Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

QUOTE(Praline @ 2011 09 02, 12:25)
Mano mergaite is pradziu lanke Drugeliu grupe, tai Ausra buvo tik pradejusi dirbti arba atkelta is kitos grupes. Nezinau tiksliai. Siaip mums patiko, kol viena diena vasara atejus pasiimti savo vaiko is darzo radau aikstelej savo mergina aprengta pedkelnem kazkieno, ir ant virsaus kelnem svetimom, per didelem, o musu plonyte suknele buvo apsirengus kita mergaite. Lauke tada buvo +30. Paklausiau ka cia reiskia, tai tiesiog buvo paaiskinta, kad neradau kitu rubeliu. Sakau, o tai kaip suknele musu? Sako, tai ta kita mergaite sake, kad cia jos, o maniske sake kad jos, tai as nutariau, kad tos kitos mergaites... Na bet cia, aisku gal tiesiog nesusipratimas, bet buvo pikta, nes labai ilgai sirgom po to, vaikas tiesiog perkaito smarkiai.

Su vaiku aprengimu (tiksliau nurengimu) tai katastrofa visame darzelyje. Lauke +30, o kai kurie vaikai su ilgomis rankovemis, violetiniais zandais. Aukletojoms ne karta sakiau pastabas, bet vis tas pats ir tas pats.

Papildyta:
QUOTE(Restar @ 2011 09 02, 13:57)
Jeigu Valentina  tai ta pati Valytė, kuri dirbo Nykštukų grupėje - nesibaiminkit 4u.gif . Maniškiai, kol remontavo jų grupę mėnesį buvo Nykštukuose ir Valytė mums pasirodė labai miela, labai gražiai su vaikučiais bendraujanti. Mėgo maniškiai ją. O šiaip kiek jau teko matyti auklėtojų (tikrai nemažai), tai nesu girdėjusi, kad kuri nors pasakytų ką nors kita, kai paklausi apie vaikus, negu "viskas gerai". Tiesiog darbas su vaikais nėra lengvas, o tiek visokių tėvelių pasitaiko, kurie pretenzijų įvairių turi, tai jos tą frazę geriausiai įvaldę smile.gif.

Aukletojai neuztenka vien buti mielai. Turi tureti ir ziniu, ir kalbeti taisyklingai, ir elgtis pedagogiskai. Viso sito, mano manymu, truksta Valentinai. Mano vaikas vaiksciojo pora menesiu, tai daug keistu dalyku prisiziurejau.
Atsakyti
QUOTE(jurgitasi @ 2011 09 02, 15:26)
Aukletojai neuztenka vien buti mielai. Turi tureti ir ziniu, ir kalbeti taisyklingai, ir elgtis pedagogiskai. Viso sito, mano manymu, truksta Valentinai. Mano vaikas vaiksciojo pora menesiu, tai daug keistu dalyku prisiziurejau.

Jūs teisi. Bet bijau, kad šitam daržely tokių išvis vienetai, tad man svarbu, kad bent miela būtų ir vaikus mylėtų, mažyliams tai tikrai svarbiausia, mano nuomone. O ne vaikščiotų susiraukusi, rėktų ant vaikų ir pan. Tokių irgi prisižiūrėjau tongue.gif .
Atsakyti
Vis dėl to mus paliko ,,nykštukuose'',dirba aukletoja Valentina ir Loreta gryžusi iš motinystės atostogų,tad dar apie ją nesusidariau nuomonės.O Valentina nebloga auklėtoja,tik daug kalba ir ne visada girdi ką jei sakai...Šeimininkė-Angelė,mano dukrytei ji ypač kažkodėl patinka 4u.gif Kaip mamytės Jums nykštukų grupė?Man tai ji labai niūri,nors ir suremontavo,bet tokiu šalčiu dvelkia,darbelių pasigedau nuo pat pirmos vaiko lankymo dienos g.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukės mama @ 2011 09 05, 11:38)
Vis dėl to mus paliko ,,nykštukuose'',dirba aukletoja Valentina ir Loreta gryžusi iš motinystės atostogų,tad dar apie ją nesusidariau nuomonės.O Valentina nebloga auklėtoja,tik daug kalba ir ne visada girdi ką jei sakai...Šeimininkė-Angelė,mano dukrytei ji ypač kažkodėl patinka 4u.gif Kaip mamytės Jums nykštukų grupė?Man tai ji labai niūri,nors ir suremontavo,bet tokiu šalčiu dvelkia,darbelių pasigedau nuo pat pirmos vaiko lankymo dienos g.gif

