Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Oi, kokių gerų naujienų sulaukiau. Geoterminio pečius sugedo dėl elektros šuolio, sąskaita už taisymą 3,855.00  :oh:  :oh:  :oh:

Bet įvykis pripažintas draudiminiu, todėl man teks tik 57 eurus sumokėt. :yahoo:  :yahoo:  :yahoo:​ 

Fajnas tavo draudimas. Manieji ne tokie nuostabūs aną vasarį buvo  :frusty:​ 

Atsakyti

Sistina, 14:39 labas rytas?? :D nu ok, pas tave 2 valandom mažiau, bet vistiek! :D

Bobų ar ne bobų, bet vasara tikrai pas mus :D nors vasarą tokia šiluma dažniausia būna "oj kaip šalta", bet dabar tai labai good :D gaila tik, kad darbas trukdo džiaugtis, tai va, sėdžiu, knygą skaitau :lol:

turbut snustelejau  tokiai minutelei   po sakocio :)  tai  kaip tai vis dar rytas atrode :)

Terezza na  ir gera  ir bloga naujiena, gera, kad  neteks daug sumoketi, bet  bloga, kad  tokie  ivykiai gali kartotis  ir vel sugadinti.

Atsakyti

Pas mane rozetes ir jungiklius montuoja, tebūnie šviesa  :yahoo:  Kalėdas šviesių namuose  :wub:  :newyear:​ 

Atsakyti

Švęsi ar šviesi? :D :D 

Atsakyti

Rykutė švęs šviesdama!

Sistina, šakotį Tkmaxx pirkai??? Lietuvoje pagamintą?

Terezza, nu ir kaina... Gerai, kad draudiminis variantas.

O aš tai guliu. Ir vėl gerklė. Nebaisiai, bet esu nedarbinga. O reikalų yra... Numigau porai valandų, tai atsibudus radau pilną ekraną praleistų skambučių, žinučių, balso pašto ir t.t. 

Atsakyti

O aš tuoj nersiu į nirvaną pagal Bachą.

Atsakyti

Upjora, 16 Spa 2019 - 15:16, parašė: Rykutė švęs šviesdama! Sistina, šakotį Tkmaxx pirkai??? Lietuvoje pagamintą? Terezza, nu ir kaina... Gerai, kad draudiminis variantas. O aš tai guliu. Ir vėl gerklė. Nebaisiai, bet esu nedarbinga. O reikalų yra... Numigau porai valandų, tai atsibudus radau pilną ekraną praleistų skambučių, žinučių, balso pašto ir t.t.
Taip taip lietuviškas ir buvo jų net trijų skirtingu rūšių 🙂tai ėmiau tą kuris daugiau svėrė nes kaina tai ta pati 🤣£9.99:)
Atsakyti

Labas rytas, vakar vėlai vakare sužinojau, kad šiandien rudenėlio šventė  :blink:  :frusty:  :taika:  tai mažoji bus musmirė  :lol:  ir Šilas atsidaro nuo 8.00  :D  :bis​ 

Atsakyti

Trepsi prie durų?

Atsakyti

Trepsi prie durų?

Aha, ir pakeliui visos vaišės pabiro ant žemės  :cray:  su likučiu musmirė suksis  :D​ 

Atsakyti

Kadangi yra mėgstančių šakočius, pasidalinu vakar užmatyta idėja, man pasirodė labai gražu. 

Priedas  kaledinis sakotis.jpg   205,79KB   0 Parsiųsta kartų

Atsakyti

Pasidalinkite idėjom ką  kam dovanosiu Kalėdų proga. Nes minčių 0

Atsakyti