Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstančios burbulus ir pokalbius ;)

Turbūt nebūčiau vaiko akyse gera mama, jeigu nesileisčiau perkalbama,  renkantis pramogas 😅 ...imam 😁

tai prie to pacio vargo :)  tada imam  du :) skirtingus, kad nepabostu :)

Atsakyti

panos su demonais kovoju :) jau koki pusvalandi :) Pamenate mano istorija su Surprise box,  tai  va siandien  ivyko tikrasis siurprizas, kaimyne atnese siuntini kuri atveze PDP, bet kadangi nebuvome namuose, tai paliko jai.   ir ka jus manote, o  gi dar viena  surprise box, kurios neuzsisakiau,  tai va  ka dabar daryti prisipazinti, kad gavau ar  priimti kaip surprise ir Kaledine  dovana :)

Atsakyti

panos su demonais kovoju :) jau koki pusvalandi :) Pamenate mano istorija su Surprise box,  tai  va siandien  ivyko tikrasis siurprizas, kaimyne atnese siuntini kuri atveze PDP, bet kadangi nebuvome namuose, tai paliko jai.   ir ka jus manote, o  gi dar viena  surprise box, kurios neuzsisakiau,  tai va  ka dabar daryti prisipazinti, kad gavau ar  priimti kaip surprise ir Kaledine  dovana :)

Atsiųsti  man gali jei neturi kur dėt 😂. 

Aišku neprisipažink😊

Atsakyti

Atsiųsti  man gali jei neturi kur dėt 😂. 

Aišku neprisipažink😊

kad sazine stipriai musa :) gal parasyti ir tiketis,  kad  lieps pasilikti :)

Atsakyti

Nors mėgėja aš siurprizus ir tt, bet parašyčiau, kad įvyko klaida. Juk jei dar pirksi, nesmagu bus. Juk vėliau klaida kažkur pasirodys ir išaiškės

Atsakyti

Nu tu geriau žinai savo sąžinę. Aš kadangi turiu rimtesnių sąžinės graužikų, tai priimciau tai kaip Kalėdu loterijos laimėjima 😂

Atsakyti

As parasyciau jiems apie klaida. Man yra taip buve, gavau ne savo siunta, informavau. Finale, jie liepe man ja pasilkt.
Atsakyti

Jo, buvau pamirsusi muila su tulzimi. O, dabar jus man cia gerai priminet, taigi pas mus parduotuvese tikrai yra pirkti skysto lietuvisko skalbiklio. Liuks, liuks, liuks! 

hmm hmmm...kokie jūs? aš priminiau, aš! :laugh: :laugh:

Atsakyti

Nors mėgėja aš siurprizus ir tt, bet parašyčiau, kad įvyko klaida. Juk jei dar pirksi, nesmagu bus. Juk vėliau klaida kažkur pasirodys ir išaiškės

nu  nea  nepirksiu, neverti  jie tokiu pinigu :) bet aisku parasysiu :)

Nu tu geriau žinai savo sąžinę. Aš kadangi turiu rimtesnių sąžinės graužikų, tai priimciau tai kaip Kalėdu loterijos laimėjima 😂

zinai, kaip su ta sazine :) gerai pamaitini ir miega ji, isalksta ir vel  grauzia :)

As parasyciau jiems apie klaida. Man yra taip buve, gavau ne savo siunta, informavau. Finale, jie liepe man ja pasilkt.

taip ir padarysiu  ir tikesiuosi  Kaledinio stebuklo :) kad lieps pasilikti, o  tada  kazkam atiteks  grazi Kaledine dovana :)

Atsakyti

Pritariu.

Blueta, aišku galiu pakept. Link vidurnakčio ;)

Atsakyti

Priedas  Screenshot_20191121-093821__01.jpg   294,35KB   0 Parsiųsta kartų

Graži diena, labas, gražiosios!

Atsakyti

Ar jau issirinkot, kaip  rengsites 2020 pavasari-vasara? :D  https://www.delfi.lt...a.d?id=82827871

Jamu kava, kol kitos nesusirinko.  :wink: 

Atsakyti