Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

Sveikutes!

Gal yra mamyciu vedanciu vaikiukus i Liutuku grupe? Kaip ten aukle? Kaip siaip sekasi pradedi "mokslo" metus? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 09 06, 12:08)
Sveikutes!

Gal yra mamyciu vedanciu vaikiukus i Liutuku grupe? Kaip ten aukle? Kaip siaip sekasi pradedi "mokslo" metus?  drinks_cheers.gif

Jūsų vaikelis 2004 m. gimimo. Jūs einat į Liūtukų grupę? blink.gif
Kažkada auklėtoja man sakė, kad tokio amžiaus sudaryta tik viena grupė... g.gif mes einam į Ežiukus..

vadinasi, jos dvi blush2.gif
Atsakyti
jo..saunus mes zmones lietuviai!!! Visi negeri aplinkui...

Paziurekim geriau patys kaip auklejam ir kaip elgiames su vaikais. Kitus teist lengviausia...

PAsikartosiu, bet mano vaikiui ten gerai, kitaip nenoretu jis ten eit! O as viskuo patenkinta!
Atsakyti
blink.gif oi .. susisuko galvele man ... mes laukiames jau 29 sav. ir reikia pradeti galvoti apie darzeli ... gyvename Uzupio gatveje ir butu saunu eiti cia ir i darzeli .... paskaicius komentarus visai susimaisiau ... vieni sako remontuoja teveliai kiti sako kad ne doh.gif manau reikia man nukeliauti i darzeli ir apsiziureti ... unsure.gif
Atsakyti
Na mes jau savaitę vaikštom į liūtukų grupę, vaizdelis savotiškas, auklėtojos ir šeimininkė man patinka, nes kiek aš jas mačiau ir girdėjau labai prisitaiko prie vaiko, nekelia balso, nekalba girežtai, jei verkia nešioja, padeda rengtis, valgyt, prie kiekvieno prieina. Bet su tėvais bendravimas nulinis kažkodėl, nu neturiu žalio supratimo kaip ir kas ten, jei paklausiu sako viskas gerai. Grupėj kol kas gal tik 2 mergaitės, žodžiu dauguma bernai. Apie vedėją kol kas irgi neturiu neigiamos nuomonės. Grupė apleista mano akim, man biškį baisios lovos jų ir vatiniai čiužiniai, bet tikriausiai ne tame esmė, kiek galėsim padėsim.

Šiaip norėčiau daugiau sužinot gal kas lankėt pas auklytę Jadvygą, šeimininkę Valę???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zhvirblis: 06 rugsėjo 2007 - 22:18
QUOTE(mamalelia @ 2007 09 06, 13:15)
Jūsų vaikelis 2004 m. gimimo. Jūs einat į Liūtukų grupę?  blink.gif
Kažkada auklėtoja man sakė, kad tokio amžiaus sudaryta tik viena grupė...  g.gif  mes einam į Ežiukus..

vadinasi, jos dvi  blush2.gif

o mano vaikelis irgi 2004metu gimimo, tai mes einam i peledziuku grupe blink.gif vadinasi - jos trys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(pupa663 @ 2007 08 07, 13:58)
Sveiki visi!!!!  4u.gif
vis paskaitydavau supermamos foruma, bet tingedavau uzsiregistruoti...  ax.gif

Saulyte12000,
manyciau, musu vaikai lanko ta pacia grupe  smile.gif  bet daugeliu klausimu as manau kitaip.... visu pirma, mes juk neremontavome grupes!!! rinkome pinigelius tik higienos reikmem, piesimo priemonem (servetelem ir keletui pigiu zaisliuku...).. metams tik 50 litu!! kituose darzeliuose zinot po kiek renka???
pradedant lankyti darzeli, mes vedejai tikrai nieko nedavem ir niekas net neprase... tik susipazinimui nunesem puokste geliu  4u.gif  thumbup.gif  tik kad mes buvome uzsirase pries metus...
mums nepatinka aukletoja B....e . amzinai susirupinusi, nepatenkinta, vis jai darbo per daug... pastebejome, kad labai skirsto vaikus: vieni patinka, kiti nepatinka... ir net nesigedi prie tevu tai pademostruoti ir dar papletkinti tiek apie vaika, tiek apie jo tevus, tiek apie aukletojas ir vedeja...  doh.gif  net nepatogu klausyti...  g.gif bet ka darysi... juk vaikas eina i ta grupe... nera kaip sakotis, nes nukentes vaikas.. o kaip ji gasdino mus, kad ateis nauja aukletoja!! bijojom net vaika vesti, pergyvenom kaip ten pasiliks, kaip seksis.. o viskas kuo puikiausiai!!! nei vienas vaikas prie musu neverke!!! aukletoja R....e superine!!!  thumbup.gif patiko ir aukletoja A....a, kuri vasara dirba.
Saulyte12000, jei pati nieko nenunesei vedejai, tai gal ir nesiulyk kitiem kiek ko kam nesti.. kazkaip negrazu...  g.gif
matau, kad per kelis metus darzelis labai susitvarke... o tai puiku ir, manyciau, aciu vedejai!!!!  4u.gif nes pirmojo vaiko i sita darzeli nevedziau... buvo labai baisus ir apleistas...

