Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Stengiuosi ir aš. Jau tai, kad iš vonios išgrūdau muilą su dozatoriumi, man yra didvyriška  :D nes labai nemėgstu muilo gabalų. Bet, papirkau fainų, ekologiškų muilų ir baigiu įprasti. Virtuvėje, tiesa vis dar su dozatoriumi. 

O, šampūnus, dušo želė, vitaminus, kremus, serumus kai perkate žiūrite, kad pakuotė būtų ekologiška arba rūšiuojama? Ar jūsų pasirinkimui daro įtaką kokia pakuotė, ar vistik svarbiau turinys?

Atsakyti

Algoritmas - fungicidai ,paskui pagal reikala isekticidai. Geriausias quadris , paskui actara. Upjora kazkur gavo.

Upjora, sakyk, kur ir ką konkrečiai gavai.

Atsakyti

O, šampūnus, dušo želė, vitaminus, kremus, serumus kai perkate žiūrite, kad pakuotė būtų ekologiška arba rūšiuojama? Ar jūsų pasirinkimui daro įtaką kokia pakuotė, ar vistik svarbiau turinys?

Man tai svarbu, kad turinys būtų geras ir man eitų į naudą. :)​ 

Atsakyti

Man tai svarbu, kad turinys būtų geras ir man eitų į naudą. :)​ 

Man irgi. Jei dar ir pakuotė ekologiška - super, bet dėl pakuotės tikrai nepirksiu man netinkančio produkto.

Atsakyti

taigi rasei kad vaika pas psichologa uzrasei. paprasyk kad istestuotu
tai tebuvo 1 vizitas, nes poreikio daugiau nelabai yra, kas kele nerima issisprende.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 22 gegužės 2019 - 13:23

Man irgi. Jei dar ir pakuotė ekologiška - super, bet dėl pakuotės tikrai nepirksiu man netinkančio produkto.

Lygiai taip pat galvoju. Tikrai nepirksiu kažkokio š nes “pakuote ekologiška”. Pirmoj  eilė produktas. O jei dar ir pakuotė tinkama tai išvis 👍

Atsakyti

Reik atitaikyti, ivairiu sandarumu buna.

Happy365 zurnale, grizus nufotkinsiu ir ikelsiu.

Ok

Atsakyti

Lygiai taip pat galvoju. Tikrai nepirksiu kažkokio š nes “pakuote ekologiška”. Pirmoj  eilė produktas. O jei dar ir pakuotė tinkama tai išvis 👍

Va vaisius stengiuosi pirkti be pakuočių.

Atsakyti
Siaip iseitis pirkti viska didelemis pakuotemis.Dar visokie kosmetiniai bio aktyvus produktai jau isleidziami tik stikliniuose induose. Na tie padoresni.
Paskui dar nera reikalo pirkti agresyviu skalbikliu , jei nedirbate su traktorium ir as uz skalbiklius skystus ir su marselio muilu. Pati jau gaminuosi . Valiklius pirkti skirtus pro ir skiesti patiems.
Atsakyti

Valo gerai actu uzpiltos citrinos smulkintos. Pries naudojant atskiest. Tik as uzpylus buvau isspaustas, tiko :)

Atsakyti
O vabalus plauna indu ploviklis o skanu jiems koka kola.
Zmones , kodel taip nepasitikite chemikais , gi yra puikiu valikliu .Citrina skanu , soda gamina angliarugste. Rugstis aisku tirpdo kai kuriuos nesvarumus , bet actas pigiau. Citrina nerentabilu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acqua Alta: 22 gegužės 2019 - 14:12

tai tebuvo 1 vizitas, nes poreikio daugiau nelabai yra, kas kele nerima issisprende.

Poreikis tikrai yra, gi ir valgymo sutrikimai, ir jautrumas, ir neklauso taves

Atsakyti