Na mes siandien buvome pirma karta "Nykstukuose". Na apie aukletojas nelabai galiu ka pasakyti dar - apie Loreta ispudis neblogas, bet va Valentina... g.gif Pati grupe ziauriai niuri, tamsu, salta... Man nelabai kolkas, bet gal dar apsitvarkys, prisidesim juk manau ir mes, ir galbut bus jaukiau. Bukim optimistai smile.gif
Mano kleckui patiko smile.gif Namo eiti nenorejo, tikiuosi, kad taip bus ir veliau smile.gif
Atsakyti
Mes šią grupę lankome nuo vasario mėn.bet ji ir liko niūri,nei remontas nepadėjo..Valentina minėjo,kad rugsėjį bus mūsų grupės tėvų susirinkimas,gal aptarsime ir šį klausimėlį,kaip manote? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukės mama @ 2011 09 05, 12:41)
Mes šią grupę lankome nuo vasario mėn.bet ji ir liko niūri,nei remontas nepadėjo..Valentina minėjo,kad rugsėjį bus mūsų grupės tėvų susirinkimas,gal aptarsime ir šį klausimėlį,kaip manote? g.gif

Aukletoja Loreta sake siandien, kad zadejo langus pakeisti iki Nauju metu. Tikiuosi, kad pakeis, nes siandien basom kojom pabuvau - susalau, tai apie vaikus ka jau kalbet, gi seda ant grindu, ropineja g.gif O juk dar silta lauke, ateis salciai doh.gif
Dar siandien sake, kad reikes nupirkti geltonu vazonu, kad jaukiau butu.
O siaip manau, kad sienos tuscios tokios, gal del to taip niuru? O cia siandien gal ir buvo tas susisirinkimas?
Kazin pagal ka skirsto vaikus i grupes? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 05 rugsėjo 2011 - 13:44
Na tikiuosi,kad ne siandien tas susirinkimas ivyko g.gif Valentina zadejo ispeti,ji mano apie rugsejo viduri,pabaiga organizuoti..Kiek zinau vaikus skirsto pagal metus i grupes.Rudeni,ziema tikrai lb salta grupeje..gerai,kad bent vaiku miegamasis dorai sutvarkytas,langai pakeisti.
Papildyta:
Na,siandien dar Loretos pasiteirausiu del susirinkimo kai paimsiu savo maze
Atsakyti
Nu mano nuomone apie Loreta nebloga, bent jau susidare, Valnetinos, kazkaip neuzfiksavau unsure.gif grindys tikrai, bent jau kilimo prasosi ar ten kur vaikai rengsis rubelius paliks, lips is lovos, juk salta is miego basam ant grindu doh.gif
O ten idomu, ne siauriniai langai? g.gif
Atsakyti
Labas rytas mamytes 4u.gif Na ka,vakar nuejau savo mergytes paimti,tai pabendravau su aukletoja Loreta,pirmas ispudis lb geras susidare smile.gif Ji pasake,kad jei turesiu kazkokiu nusiskundimu,pastabu sakyti jei...ir ka,vakar po sventes buvo susirinkimas,su teveliais arbata gere,si bei ta aptare.Sake reikia pirkti roletus i miegamaji,vazonu,isrinktos mamytes kurios pades aukletojai smile.gif Valentina buvo zadejusi pranesti del susirinkimo,bet eilini karta nieko nepasake g.gif
Atsakyti
QUOTE(žieminukės mama @ 2011 09 06, 07:52)
Labas rytas mamytes 4u.gif Na ka,vakar nuejau savo mergytes paimti,tai pabendravau su aukletoja Loreta,pirmas ispudis lb geras susidare smile.gif Ji pasake,kad jei turesiu kazkokiu nusiskundimu,pastabu sakyti jei...ir ka,vakar po sventes buvo susirinkimas,su teveliais arbata gere,si bei ta aptare.Sake reikia pirkti roletus i miegamaji,vazonu,isrinktos mamytes kurios pades aukletojai smile.gif Valentina buvo zadejusi pranesti del susirinkimo,bet eilini karta nieko nepasake g.gif

