Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

QUOTE(Oragė @ 2019 05 19, 14:16)
. Dar panervuis, sniego parvešiu  cool.gif  biggrin.gif​ </p>

aha, sniego, jo, jo. Nebent gabala ledo nuo tos skulpturos i kisene isidek. biggrin.gif
Atsakyti

Oragės grasinimai man nebaisūs :lol:​ viskas ištirps mygom.

Pridėta:

Atsakyti

oho, uzgriebe cia tave, Rykute, sveik :4u:​ 

Atsakyti

Rykut, šitokia tempa? 😨 gerklė aukštą duoda. Tu su tokia dar ir atidirbai....

Atsakyti

Rykut, šitokia tempa? 😨 gerklė aukštą duoda. Tu su tokia dar ir atidirbai....

Nea, ryte buvau numušus ir pakankamai gerai jaučiausi :)

Atsakyti

Nea, ryte buvau numušus ir pakankamai gerai jaučiausi :)

Jeigu antibiotikai tinkami - tai tuoj dings ta aukšta temperatūra. Sveik  :4u: 

O mano paaugliai tikiuosi nesusirgs, nes prie ežero jau maudynių sezoną atidarė  :D 

Atsakyti
Tik maza tokia smulkmenele , kazkaip reiks atsistatyt imuniteta. Tai daug ilgesnis procesas.
Atsakyti

O mano paaugliai tikiuosi nesusirgs, nes prie ežero jau maudynių sezoną atidarė  :D

oj, kiek maniske yra geguzes menesi maudyniu sezona atidarius :D dzin, neserga tokie vaikai, kuriems geguzes menesi ezero vanduo tinka :D 

Atsakyti

ai ir dar... linkiu graziai idegti :lol:

attachicon.gif015_idegiai.jpg

Aš degu gražiau, ant kaktos visada būna kepurė  :P  Tai tik nuo akių žemyn  :nail: 

Blueta, nugi kerštas yra patiekalas, kuris tiekiamas ataušęs. Tai aš irgi keršysiu kokį lapkritį, nu  :brunette:​ 

Atsakyti

Nori Oragė atgal į Lietuvą, net pasižada vasaros negadinti   :D 

Atsakyti

Nori Oragė atgal į Lietuvą, net pasižada vasaros negadinti   :D

Aš taip nesakiau. "Ja nezlopamiatna, u menia tolko pamiat plochaja. Otomstila, zabyla, eščio raz otomstila..."  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Aš degu gražiau, ant kaktos visada būna kepurė  :P  Tai tik nuo akių žemyn  :nail:

Blueta, nugi kerštas yra patiekalas, kuris tiekiamas ataušęs. Tai aš irgi keršysiu kokį lapkritį, nu  :brunette:​ 

Aš taip nesakiau. "Ja nezlopamiatna, u menia tolko pamiat plochaja. Otomstila, zabyla, eščio raz otomstila..."  :rolleyes:​ 

Nu, kad sakei  :D​ 

Atsakyti