Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

Kiek daug lankančių "Nykštukų" grupę. Mes irgi pradėjome lankyti. Tik savaitė. Bet maniškis labai gerai jaučiasi. Na kai reikia draugiškai paverkia su visais. Aš kol kas rami ir gerai jaučiuosi, kad vaiką nereikia grūsti į darželį. thumbup.gif clap.gif Na o apie grupę tai tikrai niuroka g.gif . Mat esame naujakuriai. Ir tai labai geras motyvas atnaujinti grupę. Negi prašysi iš paruošiamukų, kurie jau išeiti ruošiasi. Taigi tik reikia prašyti direktorės, kad savo pažadus (pasiliksit iki galo, o jei išeisit tai tik į geresnę grupę) patvirtintu raštu, nes jos labai pamiršta ką pažada. O priminti kaip ir nepatogu.
Atsakyti
QUOTE(čigoonaitė @ 2008 09 17, 21:34)
pasiliksit iki galo

"Nykštukai" - lopšelio grupė? - jei taip, tai joje būsite, kol vaikui sueis trys metukai, o tada teks žygiuoti į darželio grupę (pagrinde jos antrąjame aukšte ir be atskirų miegamųjų kambarėlių - nes tokios grupės paliekamos lopšeliams). Čia, jei pasiseks, būsite iki paruošiamosios grupės. O paruošiamosios grupės ir vėl kitose patalpose.
Čia iš patirties 4u.gif
Atsakyti
Na kiek žinau tokių grupių yra keturios (kurios pirmame aukšte ir su atskirais miegamaisiais). Ir logiška mąstyti ir suvokti kaip mažiukai lipa iš antro aukšto wub.gif ir kaip vyresnieji. Tik nereikia tada direktorėms pasakų sekti . O, jeigu seka tegu raštiškai patvirtina. Na žinai čia kaip politikoje. Prižada kalnus nuversti, tačiau vos smėlio krūvelę pajudina. sunglasses2.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, kiek daug lankanciu NYKSTUKU grupyte, nu super ir mes is ten pradejom lankyti jau vasara !!!!

BUZUKA ir taviskis mazius ten? pameni gal mane? mes gi kartu buvom susitike cia su vaikuciais vaiksciojom ir i parde net Maxima 4u.gif biggrin.gif bigsmile.gif

fajna butu bendrauti zinoma, pasidalinti kaip ir kas , del grupytes noreciau pasakyti kad man patinka kolkas viskas apart mokejimo biggrin.gif lankem tik puse men nes pradejom nuo rugpjucio vidurio o atejo moketi 220lt, doh.gif g.gif eisim sendien aiskintis is kur tiek pinigeliu, nes kiek zinau mokama yra tik uz valgi kuris lopselinukam priklauso dienai 6 atrodo litai i diena , nu va.....

del aukletoju man mieliausia yra Valentina ji matosi myli vaikucius, maniskis ja dievina thumbup.gif ji moka kazkaip juos uzkalbinti ypac is ryto kai ja verkia thumbup.gif drinks_cheers.gif maniskis neverkia gal todel kad lankom su pusbroliuku kartu i viena grupia? jiems smagiau, maniskis Lukas mazutis mulatukas wub.gif jai ka, prasom gerbti ir myleti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokauju ......

cacalialka del darzelio uzrasimo ir as buvau uzsirasiusi kai vaikas darmazas buvo apie 3-4 men tik, man direktore irgi sake kad atseit daug vaiku siais metais kad padarys 2 grupes ir t.t. kad atseit mums vietos nebus, bet kai pradejom lankyti tai paaiskejo kad vaiku net sarase 18 ner, o vaiksto tik visi 8-12 vaikai, maximum aukle sake, manau direktore labai gudrauja cool.gif jai tu pagal gyvenam vieta uzsirasej turi tave priimti, o jai ne as paskambinciai i svietimo ministerija , tikrai nesazininga kai mamos stengiasi del vaiku, o gaunasi taip negrazu , juk zinoma ko tikisi direktore ....

niu ka mamytes lekiu as.... mirksiukas.gif SEKMES visom smile.gif ir kad maziau vaikeliu verktu, pripras ir bus visiem linksma ir gera....
4u.gif
Atsakyti
kuku kur visi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(čigoonaitė @ 2008 09 18, 12:48)
Na kiek žinau tokių grupių yra keturios (kurios pirmame aukšte ir su atskirais miegamaisiais). Ir logiška mąstyti ir suvokti kaip mažiukai lipa iš antro aukšto wub.gif ir kaip vyresnieji. Tik nereikia tada direktorėms pasakų sekti . O, jeigu seka tegu raštiškai patvirtina. Na žinai čia kaip politikoje. Prižada kalnus nuversti, tačiau vos smėlio krūvelę pajudina.  sunglasses2.gif

Tarkim yra Ežiukų grupė,ten mano pirmasis ėjo,tai nuo lopšelio jie ten kai įsikūrė ir liks iki paruošiamosios.Bet kadangi neutapo biolaukai su auklėtoja,mes išsikėlėm kitur blush2.gif Dabar kitoje grupėje gražinam. Lopšelinukų berods šiemet 3 grupės ir tai kai ėjom pasidomėt,ar mus priėmė buvo 36,ir kad brolis eina daržan tik dėl to priėmė blink.gif
Kažkaip kai vieną vaiką turi,tai tas investavimas į grupę ne toks ir baisus atrodo,kai dabar per du reiks ir plius mokėt už darželį,tai pakutens kišeniu biggrin.gif
QUOTE(mamulka10 @ 2008 09 18, 14:31)
Sveikos mamytes, kiek daug lankanciu NYKSTUKU grupyte, nu super ir mes is ten pradejom lankyti jau vasara  !!!!

