Pripažįstu, kad remontas gadina nervus ir piniginę. Vakar valandą šviestuvų salone prastovėjau galvą užvertus. Ar padėjo? Jo, šnd sprando nebeskauda. Ar išsirinkau? Irgi beveik jo, iš kokių 6. Kaina apie 1000. Va tas man ir gadina išsirinkimą.
Didelę.
Na tai iš tos klaidos ir krizenau gi
Jau blyn,dar ne tiek sss prisivalgot kaip tie ispaluti siaudeliai.Paranoikes jus mano.
As kaip LT paziurejau i sveistuvus,tai neradau kas man patiktu uz bet kokia kaina.Kas idomiausia,apskambinau antikvariatus ir pasiuliau daryti bizni.Sakiau kad nukabinsiu visa parduotuve antikvariniais sviestuvais.Del pelno tarsimes.Tai susitariau tik su dviem.(nors taip mano sviestuvai iki LT ir nedavaziavo).

Ujjj, man su tais zirniukais tai taip netiketai fainai gavos

Papildyta:
Wow, kaip atsilieka Ingrida....
aisku, cia kaimu rezultatai, bet nemanau, kad susilygins. Kaip ten bebutu, Nauseda irgi ner blogai, bile ne Tom..skis.

Ujjj, man su tais zirniukais tai taip netiketai fainai gavos
Zo, penktadieni sumaniau apsirengt tokia silkine sukienka, juoda su baltais zirniukais, vat noras buvo. Sutinku mazes klases draugo mama, sako "ooo, tu uz Simonyte" sakau "joooo, is kur zinai?" taigi sako "sian akcija-kas palaikot Simonyte rengiates ar imat koki taskuota eksesuara". O as net nezinojau! tai va toks sutapimas gavos
Papildyta:
Wow, kaip atsilieka Ingrida....
aisku, cia kaimu rezultatai, bet nemanau, kad susilygins. Kaip ten bebutu, Nauseda irgi ner blogai, bile ne Tom..skis.
Aha, aš jau senokai stebėjau tą "burbuliukų" reikalą, man labai faina. O smagiausia, kad mama su entuziazmu prisijungė.
Jo, rezultatai nedžiugina. Na bet to ir reikėjo tikėtis realiai. Nors turėjau slaptą viltį "o vdrug stebuklas". Bet panašu, kad nea.
atejau pasidziaugti balsavimo rezultatais ir tik nesakykite, kad neislavintas mano skonis
Ne tik kaimai už Nausėdą, ir visuose didžiuosiuose miestuose jis pirmauja. Praktiškai visose apygardose didesnis procentas už jį.
jooo, matau... as rasiau, kai tik pradejo "eit" rinkimu rezultatai. O juos pirmiausia pateikia is provinciju.
Gaila.
kad nesakytumet ,kad neispejau. Bus jum polka dot - ledo hail bliuskes demonstruot. Pacios kaltos.https://www.anonews.co/nasa-warns-solar-minimum-could-lead-to-mini-ice-age/?fbclid=IwAR3G2Q3f-p9j73EiVG-Y3bNZMzyfjQ8M7ik1BNMBoxWmtI4HAWw8Lu0BV54
Alta nuo pacio ryto jau apsirukius
O čia Brexitieriai buvo išrinkti....