Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

kaip nustatyti savo vitamino C dozę – gerti po tabletę, kol nepaleis vidurių. Kai paleis – tai bus jūsų maksimali dozė.  :lol: 

Linksmuolis daktarelis, su  geru humoru apie persalimo gydyma. Patiko. 

Tai va 😂nesu dar niekada pasiekusi vitC maksimumo 😊bet itariu kad nebus siekiamybė 😊😂

Atsakyti

Draugiškai barzdą nutaręs auginti Australijos gaisrininkas su augintiniu

attachicon.gifScreenshot_20191018-064846__01.jpg

anei barzda, anei gaisrininkas nesudomino, o va ciucikas  :wub:​ 

Atsakyti

Nu nors kas nooors sudrebina tavo širdį!!!

Kaip bandomasis makiažas?

Atsakyti

Nu nors kas nooors sudrebina tavo širdį!!!

Kaip bandomasis makiažas?

visi maži pūkuoti reikalai visada drebina mano širdį :D 

dar nebandžiau, gelinius blizgančius paišelius į mokyklą dama išsinešė :D 

Atsakyti

Manęs irgi svetimi diedai netraukia. Savas pats fainiausias. Vat šunį tai imčiau. Kavos einu užsiplikysiu. 

Dėl to ir nesivadalojau po darbus nuo trečiadienio. Reikėjo išgulėti ir išilsėti tą neaiškią būseną. Šiandien tik galvą skauda ir blauzdas maudžia. Einu vištos sultinio užkaist, lai verda lėtai iki vakarienės.

Rykute, tau į tupyklos kambarį būtinai gėlę. Kokią Juką. Aš šiandien vieną po mokyklos stabtelėjusi prie sodo centro netyčia nusipirkau. Laikysiu savaitę karantine, tolėliau nuo kitų žalumynų namie.

Atsakyti

Manęs irgi svetimi diedai netraukia. Savas pats fainiausias. Vat šunį tai imčiau. Kavos einu užsiplikysiu.  Dėl to ir nesivadalojau po darbus nuo trečiadienio. Reikėjo išgulėti ir išilsėti tą neaiškią būseną. Šiandien tik galvą skauda ir blauzdas maudžia. Einu vištos sultinio užkaist, lai verda lėtai iki vakarienės. Rykute, tau į tupyklos kambarį būtinai gėlę. Kokią Juką. Aš šiandien vieną po mokyklos stabtelėjusi prie sodo centro netyčia nusipirkau. Laikysiu savaitę karantine, tolėliau nuo kitų žalumynų namie.
.   

O kas čia per karantinas? Nesu girdėjusi. Kurią čia gėlę nuo kurios dabar saugai?

Atsakyti

Naujos gėlės gali atsinešti naujų šaunių kenkėjų.

O tualetus/vonias gražu orchidėjomis puošti. Jos ten bujoja  :wub:​  Aišku, patalpa turi būti su prieiga dienos šviesai.

Atsakyti

Sistina, Instagramoje išmokau, kad naujokės turi pagyventi karantine savaitę, dvi. Kad neužnešti brudo senosioms gyventojoms. Tai Juka pagyvens svečių miegamajame.

Gagded, man patinka orchidėjos. Bute turėjau daug, tai mama išsivežė į Lietuvą, kai man nusibodo. Dabar dvi nabages turiu, vieną klientė liepė išmesti į šiukšliadėžę, tai išgelbėjau jai gyvybę. Bet kažkokios vargšės jos pas mane... Vonios kambary kol kas neturiu kur iki remonto jų laikyti...

Atsakyti

kaip nustatyti savo vitamino C dozę – gerti po tabletę, kol nepaleis vidurių. Kai paleis – tai bus jūsų maksimali dozė.  :lol: 

Linksmuolis daktarelis, su  geru humoru apie persalimo gydyma. Patiko. 

Jez kokių įdomybių čia prirašei. O daktarėlis kokios srities čia porino? Bo mano žinojimu vitC perteklius šalinasi su šlapimu. :hmm:  Tai bijau, kad max dozės niekam nelemta pasiekt. :D Čia kaip piatilietkos planai gaunasi :hmm: :D

Labos ponios

Man šian jau toooks penktadienis. Pasiėmiau laisvą, tai nuo ryto maliausi su reikalais: maistas briedžiui (pataikiau, kai atvežė paletę po 18-20 kg ėdalo, tai dar padėjau iškraut, po to auto plovimas, po to vaistai briedžiui. Ten sutikau nenusakomo fainumo mergiotę, vardu Čiolė :D :D Net veislės nežinau, bet kažkuri iš molosinių, su šlapiais nukarusiais žabtais :wub: Nu labai labai faina :wub: :wub:  O po to dar įkišau nosį Panoramon, tai pasisekė "ant džinsų ir striukės" :D :D Labai pavargau, eisiu gal pokaituko numigt  :D 

Atsakyti

Jez kokių įdomybių čia prirašei. O daktarėlis kokios srities čia porino? Bo mano žinojimu vitC perteklius šalinasi su šlapimu. :hmm:  Tai bijau, kad max dozės niekam nelemta pasiekt. :D Čia kaip piatilietkos planai gaunasi :hmm: :D

Labos ponios

Man šian jau toooks penktadienis. Pasiėmiau laisvą, tai nuo ryto maliausi su reikalais: maistas briedžiui (pataikiau, kai atvežė paletę po 18-20 kg ėdalo, tai dar padėjau iškraut, po to auto plovimas, po to vaistai briedžiui. Ten sutikau nenusakomo fainumo mergiotę, vardu Čiolė :D :D Net veislės nežinau, bet kažkuri iš molosinių, su šlapiais nukarusiais žabtais :wub: Nu labai labai faina :wub: :wub:  O po to dar įkišau nosį Panoramon, tai pasisekė "ant džinsų ir striukės" :D :D Labai pavargau, eisiu gal pokaituko numigt  :D 

Bet  tai žiūrėk kokia veikli ir energinga esi po to kai paleidžia ar išleidžia 😊viskas kaip ir į naudą :) 

Upjora, matai kaip, o tai jeigu gėle “serga” tai ką ji pati savaime pasveiks per tas dvi savaites?! 

Atsakyti

Pati gal ir nepasveiks, bet kitų nesusargdins.

Atsakyti

nu gerai, bet jei serga gėlė, tai palaikysi ją savaitę atskirai, po to prie sveikų padėsi ir kas tada? gi vistiek užkrės kitas. ar čia neutralizuojasi kažkaip per tą savaitę ir jau nebeužkrečiama tampa? aš kai nesu gėlių draugė (išskyrus nuskintų vazoj :D ), tai man irgi įdomiai atrodo tas palaikymas atskirai ir ką jis lemia

Atsakyti