Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

O jetau ziema flaneline patalyne man mielumas neispasakytas. 🥰

Atsakyti

Orage, kaip tavo juodulys? Kokia diagnoze?

Kaldra is JYSK, veterane, ziema dar papildomai susiklojam.

Paklodes is Senuku, medvilnes trikotazo, kol kas viskas vietoj.

Ačiū, per kokį nago juodymą gal geriau.  Šlubuoja, ypač kai atsikelia pagulėjęs. Prasivaikščiojęs, jei iš lėto, tai jau visai gražiai eina. Diagnozės kol kas nėr, pirmadienį turiu skambint veterinarui, bo liepė 5 dienas girdyt nuskausminamuosius/priešuždegiminius. Jei negerės, reiks KT daryt.

Atsakyti

o tai kur tavo trecias darbas ?-tinginiu pantis daraisi?

Visas paklodes perku tik trikotazines,puikiai skalbiasi,puikiai uzsitraukia ir mano ciuzinys to reikalauja pagal technine charakteristika.Kitom lovom irgi perku tokias,nors ten nesvarbu.

Nu neeeeeee,man Sal... is viso pagyvenusiu damu reikalas.

O ka as pagyvenusi 😆negi mergaitemis iki 70 metu vadinsimes 😊🤣

Atsakyti

O man šian asmeninė pilnatis. Darbe šūduva, viena ciocia neatidavė/neturi sąskaitos, už kurią buvo mokėta įmonės korta, o kita ciocia nesutvarkė inventorizacijos. Tai verkė mano i.SAF ir PVM. O jau pikta grįžau :mad2: :devil:  Iš to pasiutimo susitvarkiau nagus, visus skirtingom spalvom nusilakavau :nail:

Atsakyti

Nesu flanelinėj patalynėj miegojus. Kažin, daug prarandu?

Atsakyti

Trumpesnis-greitesnis variantas isbandyk flaneline pizama 😊

Atsakyti

O ka as pagyvenusi 😆negi mergaitemis iki 70 metu vadinsimes 😊🤣

As tai ir kaip zadu buti ilgai uzsikonservavusi,megstu batus jagotkom.

As jau pernai ziurejau nusipirkti,bet kad man ju rastai baisus .Kazkokios vis su snaigem,tai su arkliais,tai su kaminais.Jau labai ne mano skonio,ir kazkaip imberinio namelio Alpese neturiu,kad toki stiliu ivaldyti.

Atsakyti

Tiesa mamzes,per kur ziureti tarnaites uzrasus 3 sezona?

Atsakyti

Trumpesnis-greitesnis variantas isbandyk flaneline pizama 😊

Nea, nenoriu. Aš ištikima šilkinei  :D 

As tai ir kaip zadu buti ilgai uzsikonservavusi,megstu batus jagotkom.

As jau pernai ziurejau nusipirkti,bet kad man ju rastai baisus .Kazkokios vis su snaigem,tai su arkliais,tai su kaminais.Jau labai ne mano skonio,ir kazkaip imberinio namelio Alpese neturiu,kad toki stiliu ivaldyti.

Va ir man panašiai. Flanelinė patalynė asocijuojasi su durnom amerikietiškom Kalėdinėm komedijom. :D 

Atsakyti

Tiesa mamzes,per kur ziureti tarnaites uzrasus 3 sezona?

Bandžiau tą serialą žiūrėt, nu bet toks nuobodus ir ištęstas, kad neapsikenčiau ir mečiau.

Atsakyti

Bandžiau tą serialą žiūrėt, nu bet toks nuobodus ir ištęstas, kad neapsikenčiau ir mečiau.

o per ka ziurejai?As du sezonus atziurejau.Noriu trecio.

Atsakyti

Labas 

Kava verda.

Flanelės patalynę mėgsta dukra. Kaip tik ruošiuosi jai siūti naują. Medžiaga... Vieną parsitempiau iš marimekko likučių dažymo iš Latvijos, kitą nukoviau čia. Gal net parodysiu.

Puoliau į durnas maikes ;) Net vienoj konferencijoj gebėjau dėvėt po švarku, pastabūs individai po kelių dienų komentavo ;)

Vo pvz (pažiūrėjau filmą, dabar tenka serialą žiūrėt, jau antram sezone!)

Priedas  Screenshot_20191013-083650__01.jpg   99,83KB   11 Parsiųsta kartų

Šitą gaminsiuos

Priedas  Screenshot_20191011-123118__01.jpg   193,4KB   11 Parsiųsta kartų

Atsakyti