Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

dabar jau net 18 :unsure:  nu bet kita savaite ziurejau vel nuo 25 iki 29 zada, tai pakentesim :) va, kad lietus gerai nupyle, tai dziugu, jau tikrai labai labai reikejo

Cha, pas mus 21.4  :P​ 

Atsakyti

dabar jau net 18 :unsure:  nu bet kita savaite ziurejau vel nuo 25 iki 29 zada, tai pakentesim :) va, kad lietus gerai nupyle, tai dziugu, jau tikrai labai labai reikejo

Ne nupylė, o ir dabar dar vis lyja ... ir lyja  ... ir lyja ...na bet išties, tiek to ta viena lietinga diena, tegul tik nepamiršta, kad reikia po dienos liautis  :)​ 

Atsakyti

Cha, pas mus 21.4  :P​ 

suprasciau, jei butu 28.4 :D o dabar.... :D neuzpavydejau ne kiek :D

Atsakyti

Rugpjūtį atostogos, sėdžiu prie kompo, neva ieškau kelionės. Tik nesugalvoju kur čia tokiu metu skristi  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2019 06 16, 13:48)
<p>Rugpjūtį atostogos, sėdžiu prie kompo, neva ieškau kelionės. Tik nesugalvoju kur čia tokiu metu skristi  hmm.gif </p>

O tai ko nori? silciau ,salciau ? Gal traukiniu i normandija?
Atsakyti

Nu blyn. Po nakties vėl privemta ir prividuriuota. Ėdė tik tą maistą, kuris kuo puikiausiai tiko nuo pat jų atsikraustymo pas mane. Kąąą daryyyyt?

Atsakyti

Terezza, gal veterinaro reikia? 

Atsakyti

Terezza, gal veterinaro reikia? 

Ir aš jau pradedu taip galvot.

Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2019 06 16, 14:22)
<p>Nu blyn. Po nakties vėl privemta ir prividuriuota. Ėdė tik tą maistą, kuris kuo puikiausiai tiko nuo pat jų atsikraustymo pas mane. Kąąą daryyyyt?</p>

Gal net ne maiste beda, gal kokia zole suede ar kailio prisilaize. Veto reikia.
Atsakyti

O tai ko nori? silciau ,salciau ? Gal traukiniu i normandija?

Mano sūnūs irgi kartu. Tai jie tik skristi ...o ko noriu? Aš neperkaisti ir gražių vietų, o sūnūs poilsio, vandens pramogų...

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2019 06 16, 15:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Acqua Alta" data-cid="72453326" data-time="1560682463"><div><p>O tai ko nori? silciau ,salciau ? Gal traukiniu i normandija?</p></div></blockquote><p>Mano sūnūs irgi kartu. Tai jie tik skristi ...o ko noriu? Aš neperkaisti ir gražių vietų, o sūnūs poilsio, vandens pramogų...</p>

o ko pati nori? Vandens pramogu gali juos issiust i mikolaikas ,pigu ,efektyvu ,daug vandens.
Vaikai prisitaikys.
Atsakyti

Nu blyn. Po nakties vėl privemta ir prividuriuota. Ėdė tik tą maistą, kuris kuo puikiausiai tiko nuo pat jų atsikraustymo pas mane. Kąąą daryyyyt?

Tai jau jo, reikia vet. 

Gal kirminu yra, gal kailio prisilaize, gal kokios chemijos, gal siaip ko. 

Arba tiesiog geruju bakteriju reikia. Jeigu mazai geria, gal dehidruoja. 

Arba duok smectos: viena karta 1/3 pakiuko atskiedus su 1v.s. vandens :4u: 

Atsakyti