Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmąkart mokyklon!

QUOTE(Upokšnis @ 2008 09 12, 14:17)
Jūsų vietoj kaip tik aiškinčiausi su mokytoja kas ir kaip  mirksiukas.gif Juk svarbiausia laiku padėti vaikui.

Na jeigu kitą savaitę taip bus tai klausiu būtinai. Aš dabar galvoju, kad gal ir pati per daug reikalauju. Aš buvau iš tų gerųjų, paklusniųjų pirmūnių, aišku, kad norėčiau, kad ir dukra tokia būtų, bet juk visi mes skirtingi biggrin.gif Šiaip mokytoja pasiekimų sąsiuvinyje tik teigiamai apie jos "pasiekimus" parašė. Tai gal aš čia pati sau per anksti išvadas pasidariau, kad ji lėtapėdė, šiaip ne moksluose tai ji net labai greita lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelka @ 2008 09 12, 10:42)
Laba,
niu kolkas nesako kad nenoriu ar dar ka,susitinka daug vaiku  per pertraukas su kuriais zaidzia kieme,ir klaseje gerai sutaria.

Svarbiausia neperduoti savo nerimo vaikui. Jei jis gerai ten jaučiasi, tai neparodykit, kad jam savo nerimo, nes ims nerimauti ir jis
Atsakyti
Mano pirmokei antrą savaitę mokykloje uždavė mintinai išmokti 4 posmelių eilėraštį kitai dienai. Skaitė, skaitė kokį 20 kartų, paskui jai nubodo, išlėkė į kiemą. Bandžiau pašaukti, visaip įkalbinėti - nepavyko. Ne, nenoriu, nusibodo ir t.t. blink.gif Nuėjo į mokyklą nemokėdama, grįžus irgi nenorėjo mokytis, perskaitė tik kelis kartus. Antrą dieną mokykloje vėl klausė, stebuklas, kad pasakė be klaidų.

Man atrodo, kad per sunkiai čia mokytoja reikalavo, kaip pas jus, ar irgi eilėraščiai mintinai kitai dienai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2008 09 12, 19:08)
Mano pirmokei antrą savaitę mokykloje uždavė mintinai išmokti 4 posmelių eilėraštį kitai dienai. Skaitė, skaitė kokį 20 kartų, paskui jai nubodo, išlėkė į kiemą. Bandžiau pašaukti, visaip įkalbinėti - nepavyko. Ne, nenoriu, nusibodo ir t.t.  blink.gif Nuėjo į mokyklą nemokėdama, grįžus irgi nenorėjo mokytis, perskaitė tik kelis kartus. Antrą dieną mokykloje vėl klausė, stebuklas, kad pasakė be klaidų.

Man atrodo, kad per sunkiai čia mokytoja reikalavo, kaip pas jus, ar irgi eilėraščiai mintinai kitai dienai  g.gif

Tai ką, pirmokas turi ateiti į mokyklą jau mokėdamas skaityti? blink.gif Ar per savaitę išmokina g.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaInga @ 2008 09 12, 14:32)
Na jeigu kitą savaitę taip bus tai klausiu būtinai. Aš dabar galvoju, kad gal ir pati per daug reikalauju. Aš buvau iš tų gerųjų, paklusniųjų pirmūnių, aišku, kad norėčiau, kad ir dukra tokia būtų, bet juk visi mes skirtingi  biggrin.gif Šiaip mokytoja pasiekimų sąsiuvinyje tik teigiamai apie jos "pasiekimus" parašė. Tai gal aš čia pati sau per anksti išvadas pasidariau, kad ji lėtapėdė, šiaip ne moksluose tai ji net labai greita lotuliukas.gif

Mūsų eina į parengiamąją klasę, tai pastebėjau, kad irgi lėčiau spalvina darbelius nei kiti vaikai unsure.gif Bet, manau, taip yra dėl to, kad vaikas labai stengiasi kuo gražiau, geriau viską atlikti... O ką daryti jeigu iš tikrųjų būtų lėtapėdė? unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l.buz: 12 rugsėjo 2008 - 19:04
QUOTE(mamutas @ 2008 09 12, 19:08)

Man atrodo, kad per sunkiai čia mokytoja reikalavo, kaip pas jus, ar irgi eilėraščiai mintinai kitai dienai  g.gif

nu ne schmoll.gif pas mus dar jokiu eilerasciu. ne visi gi vaikai ir skaityt moka. isvis nieko neuzduoda beveik. Sukarpyt detales, pabaigti ko nepabaiges klasej, manioskis viska buna pabaiges. Prasho, kad as jam uzduociau, tai sasiuvinuka turim, as jam uzduodu parasinet skaiciukus ar bruksnelius kokius ir praso ivertinti ax.gif

