Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Sveikos ciocytės, Tai kuriat planus, kaip manęs atsikratyti? Nugi paprasčiausiai, susimetat po kokius 2k €/mėn ir sėdėsiu aš toj turkijoj :B :rolleyes: Sistina, dėl kelionės, tai žinok aš miegu. Kad ir 1 val., bet miegu. Šįkart ryškiai buvau apsinuodijus maistu. Biškį buvau nusigandus, kad virusas, bet 3×tfu lyg ne. 

Atsakyti

O tavo meilė Odutis kaip tada  :hmm:​ 

Atsakyti

PavydOlEms

Priedas  20190519_121425-2016x1512.jpg   188,6KB   0 Parsiųsta kartų

Pienė_, 19 Geg 2019 - 12:33, parašė: O tavo meilė Odutis kaip tada :hmm:
Tai atsitransportuosiu aš jį. Čia daug baseinų, jam patiks.
Atsakyti

Sveikos ciocytės, Tai kuriat planus, kaip manęs atsikratyti? Nugi paprasčiausiai, susimetat po kokius 2k €/mėn ir sėdėsiu aš toj turkijoj :B :rolleyes: Sistina, dėl kelionės, tai žinok aš miegu. Kad ir 1 val., bet miegu. Šįkart ryškiai buvau apsinuodijus maistu. Biškį buvau nusigandus, kad virusas, bet 3×tfu lyg ne. 

pasa bus pigiau pavogt :lol: 

Atsakyti
Oragel, pas mus irgi vasara, ner ko pavydet. Oras nuostabus, pavesy 25.

Labs.
Atsakyti
Pas mus irgi šilta +23.8 rodo pavėsy. 
Atsakyti

Kaip gera turėti didelį ir mažą vaiką  :wub:  sūnus šašlykinę pakūrė, aš iš darbo grįždama šašlykų parvežiau, mažoji patrusami iį lauką apsikabinti atbėgo, dar mėtų priskynė, gamins man arbatą  :wub:  

Galiu gulėti ir sirgti  :vacation1:​ 

Atsakyti

Svarbu, kad viskas gerai baigėsi nuskristi, bet kaip supranti su grįžimu gali kilti šiokių tokių problemų 😂 nebent jos užsimirš per tuos gražius šiltus oru, kad Tu keli pavojų vasarai 😊

Kaip gera turėti didelį ir mažą vaiką  :wub:  sūnus šašlykinę pakūrė, aš iš darbo grįždama šašlykų parvežiau, mažoji patrusami iį lauką apsikabinti atbėgo, dar mėtų priskynė, gamins man arbatą  :wub:  

Galiu gulėti ir sirgti  :vacation1: 

Sveikatos Tau ❤

Atsakyti

Svarbu, kad viskas gerai baigėsi nuskristi, bet kaip supranti su grįžimu gali kilti šiokių tokių problemų 😂 nebent jos užsimirš per tuos gražius šiltus oru, kad Tu keli pavojų vasarai 😊

tokio dalyko pamirsti neimanoma :D 

Atsakyti

Sveikatos Tau ❤

Nu aš joms pasiūliau alternatyvą. Dar panervuis, sniego parvešiu  :B  :D​ 

Atsakyti

nu dar pagrasink, tai ne tris menesius neleisim i Lt grizt, o puse metu :D 

Atsakyti

ai ir dar... linkiu graziai idegti :lol:

Priedas  015_idegiai.jpg   75,02KB   6 Parsiųsta kartų

Atsakyti