Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O vabalus plauna indu ploviklis o skanu jiems koka kola.
Zmones , kodel taip nepasitikite chemikais , gi yra puikiu valikliu .Citrina skanu , soda gamina angliarugste. Rugstis aisku tirpdo kai kuriuos nesvarumus , bet actas pigiau. Citrina nerentabilu.

Man tai alergijos nuo daugumos valikliu. Bet ir nuo acto. Geriausia karšti garai karcher. Voniai turiu kažkokį rūgštimi gerą lb, bet dirgina juodai 

Atsakyti
Tau alergija vserodui.
O del tu gariniu , tai sutinku , geras daiktas.
Atsakyti

O vabalus plauna indu ploviklis o skanu jiems koka kola.
Zmones , kodel taip nepasitikite chemikais , gi yra puikiu valikliu .Citrina skanu , soda gamina angliarugste. Rugstis aisku tirpdo kai kuriuos nesvarumus , bet actas pigiau. Citrina nerentabilu.

Bet kvepia skaniai :) tai zieviu negaila gi

Atsakyti

Poreikis tikrai yra, gi ir valgymo sutrikimai, ir jautrumas, ir neklauso taves
Na, jautrumas grizo i norma, klauso +-, o del valgymo tai jis nuo gimimo nevalgus, bet ne visai kaip apraso.

Dar tas jautrumas ir blogesne savijauta vistik gali but susije su jo alergiju paumejimu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 gegužės 2019 - 15:00

Nu vat kaip man neišeina valytis su visokiais actais, sodomis ir citrinomis, tai siaubas. Baisiai netikusi esu šitoje srityje. Perku chemiją ir tiek. 

Atsakyti

Esu bandžius tvarkytis ir su actu, ir su citrinomis. Kartą prisispaudžiau kokį kg citrinų, susipyliau į pukštuvą ir ėjau visur. Kvepėjo. Buvo entuziazmas pagavęs. Tiktai kad greitai baigėsi. O ir valo tai vistiek blogiau nei chemija. O acto kvapas buvo kaip acto, švara nekvepėjo.

Nežinau, man irgi netinka. Dabar turiu kažkokių ekologiškų ispaniškų valiklių, tai jų kaina kosminė, daugiau nepirksiu. Brangiai atsieina.

Atsakyti

Tiesa, actą su soda vis dar naudoju, kai pradeda rodytis, kad kriauklės nebekvepia. Pilu sodos, paskui acto ir leidžiu vamzdžiuose išputoti. Tuo ir baigiasi mano natūralių produktų vartojimas. :)​ 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Labai įdomu.

Atsakyti

Kaip keista, kad straipsnis apie mergaites isskirtinai, nors tai nera vien tik mergaiciu diagnoze.

Atsakyti

ne viskas gerai matosi, bet dauguma perskaiciau. man asmeniskai nepanasu i Amadejos vaika. sikart pritarsiu Altai, kad jis yra tiesiog islepintas iki negaliu, todel ir issidirbineja. yra sutampanciu niuansu, na bet dabar visiems, gerai besimokantiems matematika ir pan. juk nepulsim sindromus taikyt. na, bet cia tik mano nuomone. ta vaiki gerai papurtyt reikia, o ne subine jam laizyt, ka sekmingai daro Amadeja. nepyk Amadeja, tiesiog mano nuomone tokia, kad esi vaika per daug ant galvos uzsileidusi, todel va ir bedos visokios su juo. 

Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2019 05 22, 19:46)
<p>Kaip keista, kad straipsnis apie mergaites isskirtinai, nors tai nera vien tik mergaiciu diagnoze.</p>

Matai, cia susiejo su konkreciu zmogum, jo atveju.
Atsakyti