Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

Mes darželiu spėjom pasidžiaugt tik 2 dienas verysad.gif Jau tuoj mėnuo kai iš ligų neišbrendam doh.gif Beje mes irgi į Liūtikų grupę einam.Mano vaikas susirado draugą Beną,tai dar vis iki šiol jį prisimena ir labai nori greičiau eit vėl pas draugą biggrin.gif
Atsakyti
Taip, siandien kai savo pupuli is ryto atvedziau - sedejo prie staliuku kokie 8 vaikuciai g.gif Negi visi sergulioja??? Man baisu darosi pagalvoti, kad ligos uzpuls doh.gif doh.gif . Ir kur jis persala nesuprantu, patalpoj silta, i lauka isveda visada gerai aprengia. Nu, paziuresim....
Atsakyti
Nu mano spirgas irgi apie Domantę pasakojo, labai graži jam ji, sakė glostau ją visaip bilekaip assa.gif O šiaip negaliu pasakyt nei vieno blogo žodžio apie darželį, nei apie auklėtojas. Buvo viena pavaduojanti atėjus piktesnė, kiek supratau, bet jis pats ir nukenksmino ją: mane pasitikdamas garsiai apie jos piktumą papaskojo pirštu rodydamas, pasakė kad gąsdina juos į lopšelį nuvest ir t.t. Kitą kartą sakė, nebepikta, draugauja su manim. lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif ,

mano zuikis lanko drugelių grupę. Apie auklėtojas galiu atsiliepti tik gerai, nesu priekabi mama ir suprantu, jog nėra lengva susitvarkyti su tokia galybe vaikų.
Vaikas noriai eina į darželį, vadinasi jam ten patinka, o mums tai yra svarbiausia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(puškis @ 2007 10 04, 17:59)
Šiais metais ir mes pradėjome lankyti "liūtukų" grupę ir esame labai patenkinti.Auklėtoja  Jadvyga yra labai maloni ir šiltas žmogus .Grupėje kažkaip tikrai yra dauguma berniukų ale mergaitės taip tikrai nesijaučia nuskriaustos.Gal kaip ir visų darželių problema,kad yra gal mažai žaislų.Bet šiaip nieko blogo dar negaliu pasakyti nes jau ųinau,kad ir išmoko net naujų dainelių.Mat mes dar labai trumpai dar lankome smile.gif

Sveikos mamytes!! Dabar Liūtukų grupė vadinasi Viturėlių grupė.
Visos Viturėliu grupės vaikučiu mamytės! Bendraujam aktyviau mirksiukas.gif Ant nosies Žibintų švente. - Tėvelių dalyvavimas būtinas biggrin.gif (spalio 29 diena, 17,00). O paskui Kalėdos!! Kas buvo tėvų susirinkime - zinot ką nusprendem del dovanų vaikams, grupej. Dar pakalbejome su viena mamyte, kad reikia ir auklėm dovaneliu kokiu nors ax.gif visgi šaunuoles jos pas mus blush2.gif
Reikia gi kaška nuspresti, o susisiekti sudetinga su kiekvienų tėvelių/mamytė, taigi bandome tartis čia , matau nemažai mamyčiu užsuka g.gif
Atsakyti
Tai kad lyg jau rado kažkoks tėvelis ar mamytė greitesnį susisiekimą.Tik va dar manęs nepatvirtino blush2.gif
Vat pasisakysiu apie Žibintų šventę,tai tik asmeniškai man ji nepatiko,nes maža to,jog buvo bjaurus oras,laukėm kažko.Bet kai tokia makalynė buvo,vaikas nieko nematė,nieko negirdėjo.O taip laukė tos šventės verysad.gif Maniau ,kad apeis aplink darželį su žibintu kaip nykštukas,bet nuolat turėjai stebėt ,kad kam skverno nepadektų,ar pats kur neįlystų doh.gif Na gal kitą met bus geriau organizuota g.gif Neesu iš tų burbeklių,bet manau kad nemažai vaikų,kitą ryt su slogom nubudo,kaip ir manieji pipirai doh.gif

Dabar laukiam kalėdinio renginuko,tiesa ir vėl slogą pasigavo,tai tikiuos pasveiks iki šventės ir sudalyvausim.Reiks nueit pasidomėt,gal kokius žodžius išmokt reiks g.gif

Dar vienas pastebėjimas,kuris man labai patiko,tai kad su vaikais tikrai užsiiminėjama,kiekvieną dieną randi naujų darbelių.Vat maniau ,kad vienoji auklėtoja yra labai gera,bet man vaikis paaiškino,kad myli jaunesnę,nes toji nesibara,o kita barė Algirduką,dėl to ji nelabai lotuliukas.gif Aš maniau,argumentas bus baisesnis,o čia... lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar matėt per Sroves rodė mūsų darželį blink.gif Dėl tų mobiliųjų telefonų stočių ir poveikį žmogaus sveikatai blink.gif
Tik vat niekaip nesuvokiu,kaip mokyklos vardan pinigų leidžia gadint vaikams sveikatas.Negi ten tokie pingai verda,kad jau jokio žmogiškumo nebelieka doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, siais metais rudeni vesiu vaika i si darzeli, gal kas gali pasakyti kokiu atsiliepimu apie ji? arba gal yra irgi mamyciu kurie tik ves siais metais savo vaikucius, butu smagu... susipazinti ir pas zinancias mamas pasiklausti apie aukletojas? kaip ir kas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2008 04 08, 10:59)
sveikos mamytes, siais metais rudeni vesiu vaika i si darzeli, gal kas gali pasakyti kokiu atsiliepimu apie ji? arba gal yra irgi mamyciu kurie tik ves siais metais savo vaikucius, butu smagu... susipazinti ir pas zinancias mamas pasiklausti apie aukletojas? kaip ir kas?  mirksiukas.gif

mano vaikis lanko Užupiuką daugiau nei 2 metus.
Esam viskuo labai patenkinti thumbup.gif Ir personalu, ir aplinka, ir kultūriniu švietimu thumbup.gif
Sėkmės lankant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalelia @ 2008 04 08, 12:11)
mano vaikis lanko Užupiuką daugiau nei 2 metus.
Esam viskuo labai patenkinti  thumbup.gif Ir personalu, ir aplinka, ir kultūriniu švietimu  thumbup.gif
Sėkmės lankant  4u.gif

labai dekuj uz nuomone mirksiukas.gif jau ramiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AG@TA @ 2008 04 08, 11:59)
sveikos mamytes, siais metais rudeni vesiu vaika i si darzeli, gal kas gali pasakyti kokiu atsiliepimu apie ji? arba gal yra irgi mamyciu kurie tik ves siais metais savo vaikucius, butu smagu... susipazinti ir pas zinancias mamas pasiklausti apie aukletojas? kaip ir kas?  mirksiukas.gif

Laba 4u.gif
Mano vyresnėlis eina į darželį,ir labai džiaugiuos,kad vaikas nori eit thumbup.gif O va rudenį taip pat eis mažylis daržan mirksiukas.gif Ot pasvajoju apie grupę ,kad galima būtų su broliais eit vienon grupėn blush2.gif Nes jau taip mažiukui noris,bet taip mamos sijonas traukia biggrin.gif
Atsakyti
klausykit mamkos gal galit skubiai parašyt darželio kodą - noriu du procentus pervest, o popieriuką pamečiau.
Atsakyti