NeLabas rytas, vėl lietus, vėjas ir tamsa, šilumos net +10, kur gi ta vasara, pasiklydo kažkur pakeliui
Užsibuvo ji Lietuvoj, nes jaučiasi labai laukta ir mylima viešnia ...dar žadėjo pabūti pas mus bent iki rugsėjo vidurio
Aš nuoširdžiai nesuprantu to džiaugsmo tokiais nenormaliais karščiais. Būdavo visada karštų dienų, bet po keletą, ne ištisom savaitėm. Reikia turėti geležinę sveikatą, kad iš laimės šokinėti, kai virš +30. Mano tėvas mėgėjas karščių, bet jau metai ne tie, jau sunkiai ištveria, sėdi namie užsidaręs.
Šiandien laidoja mano grupiokę, jei ne tokie orai, gal dar būtų gyvenus, vaikus auginus...
Nors vieną dieną. Bet nematau prognozių su lietumi.
Vilniuje rodo lietų rytoj vakare, o penktadienį nuo pat ryto https://www.gismeteo...us-4230/3-days/
Vilniuje rodo lietų rytoj vakare, o penktadienį nuo pat ryto https://www.gismeteo...us-4230/3-days/
Tas lietus dabartinis tai tetrunka kokias 15 min.
Bet ir tai geriau negu nieko.
Aš nuoširdžiai nesuprantu to džiaugsmo tokiais nenormaliais karščiais. Būdavo visada karštų dienų, bet po keletą, ne ištisom savaitėm. Reikia turėti geležinę sveikatą, kad iš laimės šokinėti, kai virš +30. Mano tėvas mėgėjas karščių, bet jau metai ne tie, jau sunkiai ištveria, sėdi namie užsidaręs.
Šiandien laidoja mano grupiokę, jei ne tokie orai, gal dar būtų gyvenus, vaikus auginus...
Man asmeniškai vasarą geriau yra 30+ nei 10+.
Dėl grupiokės užuojauta.
Labai lietus praverstų, nes žolei ir augalams labai daug vandens sunaudojam ir vistiek pradeda gelsti kaip rugių laukas.
Ir dulkes nuplautų nuo gatvių. Ir gaisringumo lygis sumažėtų miškuose.
Nors vieną dieną. Bet nematau prognozių su lietumi.
Pas mus vakar naktį lijo normaliai
Anksciau visi kudliai buvo Balonkes.Dabar visokiu balbiesu prisigalvojo.Any way sveikinu Fate su tuo kilimeliu prie lovos.
Man karstis tiktu.Bet neisivaizduoju kaip reiketu gyventi ir dirbti kokioj pietu italijoj,kur to karscio daugiau kaip puse metu.
Egipte va drauges vyras perejo tokiu keliu nuo sventyklos iki autobuso,jam batu padai atkrito nuo karsto asfalto.
Vakar rimtai ijungiau ME.(Teres pastebejimu).
Tresnia o tu per UK i Egipta skridai?
Sveikos mamzes
sveikos, man s... emocinis laikas, tiek reikalų visokių ir belekokių kurie išsunkia emociškai, baigiu nusišauti
nu ir pekla dar sutrumpino darbo laiką nors tiek...
šiandien perrašiau mažių į kitą mokyklą, po paskutinio mokytojos bajerio mano kantrybė trūko, mokytoja vaikus už bausmę prie jūros parklupdė ant kelių 10 min, liepė nejudėti ir nekalbėti nes dar po minutę pridės, vienžo buvo kam pridėjo
fate sveikinimai sulaukus naujo šeimos nario
sveikos, man s... emocinis laikas, tiek reikalų visokių ir belekokių kurie išsunkia emociškai, baigiu nusišauti
nu ir pekla
dar sutrumpino darbo laiką nors tiek...
šiandien perrašiau mažių į kitą mokyklą, po paskutinio mokytojos bajerio mano kantrybė trūko, mokytoja vaikus už bausmę prie jūros parklupdė ant kelių 10 min, liepė nejudėti ir nekalbėti nes dar po minutę pridės, vienžo buvo kam pridėjo
fate sveikinimai sulaukus naujo šeimos nario
O skundą parašei?
Čia yra pačios tikriausios patyčios.