Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

gaila, kad ne visiems nuotraukos patiko verysad.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2008 11 24, 20:12)
niu man taip sau..bet smagu vistiek...  thumbup.gif
Papildyta:
dekuj  aciuks.gif  taip jau du berniukaj pas mus victory.gif  biggrin.gif  thumbup.gif 

del foto ir maniskis siaubingai aprengtas, irgi nesupratau kodel neperspejo bet kaip supratau ie iskabina skelbimus visada stende, nes siandien kabejo kad ryt susirinkimas dydisis viso darzelio aktu saleje `7.45 min  cool.gif
tai va dabar visada i stenda atkreipsiu demesi  doh.gif  nors kaip esam tokio susiblaskiusios jau galejo ir perspeti  biggrin.gif  thumbup.gif
Buzuka tavo lialius toks jaudidelis  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  smagu neseniai dar maciau visai maziuka vezime o jau kartu su maniskium lanko grupyte  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

O aš pražiopsojau susirinkima,bet penktadienį nemačiau jokio skelbimo schmoll.gif
Mano abu vaikai serga ,tai kad nesklaidyt bacilų namie savaitę palaikysiu unsure.gif

Mes gyvenam netoli darželio cool.gif

Nuotraukos gražios,linksmos,tik mes kalbam ,kad visai tam nepasiruošta buvo dėl vaikų aprangos:mirksiukas:
Atsakyti
Gal galėtumėte "išduoti paslaptį" apie ką buvo šiandien kalbama susirinkime? rolleyes.gif
Negalėjau dalyvauti...
Atsakyti
QUOTE(regina82 @ 2008 11 25, 12:15)
gaila, kad ne visiems nuotraukos patiko verysad.gif  cry.gif

kodel ??????? mums patiko !!!!! drinks_cheers.gif

tik kaip ir buzuka pasakem kad vaikai tam nebuvo pasiruose, aprengti siaubiakas mano vyras buvo aprengtas bet tiek to, man juokinga thumbup.gif ypac kad ji pasodino pirmoj eilej o mergyte uz jo stovi, juk graziau kaip mergyts priekyje o berniukaj 2 eilej stovi, o tas bicas mano priekyje net nejauku fotografas pasodino rolleyes.gif unsure.gif ji ten doh.gif vienas jis tarp mergaiciu sedi lotuliukas.gif

o tap super drinks_cheers.gif thumbup.gif

ir as susirinkime nedalivavau tai gal kas buvo papasakokit apie ka buvo snekama? mirksiukas.gif

zinau tik kad musu vyrukai per karnavala bus iskuciais biggrin.gif thumbup.gif

Buzuka maniskis ir vel susirgo, tik issigydem ir po 2 dienu vel snargliai doh.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
Maniškiai irgi serga verysad.gif Savaitę sirgo,savaitę daržan ir vėl namie sėdim
Atsakyti
i prieki berniuka pasodino aukletoja, nes ziurejom pagal ugi dar blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
ar noretumet, kad fotografuotu kai bus eglute darzelije mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(regina82 @ 2008 11 27, 11:24)
i prieki berniuka pasodino aukletoja, nes ziurejom pagal ugi dar  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
ar noretumet, kad fotografuotu kai bus eglute darzelije mirksiukas.gif ?

zinoma noretumem thumbup.gif

vakar nulekiau vakare 5 val kai maziu pasiimti pas direktore kad jaunesni uzrasyti i darzeli, ale direktores neradau doh.gif bigsmile.gif reiks bandyti laime kita diena biggrin.gif
Atsakyti
Tai nors kas nors pasidalinkit paslaptim, apie ka buvo kalbeta per susirinkima?? g.gif
Maniškis pakosti, tai irgi šildomes namuose, nežinau nei kas bus per šventes, ničnieko.. Vaikas sako kad jis bus kumeliukas unsure.gif , bet man tai nelabai Kaledinis personazas, gal išsigalvuoja? Jis megėjas pas mane pasaku prisigalvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2008 11 28, 11:15)
Tai nors kas nors pasidalinkit paslaptim, apie ka buvo kalbeta per susirinkima?? g.gif
Maniškis pakosti, tai irgi šildomes namuose, nežinau nei kas bus per šventes, ničnieko.. Vaikas sako kad jis bus kumeliukas  unsure.gif , bet man tai nelabai Kaledinis personazas, gal išsigalvuoja? Jis megėjas pas mane pasaku prisigalvoti  g.gif

prisijuokiau biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif geras thumbup.gif lotuliukas.gif

man igi idomu ar kas buvo susirinkime MEGA tam? ka sake?
Atsakyti
Girdėjau tik tiek, kad buvo ataskaita apie tai, kaip buvo panaudoti tie tėvų pervesti 2%... Daugiau nežinau.
Atsakyti
NYKSTUKAI !!! KETVIRTADIENI PAS MUS SUSIRINKIMAS smile.gif 17 val berods mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka2006 @ 2008 11 28, 13:15)
Maniškis pakosti, tai irgi šildomes namuose, nežinau nei kas bus per šventes, ničnieko.. Vaikas sako kad jis bus kumeliukas  unsure.gif , bet man tai nelabai Kaledinis personazas, gal išsigalvuoja? Jis megėjas pas mane pasaku prisigalvoti  g.gif

Nu pasirodo ,kad ne juokas bus kumeliukas biggrin.gif O mano abu vaikai zuikių gvardija bus ir dar tą pačią dieną doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti