Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

nu as suprantu, tau pikta, kad as sitokiu maistu nuo karscio gaivinuosi :lol: :lol:  pas jus juk ruduo :lol:

Dzin man tas ruduo. Vyniuką gukršnoju, kačiūros murkia. O už lango nors ir tvanas  :irnesakyk:​ 

Atsakyti

maniske tai jau siandien pagaliau prisiglaust atejo :D vadinasi "atveso" :D nes taip tai arba vonioj ant spinteles gyveno, arba ant komodos prie teliko :D nu bet pati kalta, nesdavausi prie ventiliatoriaus, tai pabegdavo, nu nenori, nereikia :D

Atsakyti

Labas rytas, miegalės  :4u: 

Gera žinia. Vakar mus aplankė panelė vasara  :rolleyes: Pirmą kartą išėjom trumpom rankovėm. Taigi, salos gyventojos, vilties yra, kad ir pas jus vasara ateis  :B​ 

Atsakyti

Tik 17  :cry2: ...

Atsakyti

Piene, Vilniuj lyja?

Labas rytas!

Atsakyti

Labas rytas. Naktį nulijo. Kaip aš nekenčiu žuvėdrų, viena paryčiais vis klykė po langais kaip skerdžiama, Mb neapsikentęs uždarė langą.

Galvojau šiandien prie jūros nulėksiu, aha šuduką ant pagaliuko, apsiniaukę ir +18, bet gaivu lauke, jokio vėjelio. 

Atsakyti

Priedas  IMG-20190615-WA0006.jpg   314,16KB   0 Parsiųsta kartų

Labas rytas. Pagaliau pražydo.

Festina, ačiū už viltį.

Atsakyti
Kokia grazi pasiflora . Saunuole , nuotaka. Pasiseke dar vienam britui.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif as vakar visa diena issigulejau, siandien jau savijauta geresne ax.gif
Reiktu prisiversti i costco nuvaziuot shopping’a padaryt, taip nenoriu biggrin.gif
Atsakyti

AA, ačiū. Man irgi pasisekė. Ir dar džiaugiuosi, kad tu grįžai.

Atsakyti
As negrizau ,cia tik ant konsiliujimo su piene gydyt fates pomidoru.
Atsakyti

Tik 17  :cry2: ...

dabar jau net 18 :unsure:  nu bet kita savaite ziurejau vel nuo 25 iki 29 zada, tai pakentesim :) va, kad lietus gerai nupyle, tai dziugu, jau tikrai labai labai reikejo

Atsakyti