Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Ir dar gerai atrodytų tie kur tamsoje šviečia 🤭😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rykute: 17 spalio 2019 - 17:17

Ne nu 😊nemaniau kad paišeliai gali tiek prijuokinti 😂

Atsakyti

Man tai gera muzika veikia kaip katalizatorius. Dar 6 koncertai iki mėnesio pabaigos  :angel2:  :yahoo:  :yahoo:  :yahoo: 

O jau šiandien superinį projektą sustačiau. Net pačiai gražu.

Atsakyti

Aš šiandien jau su lempom šviečiančiomis ir rozetėmis 🤣😂

Pridėta:

Atsakyti

Aš šiandien jau su lempom šviečiančiomis ir rozetėmis 🤣😂

Tu šaunuolė, kad taip greit įsirengei, bet profesinis klausimas - erdvė tarp unitazo ir komodėlės visiškai neišnaudota, toks niekam netinkamas kampas likęs. Na, gal užmanymas toks.

Atsakyti

Tu šaunuolė, kad taip greit įsirengei, bet profesinis klausimas - erdvė tarp unitazo ir komodėlės visiškai neišnaudota, toks niekam netinkamas kampas likęs. Na, gal užmanymas toks.

Šepetys šūdukams šveisti pasislėps 🤣😂 dar kokią koloną su gėle ir kvapu pastatysiu.

Atsakyti

Smagu įrenginėti. Aš irgi įrenginėsiu - šiandien gaunu naujus stiklus židinio durelėms  :yahoo:

Labas rytas

Kava, draugiškai

Priedas  Screenshot_20191017-184612__01.jpg   313,82KB   0 Parsiųsta kartų

Draugiškai barzdą nutaręs auginti Australijos gaisrininkas su augintiniu

Priedas  Screenshot_20191018-064846__01.jpg   377,86KB   5 Parsiųsta kartų

Penktadienis!!!!

Atsakyti

Labas rytas, 

aciu už kava ir vaizdelį 😊sunkiai ko tai šiandien keliausi, tad kava ir “fan  your flames” eina į trasą :) 

vis arčiau ir arčiau įkurtuvių data  pas Rykutę ir vonios kambarys puikus. 

Atsakyti

vis arčiau ir arčiau įkurtuvių data  pas Rykutę ir vonios kambarys puikus. 

Fainai, kad nestandartinis.

Atsakyti

Labas rytas, pagaliau petnycia!  Jamu kafija, jei dar liko. Ir tas suniukas ant  ugniagesio kelniu labai mielas. 

Rykute, grazus unitazas. :)

Atsakyti

Va praktiškai net ne susirgusi pasveikau, kazkodel manau, kad taip ir yra ir jeigu žmones būtų daugiau sąmoningi, nesiblaškytų aplinkui ir nevaidintu didvyrių ateidami į darbą sirgdami, tai padarytų paslaugą 😊

https://m.delfi.lt/s...php?id=82553451

Atsakyti

kaip nustatyti savo vitamino C dozę – gerti po tabletę, kol nepaleis vidurių. Kai paleis – tai bus jūsų maksimali dozė.  :lol: 

Linksmuolis daktarelis, su  geru humoru apie persalimo gydyma. Patiko. 

Atsakyti