Siandien ryte Valentina buvo, tai man ispudis ziauriai nekoks g.gif Ant Loretos vare, ko cia grizo po dekretiniu, va jos grupe uzgrobe, ji cia vasara visa kuope, o sita va parejo - ir gavo cia visa etata... Paskui, kad roletus pirks, o juk puikias uzuolaidas turim, bet Angele (seimininkele) sake, kad uzuolaidos tos jau baisios labai, tai Valyte sake, kad jai grazios dar. Dar sake, kad reikes irengti virtuvele, nes nera ten baldu.
Labai jau siandien buvo saldi, kiekviena atejusi vaika glebesciavo, nezinau, gal ir nuosirdziai cia, bet man kazkaip nenaturaliai.
Savo maziu buvau palikus porai valandu jau, prasiau, kad karta per valanda nuvestu pasisioti, nes naujoj vietoj jis tikrai nesiprasys, o slapiam buti jam negalima nei 10 minuciu, kadangi turim problemu su pusle ir slapimtakiais. Susitarem, pakartojo kelis kartus, kad va eisim su berniuku i wc. Dar pasakiau,kad ne klaustu, ar nori sisioti, o nuvestu. Sake zinoma zinoma, nesijaudinkit, tikrai nuvesim, mes cia vaikuciais labai rupinames. Aisku, atejus pasiimti radau slapiom kelnem, paklausiau ar buvo wc, sake, kad ne, nes jis gi nesiprase g.gif Nezinau, dabar jau tikrai kazkaip baisu. Kad neturetume tu problemu gal nebutu taip jau baisu, bet kai kiekvienas pasalimas baigiasi antibais, tai ... g.gif
Atsakyti
Praline,mano mazajai ir gi yra problemos su slapimtakiais,nuo gimimo sergame refliuksu...o del Valentinos ka galiu pasakyti,tai dauguma mamyciu nemaloniai nuteikia jos isvaizda ir kompetencijos stoka,bet siaip ja vaikai myli..ji is tu kuri megsta ,,papletkinti,,tai gal todel ir apie Loreta taip kalbejo g.gif o del virtuveles,tai neisivaizduoju kokiu ten baldeliu jiems reikia,juk yra kriaukle,spintele,stalas
Atsakyti
Nu as siandien kelias valandas sedejau..nu Valentina manes neikvepe g.gif Siaip ant puodo ir ranku plauti vede visus vaikus pries nezinau kaip vadinasi, priespiecius, zodziu kai gere vaikai piena su javainiais. Ar visi padare nesusekiau.
Paprasciausias dalykas, vaiku puodai tik dalinai suzymeti, vieni zino savo puoda, nes jiems nurodytas, kiti gal is lapelio, kuriame suzymeta (nors as netikra, kad ten ne koks pernykstis sarasiukas g.gif ) Zodziu paklausiau, kuris musu, dave ta puoda, o po pusvalandzio, ziuriu ant to puodo jau kita sodina doh.gif tai manau, kad jos suvokimas apie tvarka toks pats, chaotiskas, delto ir uzuolaidos jai dar grazios doh.gif
Aisku pusdienis nelengvas, nes buvo verkianciu vaiku, yra tokiu senbuviu, kurie moka pakovot uz save doh.gif tik kazkaip as ten sededama pasijutau besanti aukletoja doh.gif tai, kazkaip neramu pasidare, kaip ten tas mano vaikas laika leis, kai as nebesedesiu g.gif nu tikekimes, kad Loreta tiek gera, kiek ja ispeike Valentina unsure.gif
As tai jau mastau ir apie koki grupes baldu pirkima is Ikejos unsure.gif kaina nedidele, pasidejimu yra, patvarus ir bent jau kiek atsisviezins tikrai sovietmeciu atsiduodancia grupe..nu lentynos zaislams tai turbut kokiu 20 metu senumo, jei nedaugiau, laiko delto, kad yra dazomos ir pagamintos is medzio lentu, o ne is drozliaplokstes.
Praline, imeskit man i az savo vaiko varda, as sia savaite tikrai grupeje dar sedesiu, tai nuvesiu vaika ant puodo 4u.gif

Atsakyti