Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Dar žinai gali vemti/viduriuoti jeigu iš karto nemažą dozę naujo  maisto gavo. Nesvarbu, kad anksčiau ėdė tokį. Palaipsniui keitei?

Atsakyti

O kokie skanukai? 

Tokie:

s-l300.jpg

91EAVNw3T7L._SX355_.jpg

Atsakyti

Dar žinai gali vemti/viduriuoti jeigu iš karto nemažą dozę naujo  maisto gavo. Nesvarbu, kad anksčiau ėdė tokį. Palaipsniui keitei?

Jo, miksavau su kačiukiniu.

Atsakyti

Paklausiau drauges, ji veiseja, pas ja 7 kates, - ji ismano gerai. Tai va, ka atrase: Laba, tegu duoda tą kuris tinka, jau prisitaikė, tai vėl pakeistas maistas gali duoti tokią reakciją, nors anksčiau ir tiko. Maniškiai kačiukiniu maitinasi ir nieko.Jei neviduriuoja, nealergizuoja kačiukinis, puikiausiai gali valgyt. :4u: 

Atsakyti

Paklausiau drauges, ji veiseja, pas ja 7 kates, - ji ismano gerai. Tai va, ka atrase: Laba, tegu duoda tą kuris tinka, jau prisitaikė, tai vėl pakeistas maistas gali duoti tokią reakciją, nors anksčiau ir tiko. Maniškiai kačiukiniu maitinasi ir nieko.Jei neviduriuoja, nealergizuoja kačiukinis, puikiausiai gali valgyt. :4u: 

Ačiū  :4u:​ 

Atsakyti

Nelabai supratau, jei veisia kates ir kačiukiniu maistu maitina, tai ką, šuniniu maitint turėtų? Ar čia turima omeny - juniorų kačiukų maistu?

Sveikos.

Atsakyti

Nelabai supratau, jei veisia kates ir kačiukiniu maistu maitina, tai ką, šuniniu maitint turėtų? Ar čia turima omeny - juniorų kačiukų maistu?

Sveikos.

Taip, aš kačiukiniu pavadinau kačiukų maistą. O dabar bandžiau keisti į suaugusioms katėms skirtą.

Atsakyti

Pagaliau ir aš įsijungiau Černobylį pažiūrėt.  

Atsakyti

Taip, aš kačiukiniu pavadinau kačiukų maistą. O dabar bandžiau keisti į suaugusioms katėms skirtą.

Bet, kiek žinau, suaugusiems gyvūnams nepatariama duoti junior maisto, nei šunims, nei katėms, sudėtis netinkama. Gal vėl kažką ne taip supratau :)​ 

Atsakyti

Bet, kiek žinau, suaugusiems gyvūnams nepatariama duoti junior maisto, nei šunims, nei katėms, sudėtis netinkama. Gal vėl kažką ne taip supratau :)​ 

Tai todėl ir norėjau keisti. Bet va matai, ką veisėja sako.

Atsakyti

Šiaip baby ir junior maistai būna kaloringesni, su daugiau baltymo ir riebesni. Bet jei gyvūnai gerai toleruoja, tai kodėl ne. 

Terre, aš tavo postą neteisingai supratau, kad mergos tą adult maistą valgė ir tiko, o dabar nebe. Tai mano versijos apie tai. Jei baby ar junior maistą keitei į adult, tai absoliučiai nieko keisto. 

Atsakyti
Mergos, patarkit, tikrai zinosit. Supute kondicionierius anytai nugara, surakino, kaip atstatyt ant koju? Atvaziavo pasipliazint, Baltijon niurktelet.
Atsakyti