QUOTE(čigoonaitė @ 2008 09 18, 12:48)
Na kiek žinau tokių grupių yra keturios (kurios pirmame aukšte ir su atskirais miegamaisiais). Ir logiška mąstyti ir suvokti kaip mažiukai lipa iš antro aukšto

ir kaip vyresnieji. Tik nereikia tada direktorėms pasakų sekti . O, jeigu seka tegu raštiškai patvirtina. Na žinai čia kaip politikoje. Prižada kalnus nuversti, tačiau vos smėlio krūvelę pajudina.
Tarkim yra Ežiukų grupė,ten mano pirmasis ėjo,tai nuo lopšelio jie ten kai įsikūrė ir liks iki paruošiamosios.Bet kadangi neutapo biolaukai su auklėtoja,mes išsikėlėm kitur

Dabar kitoje grupėje gražinam. Lopšelinukų berods šiemet 3 grupės ir tai kai ėjom pasidomėt,ar mus priėmė buvo 36,ir kad brolis eina daržan tik dėl to priėmė
Kažkaip kai vieną vaiką turi,tai tas investavimas į grupę ne toks ir baisus atrodo,kai dabar per du reiks ir plius mokėt už darželį,tai pakutens kišeniu
QUOTE(mamulka10 @ 2008 09 18, 14:31)
Sveikos mamytes, kiek daug lankanciu NYKSTUKU grupyte, nu super ir mes is ten pradejom lankyti jau vasara !!!!
BUZUKA ir taviskis mazius ten? pameni gal mane? mes gi kartu buvom susitike cia su vaikuciais vaiksciojom ir i parde net Maxima
fajna butu bendrauti zinoma, pasidalinti kaip ir kas , del grupytes noreciau pasakyti kad man patinka kolkas viskas apart mokejimo lankem tik puse men nes pradejom nuo rugpjucio vidurio o atejo moketi 220lt,

eisim sendien aiskintis is kur tiek pinigeliu, nes kiek zinau mokama yra tik uz valgi kuris lopselinukam priklauso dienai 6 atrodo litai i diena , nu va.....
del aukletoju man mieliausia yra Valentina ji matosi myli vaikucius, maniskis ja dievina

ji moka kazkaip juos uzkalbinti ypac is ryto kai ja verkia

maniskis neverkia gal todel kad lankom su pusbroliuku kartu i viena grupia? jiems smagiau, maniskis Lukas mazutis mulatukas

jai ka, prasom gerbti ir myleti juokauju ......
Sveika,ale berods buvo kitas tavo nikas,tai dėl to neatpažinau

Vadinas jau mačiau tavo bernelį,ir tikrai jis gerai ten jaučias,sakė labai gerai valgo,kiek beduosi ,tiek ir valgys

Aš su pačia auklėtoja dar mažai bendravus,nes nepaklausiau ,ką jau pradėt nešt,bet gal susirinkimas bus ,tai papasakos ką nors
Dėl mokėjimo,tai jei pirmą kart mokat ,tai jums skaičiuoja vieną mėnesį į priekį ir plius kiek ėjot,kitą mėnesį viską atminusuos