Sveikos ciocytės, Tai kuriat planus, kaip manęs atsikratyti? Nugi paprasčiausiai, susimetat po kokius 2k €/mėn ir sėdėsiu aš toj turkijoj
Sistina, dėl kelionės, tai žinok aš miegu. Kad ir 1 val., bet miegu. Šįkart ryškiai buvau apsinuodijus maistu. Biškį buvau nusigandus, kad virusas, bet 3×tfu lyg ne.
O tavo meilė Odutis kaip tada
PavydOlEms
20190519_121425-2016x1512.jpg 188,6KB
0 Parsiųsta kartų
Pienė_, 19 Geg 2019 - 12:33, parašė: O tavo meilė Odutis kaip tadaTai atsitransportuosiu aš jį. Čia daug baseinų, jam patiks.
Sveikos ciocytės, Tai kuriat planus, kaip manęs atsikratyti? Nugi paprasčiausiai, susimetat po kokius 2k €/mėn ir sėdėsiu aš toj turkijoj
![]()
Sistina, dėl kelionės, tai žinok aš miegu. Kad ir 1 val., bet miegu. Šįkart ryškiai buvau apsinuodijus maistu. Biškį buvau nusigandus, kad virusas, bet 3×tfu lyg ne.
pasa bus pigiau pavogt
Labs.
Kaip gera turėti didelį ir mažą vaiką sūnus šašlykinę pakūrė, aš iš darbo grįždama šašlykų parvežiau, mažoji patrusami iį lauką apsikabinti atbėgo, dar mėtų priskynė, gamins man arbatą
Galiu gulėti ir sirgti
![]()
Svarbu, kad viskas gerai baigėsi nuskristi, bet kaip supranti su grįžimu gali kilti šiokių tokių problemų 😂 nebent jos užsimirš per tuos gražius šiltus oru, kad Tu keli pavojų vasarai 😊
Kaip gera turėti didelį ir mažą vaiką
sūnus šašlykinę pakūrė, aš iš darbo grįždama šašlykų parvežiau, mažoji patrusami iį lauką apsikabinti atbėgo, dar mėtų priskynė, gamins man arbatą
![]()
Galiu gulėti ir sirgti
![]()
Sveikatos Tau ❤
Svarbu, kad viskas gerai baigėsi nuskristi, bet kaip supranti su grįžimu gali kilti šiokių tokių problemų 😂 nebent jos užsimirš per tuos gražius šiltus oru, kad Tu keli pavojų vasarai 😊
tokio dalyko pamirsti neimanoma
Sveikatos Tau ❤
Nu aš joms pasiūliau alternatyvą. Dar panervuis, sniego parvešiu
nu dar pagrasink, tai ne tris menesius neleisim i Lt grizt, o puse metu
ai ir dar... linkiu graziai idegti
015_idegiai.jpg 75,02KB
6 Parsiųsta kartų