Turbūt nebūčiau vaiko akyse gera mama, jeigu nesileisčiau perkalbama, renkantis pramogas 😅 ...imam 😁
tai prie to pacio vargo
tada imam du
skirtingus, kad nepabostu
panos su demonais kovoju
jau koki pusvalandi
Pamenate mano istorija su Surprise box, tai va siandien ivyko tikrasis siurprizas, kaimyne atnese siuntini kuri atveze PDP, bet kadangi nebuvome namuose, tai paliko jai. ir ka jus manote, o gi dar viena surprise box, kurios neuzsisakiau, tai va ka dabar daryti prisipazinti, kad gavau ar priimti kaip surprise ir Kaledine dovana
panos su demonais kovoju
jau koki pusvalandi
Pamenate mano istorija su Surprise box, tai va siandien ivyko tikrasis siurprizas, kaimyne atnese siuntini kuri atveze PDP, bet kadangi nebuvome namuose, tai paliko jai. ir ka jus manote, o gi dar viena surprise box, kurios neuzsisakiau, tai va ka dabar daryti prisipazinti, kad gavau ar priimti kaip surprise ir Kaledine dovana
Atsiųsti man gali jei neturi kur dėt 😂.
Aišku neprisipažink😊
Nors mėgėja aš siurprizus ir tt, bet parašyčiau, kad įvyko klaida. Juk jei dar pirksi, nesmagu bus. Juk vėliau klaida kažkur pasirodys ir išaiškės
nu nea nepirksiu, neverti jie tokiu pinigu
bet aisku parasysiu ![]()
Nu tu geriau žinai savo sąžinę. Aš kadangi turiu rimtesnių sąžinės graužikų, tai priimciau tai kaip Kalėdu loterijos laimėjima 😂
zinai, kaip su ta sazine
gerai pamaitini ir miega ji, isalksta ir vel grauzia ![]()
As parasyciau jiems apie klaida. Man yra taip buve, gavau ne savo siunta, informavau. Finale, jie liepe man ja pasilkt.
taip ir padarysiu ir tikesiuosi Kaledinio stebuklo
kad lieps pasilikti, o tada kazkam atiteks grazi Kaledine dovana ![]()
Ar jau issirinkot, kaip rengsites 2020 pavasari-vasara?
https://www.delfi.lt...a.d?id=82827871
Jamu kava, kol kitos nesusirinko.