BUZUKA ir taviskis mazius ten? pameni gal mane? mes gi kartu buvom susitike cia su vaikuciais vaiksciojom ir i parde net Maxima 
fajna butu bendrauti zinoma, pasidalinti kaip ir kas , del grupytes noreciau pasakyti kad man patinka kolkas viskas apart mokejimo  lankem tik puse men nes pradejom nuo rugpjucio vidurio o atejo moketi 220lt,  doh.gif  g.gif  eisim sendien aiskintis is kur tiek pinigeliu, nes kiek zinau mokama yra tik uz valgi kuris lopselinukam priklauso dienai 6 atrodo litai i diena , nu va.....

del aukletoju man mieliausia yra Valentina ji matosi myli vaikucius, maniskis ja dievina  thumbup.gif  ji moka kazkaip juos uzkalbinti ypac is ryto kai ja verkia  thumbup.gif    maniskis neverkia gal todel kad lankom su pusbroliuku kartu i viena grupia? jiems smagiau, maniskis Lukas mazutis mulatukas  wub.gif  jai ka, prasom gerbti ir myleti  juokauju ......

Sveika,ale berods buvo kitas tavo nikas,tai dėl to neatpažinau bigsmile.gif Vadinas jau mačiau tavo bernelį,ir tikrai jis gerai ten jaučias,sakė labai gerai valgo,kiek beduosi ,tiek ir valgys thumbup.gif Aš su pačia auklėtoja dar mažai bendravus,nes nepaklausiau ,ką jau pradėt nešt,bet gal susirinkimas bus ,tai papasakos ką nors cool.gif
Dėl mokėjimo,tai jei pirmą kart mokat ,tai jums skaičiuoja vieną mėnesį į priekį ir plius kiek ėjot,kitą mėnesį viską atminusuos
Atsakyti
QUOTE(buzuka @ 2008 09 21, 08:35)

Sveika,ale berods buvo kitas tavo nikas,tai dėl to neatpažinau bigsmile.gif Vadinas jau mačiau tavo bernelį,ir tikrai jis gerai ten jaučias,sakė labai gerai valgo,kiek beduosi ,tiek ir valgys thumbup.gif Aš su pačia auklėtoja dar mažai bendravus,nes nepaklausiau ,ką jau pradėt nešt,bet gal susirinkimas bus ,tai papasakos ką nors cool.gif
Dėl mokėjimo,tai jei pirmą kart mokat ,tai jums skaičiuoja vieną mėnesį į priekį ir plius kiek ėjot,kitą mėnesį viską atminusuos

sveikute sveikute, jo buvo kitas , dabar jau sis ir manau ilgam nikas liks... biggrin.gif

del maniskio aukle ir man sake kad valgo gerai, tai esu rami, nes pirmom dienom sake nieko nevalgydavo , o dabar super, del susirinkimo ir as klausiau kada bus, sako laukia kol kita aukletoja jauna Viktorija gris ... nes ziuriu jos ner, gal atostogauja, tai va... super kad yra cia su kuom pabendrauti ir pasitarti, del mokejimo jo viskas kaip ir sakej cia uz 1,5 men. tai super tada drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2008 09 21, 19:38)
sveikute sveikute, jo buvo kitas , dabar jau sis ir manau ilgam nikas liks...  biggrin.gif 

del maniskio aukle ir man sake kad valgo gerai, tai esu rami, nes pirmom dienom sake nieko nevalgydavo , o dabar super, del susirinkimo ir as klausiau kada bus, sako laukia kol kita aukletoja jauna Viktorija gris ... nes ziuriu jos ner, gal atostogauja, tai va... super kad yra cia su kuom pabendrauti ir pasitarti, del mokejimo jo viskas kaip ir sakej cia uz 1,5 men. tai super tada  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

Kita auklėtoja turi nedarbingumo pažymą,kažką berods susilaužius,o ryt ir šeimininkėlės nebus irgi apsirgo verysad.gif
Atsakyti
Mums tai davė sąrašiuką priemonių. Sakė, kad jau norėtų pradėti su vaikais užsiėmimus. Tad nešim kuo greičiau. Maniškiui tik duok, labai noriai visko imasi.
Man tai auklėtojos gaila. Jeigu dar šeimininkės nebus. Nežinau ką direktorė masto. Juk su tokiais mažais labai sunku. Reikia kiekvieną apkabinti, nuraminti, pažiūrėti ar pavalgęs, ar kelnyčių ne...aa. Žodžiu...
Atsakyti
QUOTE(čigoonaitė @ 2008 09 22, 06:40)
Mums tai davė sąrašiuką priemonių. Sakė, kad jau norėtų pradėti su vaikais užsiėmimus. Tad nešim kuo greičiau. Maniškiui tik duok, labai noriai visko imasi.
Man tai auklėtojos gaila. Jeigu dar šeimininkės nebus. Nežinau ką direktorė masto. Juk su tokiais mažais labai sunku. Reikia kiekvieną apkabinti, nuraminti, pažiūrėti ar pavalgęs, ar kelnyčių ne...aa. Žodžiu...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės.
Gal kas žino, gal ne:
Nykštukų grupės tėvelių susirinkimas bus ketvirtadienį (2008 10 16d.) 17.00 val.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti