Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Gaile, meilė bus.  :D 

Mes namie visą savaitgalį, diedui vakar ištraukė dantį, negerai yra, tempa nori kilti, skauda sąnarius. Antibiotikų reikia, manau. Ryt iš pat ryto vėl pas stomatologą. Galėčiau aš jį palikti namie ir varyti su lėle kur pramogauti, bet kažkaip gaila man jo, tai trinamės po namus. Lyja blyn. Net kieme pasikuist negaliu. Šeštadienį kiek apkuopiau. Tvoros liks nedažytos. 

Nebežinau kaip jam stiprinti imunitetą.  :unsure: 

Orage, o kas tavo briedžiu rūpinosi, kol tu deginaisi? 

Šiaudelių praktiškai nenaudojam. Nupirkau tokius stiklinius puodelius su storais šiaudeliais, tai plaunu juos indaplovėje. Net nebūčiau pagalvojus, kad stikliniai puodeliai su dangteliu ir šiaudeliu šitaip skatins lėlę gerti.  :D Pirkau nes £0.59 kainavo.  :D​ 

Atsakyti

Limcamca, žmonėms viskas kliūna, kai nori prisikabinti. 

Atsakyti

Gaile, meilė bus.  :D

Mes namie visą savaitgalį, diedui vakar ištraukė dantį, negerai yra, tempa nori kilti, skauda sąnarius. Antibiotikų reikia, manau. Ryt iš pat ryto vėl pas stomatologą. Galėčiau aš jį palikti namie ir varyti su lėle kur pramogauti, bet kažkaip gaila man jo, tai trinamės po namus. Lyja blyn. Net kieme pasikuist negaliu. Šeštadienį kiek apkuopiau. Tvoros liks nedažytos. 

Nebežinau kaip jam stiprinti imunitetą.  :unsure:

Orage, o kas tavo briedžiu rūpinosi, kol tu deginaisi? 

Šiaudelių praktiškai nenaudojam. Nupirkau tokius stiklinius puodelius su storais šiaudeliais, tai plaunu juos indaplovėje. Net nebūčiau pagalvojus, kad stikliniai puodeliai su dangteliu ir šiaudeliu šitaip skatins lėlę gerti.  :D Pirkau nes £0.59 kainavo.  :D​ 

Močiutė gi namie buvo. O vedžiojo kaimynas. Kaip visada  :D 

Labos

Atsakyti

Orage, nežinojau, kad turi gerą kaimyną. 

Atsakyti

Upjora, oi kokiu nelaiku tas dantis. Sventini savaitgali. Na, sveikatos! 

Orage, tai atostogas su kaimynais derinat? Kad butu kas briedi priziuri?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 27 gegužės 2019 - 15:21

:oh: :oh: as suprantu, kad sulietuvino ****** su zingsniais, nu bet kada lietuviai prades normaliai filmu pavadinimus verst??

Priedas  Untitled.jpg   124,59KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Frofesorė: 27 gegužės 2019 - 15:27

p.e.d.a.s., blyn, p.e.d.a.s :D nu toki nekalta zodi zvaigzdutina :D

Atsakyti

Limcamca, labai nelaiku. Aš jam sakiau, registruokis pas mano stomatologę, ta yra puiki. Ir dar išėjo dirbt į naują kliniką, tai aparatūra nauja, kėdės patogios, nea liko pas savo. Mhm. Užtaisė jam tą dantį, praėjo keli mėnesiai ir va, traukt reikia. Ai... 

Tavo vaikiui reikia pramogų, mūsoji džiaugiasi pižaminėm dienom. 

Atsakyti

:oh: :oh: as suprantu, kad sulietuvino ****** su zingsniais, nu bet kada lietuviai prades normaliai filmu pavadinimus verst??

attachicon.gifUntitled.jpg

Kadangi yra filmas "penkios pėdos po žeme", tai gal nenorėjo asociacijų. Tos penkios pėdos - tai tiek kiek užkasama karstas, kiek žinau. Nu tai jei išverst tiesiogiai, tai gausis kažkas tokio. Mano nuomone, pavadinimas geras " trys žingsniai...". 

Atsakyti

O dar  gal tos pėdos ir bus trys žingsniai, jeigu imtis matavimų? :)​ 

Atsakyti

arba...

Priedas  Untitled.png   131,03KB   0 Parsiųsta kartų

gal as cia kabinejuos, bet nejaugi negalima isversti taip, kaip yra? kam versti savaip?

Atsakyti

Kadangi yra filmas "penkios pėdos po žeme", tai gal nenorėjo asociacijų. Tos penkios pėdos - tai tiek kiek užkasama karstas, kiek žinau. Nu tai jei išverst tiesiogiai, tai gausis kažkas tokio. Mano nuomone, pavadinimas geras " trys žingsniai...". 

man jokiu asociaciju nekyla kazkodel. man pavadinimas issivercia labai normaliai- penkiu pedu atstumu. prie ko cia penkios pedos po zeme? bet lietuviai vis kazka savo nori prikurti ir padaro pavadinimus taip, kad lietuviskai pasakius kiti nesupranta, apie koki tu filma kalbi. nu va dabar idejau kita, isvertus yra- neapykanta, kuria gauni. prie ko cia sutrikdyti tyla?

Atsakyti