aš ir virtus ir žalius šaldydavau, ir dar marinuodavau ir džiovindavau kai mb iš mišku kibirais nešdavo, žali skanu, bet tik baravykus taip išdrįsdavau šaldyti ir tokie vietos daugiau užima
                Sveikos 
aš ir virtus ir žalius šaldydavau, ir dar marinuodavau ir džiovindavau kai mb iš mišku kibirais nešdavo, žali skanu, bet tik baravykus taip išdrįsdavau šaldyti ir tokie vietos daugiau užima

QUOTE(Lyžuka @ 2020 09 14, 08:06)
Sveikos 
Ar pati negrybauji?
Labuks visoms
Dabar su kavute
Ruošiuosi į choro repeticiją, labai gražų kūrinį mokinamės chorų maratonui. O vakar Šiluvoje buvom, kitąsyk širdis tokia užrambėjusi, bet vakar taip buvo gera
Pas mane tik burokėliai su obuolių sultim ir uogienės stiklainiuose,ai dar  pomikai 

Negrybauju, neuogauju - vaikystės trauma  
  gali ir grybų nebūt, nemėgstu, mažai jų valgau. Ir šiaip, nieko nekoncervuoju ir nešaldau.
Gavau darbe užduotį - išsirinkti video operatorių   

QUOTE(pempė12 @ 2020 09 14, 15:54)
ne, ir labai tuom džiaugiuosi, kaip sakoma savo atgrybavau jau
Sveikos
bet grybus megstu, ypač tuos kur lupti nereikia
Kokios jūs tinginės 
  aš tai jei galėčiau tai ir grybaučiau ir avietes miško rinkčiau po dilgėlynus 

Tik pasivaikščioti  

Gerai jūs čia
Ypač pas vilką
Aš noriu noriu ir pranoriu, nes ne viskas gaunasi.
Aviečių noriu
Bet vakar valgiau baravykų, tad skųstis negaliu
Nors ne, galiu skųstis, nes mūsų riešutus nuo lazdynų susirinko kažkas
                musu buvo nedaug riešutu ir tie patys krenta puse sukirmijo 
...užtat slyvų, slyvu ir praktiškai sveikos visos, be lankytojų 
, o jau skonis  
 , jei ne baravykai tikrai sakyčiau slyvų metai 

Pempe, kas tos riešutinės?
neturiu nei daug baravykų nei slyvų (šitų visiškai neturiu).
Pempe savaitgalį buvo Sutarlejoj
mūsų miestas perdavė juostą Širvintoms. Gražus renginys buvo, nors supratau kad sutartinės ne man...folkloras patinka, bet sutartinių 1,5 val truputį yra per daug...švelniai tariant 
 Kokia vyro nuomonė tai visiškai neklauskit... 
 bet poto buvo ta nesąmonė "Ugnies šou" ir vaikas labai norėjo pamatyt, tai sėdėjom kaip gerbėjai iki galo 
o šiaip vataip ir gyvenam... sekmadienį vis dieną svečius priiminėjau- sūnaus gimtadienis, šiandein gimtadienis , ryt gimtadienis- čia jau ačiū dievui ne namuose, kaip sakoma "išvažiujamieji"
 patys eisim sveikinti...savaitgalį miesto šventė, danuos Sadūnai ir Jarutis. Sadūnus žinau, Jaručio nei vienos dainos nežinau....jūs žinot?

neturiu nei daug baravykų nei slyvų (šitų visiškai neturiu).
Pempe savaitgalį buvo Sutarlejoj
o šiaip vataip ir gyvenam... sekmadienį vis dieną svečius priiminėjau- sūnaus gimtadienis, šiandein gimtadienis , ryt gimtadienis- čia jau ačiū dievui ne namuose, kaip sakoma "išvažiujamieji"