Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Tavo sicu? Tada ne. Cia Havanos bisonas.

Orage, sian dirbo jis visa diena pas mane ofise. Tai gal biski jau galiu but sunininke?

Nu tik laaaabaaai biškį  :D​ 

Atsakyti

Karštis man tinka 🥰 dirbti sudėtingiau, nes medžiagos neklauso, bet taip jėga toks oras  :vacation1:  ryt atidirbu nuo 8.30 iki 21 ir iš karto į Palangą, būsiu naktį, bet ryte jau kavą gersiu terasoje  :nail:​ 

Atsakyti

Užuojauta visoms besikankinančioms su karščiu  :4u: 

O aš vėl kojas užgėliau, nagai pamėlo, ėjau šiltų pančekų ieškoti  :rolleyes:  Dvi dienas pasišildėm su +20, dabar vėl tie patys +13 ir lietus iki kitos savaitės. Rytoj tikrai einu pirkti čebatų  :ax:​ 

Atsakyti

Kokioms dar visoms? Visos tai džiaugiausi vasara Lietuvoj ...viena čia tik yra žiemos laukianti  :)​ 

Atsakyti

Labas rytas.

Fate, sveikinu su šeimos pagausėjimu  :wub: Labai miela šuniuko nugara, bet norėtųsi ir veidelį pamatyt  :D 

Šiandien atidirbu ir pora dienų atostogų pasiėmiau. Į pajūrį žinoma nelėksiu, bet bent išsimiegosiu kaip žmogus...

Atsakyti

Labas rytas.

Tavo sicu? Tada ne. Cia Havanos bisonas.

Jo, šiciukė mano, pirmadienį 12 metukų sukakojo. :wub: Havanos bišonai irgi faini.  :wub: 

Atsakyti
Oras nenormalus, istisai kabinu balkone isskalbtas paklodes, kad bent kiek vesiau butu. Ka tik Senukuose nusipirkau satino patalynes komplekta uz 22eur. Turejau minty linines, bet kainos LT smoge i kepenis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 12 birželio 2019 - 09:00
Labas rytas, sveikinuosi is darbo su kava nees akys vis dar neprasimerkia unsure.gif 4u.gif

Vakar baigiau savo primaji megztuka nerti bigsmile.gif
Atsakyti

Kokioms dar visoms? Visos tai džiaugiausi vasara Lietuvoj ...viena čia tik yra žiemos laukianti  :)​ 

dar aš. Tik aš žiemos nelaukiu, bet toks oras tai ne man.  Nebent lauke gyventi.

-

Fate, koks fainas piensnukis :wub: 

Atsakyti

Jeigu būtų mygtukas - tai pamažinčiau temperatūrą iki 28 laipsnių. Virš 30 jau oras atostogoms, o ne darbui.

Bet vis tiek myliu tokią vasarą labiau nei tą kuri buvo prieš kelis metus, šalta ir lietinga. Tada visi tik ir dejavo, kad Lietuvoje vasaros net nebuvo, vienintelė galimybė pajausti vasarą - tai dumti kuo toliau iš tos Lietuvos ir taip toliau. Dabar gi vasara atėjo pas mus ir jos ieškoti nereikia  :didis:​ 

Atsakyti

Vakar baigiau savo primaji megztuka nerti bigsmile.gif

Pasirodyk savo mezginį  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Nugi toms, kurioms kančia toks oras. Besidžiaugiančių nekibinau  :rolleyes:  

NeLabas rytas, vėl lietus, vėjas ir tamsa, šilumos net +10, kur gi ta vasara, pasiklydo kažkur pakeliui  :hmm:​ 

Atsakyti