QUOTE(mamulka10 @ 2008 11 24, 20:12)
niu man taip sau..bet smagu vistiek... 
Papildyta:
dekuj
taip jau du berniukaj pas mus
del foto ir maniskis siaubingai aprengtas, irgi nesupratau kodel neperspejo bet kaip supratau ie iskabina skelbimus visada stende, nes siandien kabejo kad ryt susirinkimas dydisis viso darzelio aktu saleje `7.45 min
tai va dabar visada i stenda atkreipsiu demesi
nors kaip esam tokio susiblaskiusios jau galejo ir perspeti
Buzuka tavo lialius toks jaudidelis
smagu neseniai dar maciau visai maziuka vezime o jau kartu su maniskium lanko grupyte

Papildyta:
dekuj
del foto ir maniskis siaubingai aprengtas, irgi nesupratau kodel neperspejo bet kaip supratau ie iskabina skelbimus visada stende, nes siandien kabejo kad ryt susirinkimas dydisis viso darzelio aktu saleje `7.45 min
tai va dabar visada i stenda atkreipsiu demesi
Buzuka tavo lialius toks jaudidelis
O aš pražiopsojau susirinkima,bet penktadienį nemačiau jokio skelbimo
Mano abu vaikai serga ,tai kad nesklaidyt bacilų namie savaitę palaikysiu
Mes gyvenam netoli darželio
Nuotraukos gražios,linksmos,tik mes kalbam ,kad visai tam nepasiruošta buvo dėl vaikų aprangos:mirksiukas:
Gal galėtumėte "išduoti paslaptį" apie ką buvo šiandien kalbama susirinkime?
Negalėjau dalyvauti...
Negalėjau dalyvauti...
QUOTE(regina82 @ 2008 11 25, 12:15)
kodel ??????? mums patiko !!!!!
tik kaip ir buzuka pasakem kad vaikai tam nebuvo pasiruose, aprengti siaubiakas mano vyras buvo aprengtas bet tiek to, man juokinga
o tap super
ir as susirinkime nedalivavau tai gal kas buvo papasakokit apie ka buvo snekama?
zinau tik kad musu vyrukai per karnavala bus iskuciais
Buzuka maniskis ir vel susirgo, tik issigydem ir po 2 dienu vel snargliai
Maniškiai irgi serga
Savaitę sirgo,savaitę daržan ir vėl namie sėdim
QUOTE(regina82 @ 2008 11 27, 11:24)
i prieki berniuka pasodino aukletoja, nes ziurejom pagal ugi dar

Papildyta:
ar noretumet, kad fotografuotu kai bus eglute darzelije
?
Papildyta:
ar noretumet, kad fotografuotu kai bus eglute darzelije
zinoma noretumem
vakar nulekiau vakare 5 val kai maziu pasiimti pas direktore kad jaunesni uzrasyti i darzeli, ale direktores neradau
Tai nors kas nors pasidalinkit paslaptim, apie ka buvo kalbeta per susirinkima??
Maniškis pakosti, tai irgi šildomes namuose, nežinau nei kas bus per šventes, ničnieko.. Vaikas sako kad jis bus kumeliukas
, bet man tai nelabai Kaledinis personazas, gal išsigalvuoja? Jis megėjas pas mane pasaku prisigalvoti
Maniškis pakosti, tai irgi šildomes namuose, nežinau nei kas bus per šventes, ničnieko.. Vaikas sako kad jis bus kumeliukas
QUOTE(Kalinka2006 @ 2008 11 28, 11:15)
Tai nors kas nors pasidalinkit paslaptim, apie ka buvo kalbeta per susirinkima??
, bet man tai nelabai Kaledinis personazas, gal išsigalvuoja? Jis megėjas pas mane pasaku prisigalvoti 
prisijuokiau
man igi idomu ar kas buvo susirinkime MEGA tam? ka sake?
Girdėjau tik tiek, kad buvo ataskaita apie tai, kaip buvo panaudoti tie tėvų pervesti 2%... Daugiau nežinau.
NYKSTUKAI !!! KETVIRTADIENI PAS MUS SUSIRINKIMAS
17 val berods
QUOTE(Kalinka2006 @ 2008 11 28, 13:15)
Nu pasirodo ,kad ne juokas bus kumeliukas