Pasidalinkite idėjom ką kam dovanosiu Kalėdų proga. Nes minčių 0
Nieko dar negalvoju, simboliškai kažką ir tiek. Mažė dar nežino ko nori, nes nuo gimtadienio visko neišžaidė. Sūnus pinigų faktas 😁
o dievai, dar geri du mėnesiai iki tų Kalėdų, net galvot apie jas dar nenoriu
o kadangi ir taip tik vaikams dovanas perku, tai dar net laiškai neparašyti tam Kalėdų seniui, tai nėra dar ir ką pirkt
su dukra tai jau kaupiuosi pokalbiui, kad galutinai sudėt taškus ant i ir pasakyti, kad Kalėdų senio nėra
šiaip ar taip jau įtarinėja seniai, ir net yra pasakiusi, kad mes dedam, bet vis dar išsisukinėdavau, bet šiemet jau nebematau tikslo meluot, manau viską ji ir taip puikiai žino, tik neišsiduoda
tai sėsiu pakalbėt, pasakysiu, kad nieks nesikeis, kad kasmet gali rašyti norus, o mes rinksimės ką padovanot, tai savotiškai irgi bus staigmena, nes iki Kalėdų vistiek nežinos, ką kas nupirko ![]()
laba diena, nors man dar labas rytas ![]()
prispaudziau cituot, o paspaudus atsakyti tik viena paskutine citata likusi, pjauna gryba sis forumas, turbut tik laiko klausimas kada uzsilenks ![]()
Rykute, bet taip kaip tu greitai issisukai is padeties
Mona, grazus sakotis, bet turbut nieko naujo ju puosyboje, nes kiek pamenu tose senoviskose - lietuviskose vestuvese labai graziai juos dekoruodavo ir nebuvo vesturiu be sakocio
aisku dekoracijos sonio reikalas ![]()
Gaile, del dovanu kazkaip dar negalvojau, o ir dovanos bus tik vaikams ir suzadetinio mamai, o visiems kitiems arba simboliskai arba kas yra 'aukso' vertes ,tai kaledinis sveikinimo atvirukas
Šakotis planuoja būti ir mano veselėje. Abi dienas. Jei tiekėjai nepaves.
Vakar buvom susitikę su smuikininke. Jai užteko trumpam užgroti ir aš jau susijautrinau. O dar mano daina tokia... Kas man čia darosi.
Visai suskydau.
Rykute, tu esi šauni mama. Greit išsisukai iš padėties.
Aš vaikui praploviau smegenieną dėl rudenėlio šventės šeštadienio mokykloje. Pernai nugalėjo mokytojos sūnaus darbelis.
Gadget, kur tu su kava ir barzdom?
Aš vis dar biliotenyje. Popiet reikia pas kirpėjuką žilės uždažyt, nes šeštadienį pas makiažo ir pas šukuosenų meistres.
Dovanų šiemet tik vaikams planuoju. Na, ir uošvienei, nes ana man patinka.
Šakotis planuoja būti ir mano veselėje. Abi dienas. Jei tiekėjai nepaves.
Vakar buvom susitikę su smuikininke. Jai užteko trumpam užgroti ir aš jau susijautrinau. O dar mano daina tokia... Kas man čia darosi.
Visai suskydau.
Rykute, tu esi šauni mama. Greit išsisukai iš padėties.
Aš vaikui praploviau smegenieną dėl rudenėlio šventės šeštadienio mokykloje. Pernai nugalėjo mokytojos sūnaus darbelis.
Gadget, kur tu su kava ir barzdom?
Aš vis dar biliotenyje. Popiet reikia pas kirpėjuką žilės uždažyt, nes šeštadienį pas makiažo ir pas šukuosenų meistres.
Dovanų šiemet tik vaikams planuoju. Na, ir uošvienei, nes ana man patinka.
dziaugiuosi uz Tave
, bus smagios vestuves
, tik man tai butu per 'sunku'
na bet aisku as gi senesne
Kokia spalva faina
tikrai spalva grazi, sake rinko gal 10 minuciu
Tere, gerai išsisukai su siurbliu. Draudimas geras dalykas.
Upjora, malonūs tavo rūpesčiai. ![]()
Sistina, rožės ![]()
O aš gamtoje antra diena. Foto vakar daryta.
FB_IMG_1571311643872.jpg 244,67KB
0 Parsiųsta kartų
Prašau, 2in1, barzda ir kavaaa
Screenshot_20191017-145344__01.jpg 328,9KB
0 Parsiųsta kartų
Kokios rožės puikios !!!!
Ką tik pavalgiau
![]()
Ereliaaakė, jokie sikspakai netrukdo, ania?
Screenshot_20191016-094904__01.jpg 361,03KB
0 Parsiųsta kartų