Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Mergos, patarkit, tikrai zinosit. Supute kondicionierius anytai nugara, surakino, kaip atstatyt ant koju? Atvaziavo pasipliazint, Baltijon niurktelet.

Ampulę diklofenako, ar panašaus, kur sudėtyje yra diklofenako, jei nepadeda, nuo skausmo dar kažką. Vitaminų B kompleksą neurorubin forte.  Viską kompleksiškai.

Taip esu darius pati.

Atsakyti

Mergos, patarkit, tikrai zinosit. Supute kondicionierius anytai nugara, surakino, kaip atstatyt ant koju? Atvaziavo pasipliazint, Baltijon niurktelet.

Mane tai gelbėja Diclovit (tas pats diklofenakas tik kartu su vit. B vienoj kapsulėj) plius Perskindol tepalas. Ir ramybė 2-3 dienas.

Atsakyti

Šiaip baby ir junior maistai būna kaloringesni, su daugiau baltymo ir riebesni. Bet jei gyvūnai gerai toleruoja, tai kodėl ne. 

Terre, aš tavo postą neteisingai supratau, kad mergos tą adult maistą valgė ir tiko, o dabar nebe. Tai mano versijos apie tai. Jei baby ar junior maistą keitei į adult, tai absoliučiai nieko keisto. 

Teisingai supratai. Kartą susipainiojus šitą adult maistą buvau nupirkus ir tada jokių problemų nebuvo. Paskui grįžau prie jauniklių maisto. O dabar, kai pagal amžių jau priklausytų suaugusių maistas, prasidėjo problemos.

Atsakyti

Mano kirminas jaučia mamos papą įsikandęs. Apžioja minkštą žaislą ir guli, miega. Tas vaikystės įprotis ir liko. Čia va dabar tyso: Priedas  smallpict.jpg   67,02KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Mano mažulis atsisakė eit namo  :hmm:

Priedas  20190612_212738-1512x2016.jpg   373,28KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Aš Snd irgi kritau nuo karščio. Sugedo vakar kondiske mašinoj. Pridaviau servisan, and pasiėmiau tipo pataisė. Aha. Ir išvažiavau 100km. O paskui dar grįžti turėjau  :oh:. Galvojau uzsilenksiu

Atsakyti

A mažulis su kanopom baseino nepaleis vėjais? :D​ 

Atsakyti

Pagaliau ir aš įsijungiau Černobylį pažiūrėt.  

Vakar futbole su tokiu anglu vyru susipazinau, pradejom kalbeti apie Lietuva, kad priklause sovietu sajungai kazkada ir is karto paminejo Cernobyli. Irgi, perziurejo - sokiruotas. Dar vis prase papasakoti, kaip ten viskas buvo, ka as, kaip vaikas atsimenu ir pan. 

Bet, kiek žinau, suaugusiems gyvūnams nepatariama duoti junior maisto, nei šunims, nei katėms, sudėtis netinkama. Gal vėl kažką ne taip supratau :)​ 

As irgi taip maniau, bet jau kelis kart uztikrino, kad galima maitinti ir kaciuku maistu. 

Pas mane grupeje jau yra buve tokiu situaciju ir be tos veisejos, dar ir veterinare yra - ji sake ta pati. 

Briedis vandens netaupo  :D  :D​  

Atsakyti

63407158_2287658831311680_87576363102413

Atsakyti

Vakar futbole su tokiu anglu vyru susipazinau, pradejom kalbeti apie Lietuva, kad priklause sovietu sajungai kazkada ir is karto paminejo Cernobyli. Irgi, perziurejo - sokiruotas. Dar vis prase papasakoti, kaip ten viskas buvo, ka as, kaip vaikas atsimenu ir pan. 

Aš atsimenu tik tiek, kad neleido lauke būt. Ypač buvo saugomasi lietaus.

Pažįstamas lenkas pasakojo (jie gyveno visai šalia sienos su Lt), kad mokykloj jiems dalijo jodo tabletes.

Dabar žiūriu, ir guzas gerklėj.

Atsakyti

zvengiam su MB iš paveiksliuko 😂

Atsakyti

Rykute - lidl salia rimi parduotuves. Priesais per kelia Iki ir cerkve.

Darbe kepu ne tik as, bet ir tortai  :D 

Pries miega palindau du katrus po saaaltu dusu. O serenadu buvo :D 

Atsakyti