QUOTE(Praline @ 2011 09 02, 12:25)
Mano mergaite is pradziu lanke Drugeliu grupe, tai Ausra buvo tik pradejusi dirbti arba atkelta is kitos grupes. Nezinau tiksliai. Siaip mums patiko, kol viena diena vasara atejus pasiimti savo vaiko is darzo radau aikstelej savo mergina aprengta pedkelnem kazkieno, ir ant virsaus kelnem svetimom, per didelem, o musu plonyte suknele buvo apsirengus kita mergaite. Lauke tada buvo +30. Paklausiau ka cia reiskia, tai tiesiog buvo paaiskinta, kad neradau kitu rubeliu. Sakau, o tai kaip suknele musu? Sako, tai ta kita mergaite sake, kad cia jos, o maniske sake kad jos, tai as nutariau, kad tos kitos mergaites... Na bet cia, aisku gal tiesiog nesusipratimas, bet buvo pikta, nes labai ilgai sirgom po to, vaikas tiesiog perkaito smarkiai.
Su vaiku aprengimu (tiksliau nurengimu) tai katastrofa visame darzelyje. Lauke +30, o kai kurie vaikai su ilgomis rankovemis, violetiniais zandais. Aukletojoms ne karta sakiau pastabas, bet vis tas pats ir tas pats.
Papildyta:
QUOTE(Restar @ 2011 09 02, 13:57)
Jeigu Valentina tai ta pati Valytė, kuri dirbo Nykštukų grupėje - nesibaiminkit
. Maniškiai, kol remontavo jų grupę mėnesį buvo Nykštukuose ir Valytė mums pasirodė labai miela, labai gražiai su vaikučiais bendraujanti. Mėgo maniškiai ją. O šiaip kiek jau teko matyti auklėtojų (tikrai nemažai), tai nesu girdėjusi, kad kuri nors pasakytų ką nors kita, kai paklausi apie vaikus, negu "viskas gerai". Tiesiog darbas su vaikais nėra lengvas, o tiek visokių tėvelių pasitaiko, kurie pretenzijų įvairių turi, tai jos tą frazę geriausiai įvaldę
.

Aukletojai neuztenka vien buti mielai. Turi tureti ir ziniu, ir kalbeti taisyklingai, ir elgtis pedagogiskai. Viso sito, mano manymu, truksta Valentinai. Mano vaikas vaiksciojo pora menesiu, tai daug keistu dalyku prisiziurejau.