Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Labas rytas, šiandien leidau sau pamiegoti ir iki vakaro gulėti 😁 net mažės nevežiau į darželį :)

Atsakyti

tai jau  cia priklauso tau, juk su sitokia temperatura buvai. kaip siandien, kyla dar?

Atsakyti

tai jau  cia priklauso tau, juk su sitokia temperatura buvai. kaip siandien, kyla dar?

Naktį dar pasikankinau, bet jau nuo ryto be temperatūros, jaučiu ir nekils daugiau :) 

Rytoj mažė darželį vaidins kiaulytę  :D​  reik aprengti rožiniais rubais.

Atsakyti

Vežiau maže į šokius, tai išsitraukiau vasarinį ilgą sijoną, kaip smagu tokie orai  :wub:​ 

Atsakyti

Rykute, tai lovoj saziningai niekaip nepaguli?  :D​ 

Atsakyti

Rykute, tai lovoj saziningai niekaip nepaguli?  :D​ 

Mažei pasirodymams bus, reikia repeticijų jai, nes draugelius gaudo bešokdama  :D  

Jau vėl toliau sau guliu sąžiningai  :angel2:​ 

Atsakyti
Labas rytas , rasotu roziu laikas.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labas rytas, ale kaip tylu nuo vakar, geri orai, nėr kada am sėdėti 😁

Nors į darbą atvažiavau ir viena sėdžiu, panašu ir dirbti nieks nenori 🙄

Rožės fantastiškai gražios 🥰 gal kada kokią ir aš išdrysiu pasodinti ☺️

Atsakyti
Sveikos, damos, jau parsiboginau ventiliatoriu is rusio, nes miegamajam vakarais kaip siltnamy. Langai i vakarus.
Atsakyti

Sveikos, damos, jau parsiboginau ventiliatoriu is rusio, nes miegamajam vakarais kaip siltnamy. Langai i vakarus.

Mano miegamojo į rytus. Tai po šeštos į akis spigina - žadintuvo nereikia  :)  ...tik kai nereikia keltis - tai blogai, tik dar neišmąsčiau geriausio varianto ar langus kažkaip dangstyti ar saulę numušti  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Sveikos. Mano irgi į rytus miegamasis. Roletai ant langų, nemaišo saulė. Kol kas dar be ventiliatoriaus apsieinam. 

Atsakyti

Pas mane pietvakariai, bet iš vakarų pusės namas stovi. Tai saulė nuo kokių 11-os iki 19h. Pats tas - nei ryte į akis spigina, nei vakare karšta.

Atsakyti