Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Arba bilietus į Lt vietoj lietpačių 😁

tai cia geriausias variantas butu :D nu tik nepigus :D 

Atsakyti

Frofesore, lietaus pas mus buvo užtektinai per paskutinę savaitę. Dabar pati ta vasara-  apie 20°  :wub: . Vasarai pas mus patinka. 

Nu, kas per sutvėrimas aš esu. Nenuguliu, o ir darbuotis tingiu. Pramakalavau aslą su siurbliu ir skuduru ir vėl sėdžiu. Lodorius neturi jokių sąžinės graužikų, miega tai ant fotelio, tai narvelyje, tai kieme. :D​ 

Atsakyti

Frofesore, lietaus pas mus buvo užtektinai per paskutinę savaitę. Dabar pati ta vasara-  apie 20°  :wub: . Vasarai pas mus patinka. 

Nu, kas per sutvėrimas aš esu. Nenuguliu, o ir darbuotis tingiu. Pramakalavau aslą su siurbliu ir skuduru ir vėl sėdžiu. Lodorius neturi jokių sąžinės graužikų, miega tai ant fotelio, tai narvelyje, tai kieme. :D​ 

tai kokia cia vasara, jei tik 20? vasara kaip minimum turi buti +25  :wub: 

o lodarius teisingai ir daro- jei jau ilsetis, tai ilsetis :D 

nu ka, tai jau ir Zuokai skiriasi

Atsakyti

Tai jau cia mada pasidarius kazkokia skirtis. Vartotoju pasaulis

Atsakyti

Mano mergos sako labas dienas.

48086527656_861cde7742.jpg

48086617482_1bc96c5e7d_z.jpg

Atsakyti

tai kokia cia vasara, jei tik 20? vasara kaip minimum turi buti +25  :wub:

o lodarius teisingai ir daro- jei jau ilsetis, tai ilsetis :D

nu ka, tai jau ir Zuokai skiriasi

Nu kaip kokia? Tobula sakyč  :B  :D 

Labdien

Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2019 06 18, 19:54)
Nu kaip kokia? Tobula sakyč  cool.gif  biggrin.gif </p><p></p><p>Labdien

Aha, 20-22C tobulenko. Pliaze silta, mieste nekarsta, sultys nebega. Pac tas.
Atsakyti

Tai jau cia mada pasidarius kazkokia skirtis. Vartotoju pasaulis

O gal tiesiog niekas apsimetinėti nebenori ir mažai teberūpi ką žmonės pasakys 😁

Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2019 06 18, 20:29)
O gal tiesiog niekas apsimetinėti nebenori ir mažai teberūpi ką žmonės pasakys 😁

Irgi variantas.
Atsakyti

Niekas nebenori stengtis dėl šeimos ir tiek 

Atsakyti

Niekas nebenori stengtis dėl šeimos ir tiek 

O kam tokia šeima, dėl kurios reikia stengtis sukandus dantis? Kur kas geriau būti laimingiems atskirai, nei kad stangintis kartu.

Atsakyti

O kam tokia šeima, dėl kurios reikia stengtis sukandus dantis? Kur kas geriau būti laimingiems atskirai, nei kad stangintis kartu.

O būrį vaikų irgi daro jau sukąstais dantimis, ar dar ne? :D Nemanau, kad tas abejingumas sutuoktiniui ateina per dvi savaites.

Kur Savaitė, beje? :hmm:​ 

Atsakyti