jei paskaitytum visa tema pamatytum, kad ne as sakiau, kad vedeja is suremontuotos grupes perkelia i apleista, tai kitu teveliu pastabos.

del kysio - paklause tik mano nuomones, pasakiau tokia suma, kokia nese du pazistami jusu "brangiajai" vedejai.
o kad darzelis susiremontavo... tai siaip jis papuole i 10vilniuje remontuotinu darzeliu sarasa, o ne dl geros vedejos susiremontavo.
Aukletoja B.....e yra geras zmogus - niekada nejauciau jokio vaiku diskriminavimo, be to -kad ji pletkintu... unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(IddI @ 2007 08 29, 07:40)
Na supratau, kad musu  visu triju vaikai toje pacioje grupeje...
O kai as sudalyvavau tevu susirinkime, tai supratau, kad lietuviu nacionalinis bruozas - buti viskuo nepatenkintam.
Neslepsiu, mes su vyru tikrai gan gerai gyvenam,vaika norejom leisti i privatu darzeli (deja del amziaus jo neprieme praeitais metais), bet paskui nusprendem surizikuoti ir leisti i valstybini ir tikrai NESIGAILIU. Esam gan reiklus, bet labai gerai suprantu ir aukletojas...juk ju darbas yra tikrai nesuperinis - viena aukletoja ant penkiolikos vaiku  doh.gif: reikia juos susodint pavalgydint, ant puodo susodint, rankas nuplaut, i lauka vedant visus aprengt, pries miega visus perrengt pizamomis ir suguldyt... ir uz si darba, as manau, moka grasius.
APie visas musu grupes aukletojas galiu pasakyti tik gera. Siaip niekada netardziau akletojos: ka davet valgyt, ar gert davet pakankamai, ka veikete siandien. Man to nereikia... Nors vaikas nedaug dar sneka, bet puikiai matosi, kad jam ten patinka, nes ryte atsikelia, ateina pas mus i miegamaji ir sako: Noniu i dabi  thumbup.gif  Aisku, gal tai priklauso ir nuo tevu, kaip mes ta darzeli pateikiam. O vasara kai grizo is atostogu B..., tai man taip smagu buvo rasti vaika basa lakstanti po zolyte, o ant zemes buvo patiestas adieliukas. Reiskia ji grudina vaikus.
Tiesa, o kad aukletojos skirstytu vaikus, tai niekada to nepajutau. Nors tikrai ne karta as jai padejau vaikus aprengti ir isvest i lauka (na tuo metu pasiimdavau vaika), tai ji visad labai graziai apie kiekviena atsiliepia  g.gif
Na, as tikrai esu labai viskuo patenkinta.

Ir manau, kartais problema buna ne aukletojoj, o mumyse paciuose... Auklet vaika reikia namuose, o i darzeli turime atvesti vaika jau "apdorota", suformuota bei isaukleta, todel siulau i darzeli bei jame dirbanti personala ziuret siek tiek optimistiskiau  mirksiukas.gif

labai geras postas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2007 09 06, 13:08)
Sveikutes!

Gal yra mamyciu vedanciu vaikiukus i Liutuku grupe? Kaip ten aukle? Kaip siaip sekasi pradedi "mokslo" metus?  drinks_cheers.gif

Mes tik pradėsim lankyt ,kai pažymą gausim blush2.gif
Kažkada auklėtoja man sakė, kad tokio amžiaus sudaryta tik viena grupė...  g.gif  mes einam į Ežiukus..

Direktorė sakė bus 3 grupės 2004m
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2007 09 09, 14:59)
Mes tik pradėsim lankyt ,kai pažymą gausim blush2.gif

Direktorė sakė bus 3 grupės 2004m

Tikrai trys grupės 2004metų. Yra Pelėdžiukų, Liūtukų ir Ežiukų.
Atsakyti
QUOTE(saulyte12000 @ 2007 09 09, 17:21)
Tikrai trys grupės 2004metų. Yra Pelėdžiukų, Liūtukų ir Ežiukų.

Mano vyresnėlis buvo Ežiukuose,bet ten nesutapo mūsų ir auklėtojos interesai,tai šiis metais eisim kiton grupėn ax.gif
Atsakyti

Labutis, mano mažius jau 3 diena eina i "Ežiukus". Ka manot apie tos grupes aikletojas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingris: 12 rugsėjo 2007 - 16:25
QUOTE(Ingris @ 2007 09 12, 17:22)
Labutis, mano mažius jau 3 diena eina i "Ežiukus". Ka manot apie tos grupes aikletojas?

Mes du rudenius bandėm eit į Ežiukus,bet kažkaip man schmoll.gif Čia tik mano nuomonė,kažkaip nesinori auklėtojos apkalbinėt erteryj.Bet vieniems patinka ji,kitiems ne.Manau čia taip su visomis auklėtojomis.
Labai norėtus,kad Liutukuose mano vaikui patiktų auklėtojos rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,o gal kas lankote Drugeliu grupe?Mes tik pradejom eiti i sia grupe,tai butu idomu suzinoti kieno nors nuomone apie aukletojas smile.gif
Atsakyti