Ir dar gerai atrodytų tie kur tamsoje šviečia 🤭😂
Ne nu 😊nemaniau kad paišeliai gali tiek prijuokinti 😂
Man tai gera muzika veikia kaip katalizatorius. Dar 6 koncertai iki mėnesio pabaigos
O jau šiandien superinį projektą sustačiau. Net pačiai gražu.
Aš šiandien jau su lempom šviečiančiomis ir rozetėmis 🤣😂
Pridėta:
Aš šiandien jau su lempom šviečiančiomis ir rozetėmis 🤣😂
Tu šaunuolė, kad taip greit įsirengei, bet profesinis klausimas - erdvė tarp unitazo ir komodėlės visiškai neišnaudota, toks niekam netinkamas kampas likęs. Na, gal užmanymas toks.
Tu šaunuolė, kad taip greit įsirengei, bet profesinis klausimas - erdvė tarp unitazo ir komodėlės visiškai neišnaudota, toks niekam netinkamas kampas likęs. Na, gal užmanymas toks.
Šepetys šūdukams šveisti pasislėps 🤣😂 dar kokią koloną su gėle ir kvapu pastatysiu.
Smagu įrenginėti. Aš irgi įrenginėsiu - šiandien gaunu naujus stiklus židinio durelėms ![]()
Labas rytas
Kava, draugiškai
Screenshot_20191017-184612__01.jpg 313,82KB
0 Parsiųsta kartų
Draugiškai barzdą nutaręs auginti Australijos gaisrininkas su augintiniu
Screenshot_20191018-064846__01.jpg 377,86KB
5 Parsiųsta kartų
Penktadienis!!!!
Labas rytas,
aciu už kava ir vaizdelį 😊sunkiai ko tai šiandien keliausi, tad kava ir “fan your flames” eina į trasą
vis arčiau ir arčiau įkurtuvių data pas Rykutę ir vonios kambarys puikus.
vis arčiau ir arčiau įkurtuvių data pas Rykutę ir vonios kambarys puikus.
Fainai, kad nestandartinis.
Labas rytas, pagaliau petnycia! Jamu kafija, jei dar liko. Ir tas suniukas ant ugniagesio kelniu labai mielas.
Rykute, grazus unitazas.
Va praktiškai net ne susirgusi pasveikau, kazkodel manau, kad taip ir yra ir jeigu žmones būtų daugiau sąmoningi, nesiblaškytų aplinkui ir nevaidintu didvyrių ateidami į darbą sirgdami, tai padarytų paslaugą 😊
kaip nustatyti savo vitamino C dozę – gerti po tabletę, kol nepaleis vidurių. Kai paleis – tai bus jūsų maksimali dozė.
Linksmuolis daktarelis, su geru humoru apie persalimo gydyma. Patiko.