Va ir nereikia pūkinės antklodės, kai islandiškos vilnos skarą turi!!!
Tai draugei užpirkau balto merino su kašmyru, bus dar šiltesnių voratinklių.
festina lente, 12 Spa 2019 - 17:17, parašė: Sistina, bateliai tavo labai mieli, man rodos panašiais buvai ir pasimatymeAnie buvo rudeniskai rudi M&S labai labai patogus 😊o tie balti savotiskai keisti, bet va uzsireike ir tiek 😊.Orage, vizituosim tavo lagerį po Kalėdų
Aš šiandien irgi batų dvi poras parsinešiau, rudeniui ir žiemai su vilna, abeji Rieker. Kaip sakė bambeklis, ačiū Dievui, pagaliau kažkas tiko
![]()
![]()
Rykute, 12 Spa 2019 - 19:44, parašė: Patalynės tai flanelės daba noriu 🥰 Iš Jysk mažei pirkau vilnos antklodę, bet ji kieta ir neišsiformuoja pagal kūną, nemiela. Dėl to galvoju į ką keisti.Flaneline patalyne man labai miela turiu viena su ziemiskais elementais, labai svelni ir jauki kai saltoka. Turiu pripazinti, kad mano vilnos uzpiLeo anklode buvo puiki 😊 uzskaitau ☺
Ką tu tam darbe tiek darai? Aš per du tiek nedirbu
o tai kur tavo trecias darbas ?-tinginiu pantis daraisi?
Labas rytas. Kava išgerta.
Miegojau ir aš su pūkine kaldra, bet dermatologė liepė mest lauk, tai nusipirkau kažkokią iš Lidl, man superinė, nei žiemą šaltą, nei vasarą karšta, aišku ne prie +30. Pagalvė Dormeo irgi patinka.
Tik va paklodžių reik su guma, atrodo ir skalbiu tik 30 temperatūros vandeniu ir vistiek susitraukia, po skalbimo sunku užmaut ant čiužinio. Sakau gal reikia didesnio dydžio pirkti, nei čiužinys?
Kur perkat paklodes ir kokias ar jums nesusitraukia?
Dar didelį skausmą turiu, suknelę išsirinkt.
Visas paklodes perku tik trikotazines,puikiai skalbiasi,puikiai uzsitraukia ir mano ciuzinys to reikalauja pagal technine charakteristika.Kitom lovom irgi perku tokias,nors ten nesvarbu.
Pamiršau įkelti nuorodą
Nu neeeeeee,man Sal... is viso pagyvenusiu damu reikalas.