Maniskis labai slapukas, pasirodo jis ir skaityt moka, raides tai nuo 4m pazista. Bet skaityt nemokejo, apsimetinejo. O kai mokytoja liepe nupirk raidziu kasas tik tiem, kurie nemoka skaityt, isaiskejo, kad moka, mokytojai gi nemeluos doh.gif

o pestuka tai ir mes turim, parejo siandien su suspardyta koja, iki krauju nubrozdinimai doh.gif doh.gif nezinau kaip elgtis, tas vaikas is kaimo, jis nei i paruosiama ejo ir isvis toks laukinis matosi zmoniu nemates. Per pamokas vaiksto, nieko nedaro, sportines aprangos neturi, bet nedaro irgi,pratybu neturi ir mamai matyt dzin, i muzikos klase neina. jau ir direktoriu buvo iskviete. Vargse mokytoja verysad.gif
Papildyta:
as dar bijau del saviskio, kad ereliai buve darzelyje didziausi nueje i didele mokykla neprisivaidintu, jau viena jo suolo drauga pakrate astuntokai, mat islekes per pertrauka iskeltus pirstus rode, o dar WC, rubinese visoki apsistumdymai, kur mokytojos jau nera doh.gif , aiskinu aiskinu kasdien, bet drausmes matau, kad truksta g.gif
Atsakyti
Pas mus WC pradinukams yra prie klasių, jis yra rakinamas,o raktas kiekvienoje klasėje [per pamoką], o per pertrauką atrakintas, bet budintys mokytojai ir mokiniai prižiūri, kad dičkiai neitų, o rūbus kabinasi klasėje, į valgyklą eina pamokos pabaigoje ir dičkių per tą pertrauką neįleidžia.
Atsakyti
Ar džiaugiasi jūsų vaikas gavęs pirmoko pasą? Ar pasas buvo iškilmingai įteiktas, kada ir kas jį įteikė? Ar buvo paaiškinta jo pildymo tvarka, atsiradimo idėja ir jo svarba?
Atsakyti
QUOTE(l.buz @ 2008 09 12, 20:04)
Tai ką, pirmokas turi ateiti į mokyklą jau mokėdamas skaityti?  blink.gif  Ar per savaitę išmokina g.gif

Skaityt per savaitę neišmokina, kas nemoka - mokosi, o kas moka skaityti - duoda eilėraščius mokytis mintinai blink.gif unsure.gif Tą pirmąjį šiaip taip išmokom, o va šiandien gavom antrą mokytis blink.gif Mano mergina nė į kalbas nesileidžia, nenori, tingi, nes daug pastangų reikia. Net nežinau ką daryti g.gif

Pirmokų pasą gavom, bet niekas nieko neaiškino, nieko nepildėm ir panašu, kad nepildysim, bus kaip suvenyras biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutas: 16 rugsėjo 2008 - 15:47
QUOTE(RVJ @ 2008 09 14, 00:13)
Ar džiaugiasi jūsų vaikas gavęs pirmoko pasą? Ar pasas buvo iškilmingai įteiktas, kada ir kas jį įteikė? Ar buvo paaiškinta jo pildymo tvarka, atsiradimo idėja ir jo svarba?

O pas mus pirmoku svente ir krikstynos - tada ir gausim pasus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dira @ 2008 09 16, 20:40)
O pas mus pirmoku svente ir krikstynos - tada ir gausim pasus thumbup.gif

pas mus mere miesto isdalino klasej visiems. Nieko ypatingo. Gavo dar dovanu po penala su priemonem ir rasikli, kuris antra diena suluzo ir vaiko net ausys rasaluotos buvo doh.gif ne taip lengva ir nuprausti ta rasala...
Atsakyti
Pas mus pirmokams pasus įteikė mokyklos direktorius,bet paaiškinimų nebuvo ir ar bus jis ateityje reikalingas-neaišku...kad tik neužmestų kur po lova,tai jei prireiks nerasim lotuliukas.gif
Atsakyti
PASUS IŠDALINO IŠKILMINGAI,MOKYTOJA PAAIŠKINO RUGSĖJO 1 KAIP PILDYTI,IŠIAŠKINO VAIKAMS KAS PARAŠYTA,AŠ PRIKLIJAVAU PASINĖ NUOTRAUKA IR UŽPILDŽIAU PATI.VYRĖSNIS VAIKAS LABAI BUVO SUSIDOMĖJAS PASU,JAM PATIKO JIS.MANO PIRMOKĖLĖ NENORIAI EINA I MOKYKLA,SUNKIAI KELIASI,SKAITYTI MOKA,BET SU RAŠTU-DIDELĖS PROBLEMOS,SU EILERAŠČIAIS-GERAI,UŽDAVĖ TIK VIENĄ POSMELĮ.DAR PROBLEMOS DĖL TVARKOS.
Atsakyti