogai, kad žymiai geresnis ...bus tik sunkiau patekti į finalą 

Atsakyti

Ale vien dainuojantys bernai. Ne nuskilo lietuviui, kad ne 1 pusfinali buvo

Atsakyti

Jaučiu rusai bus aukštai.

Va slovėnai iš pradžių nepatiko, Goblino sesuo galvoju dainuoja, bet paklausiau antrą kartą, tai visai nieko, jeigu į ją nežiūri.  :D Dukrai mano irgi patiko. Estas tai ten švedas, jo neblogas.  :rolleyes:  :D  Islandų ir aš nesupratau.

Nu va juos, slovenus, klausyti vaziuojant  silta vasaros vakara masina, atsidarius langus 😊

Norvegai nepatiko.

Va sitas nyderlandas dar vienas Jurijus  :unsure: 

Atsakyti

nebalsuosiu, be jokiu emociju  kelinti metai  Eurovizija. Pirma karta  girdejau  Jurijaus daina,bet  jau ir pamirsau. nesiseka  mums dainuoti.

Atsakyti

norvegai ir man patiko, faina tokia daina

Atsakyti

Nu va juos, slovenus, klausyti vaziuojant  silta vasaros vakara masina, atsidarius langus 😊

Norvegai nepatiko.

Va sitas nyderlandas dar vienas Jurijus  :unsure:

Man daugiau lopšinę primena. 

Norvegai mums su Mb patiko.  :D 

Nyderlandai kol kas geriausio ką girdėjau per abu pusf.

Atsakyti

Azerbaidzano daina visai nieko, 'ant garso' priedainis gerai skambetu :) sunku bus Jurijui, oj sunku, labai stiprus pusfinalis

Atsakyti