Įkraunama...
Įkraunama...

Užupis: Užupiukas

Labas rytas smile.gif Vasara Jolanta siek tiek dirbo grupeje,tai nerealiai ji patiko thumbup.gif toks siltas zmogus pasirode.Matosi,kad dirba mylima darba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(buzi @ 2011 09 07, 00:01)
oi mamytes visoms jums sekmes 4u.gif  mes i uzupiuka tik kita rudeni, bet man jau dabar pasiskaicius baisu blink.gif

Nieko nereik bijot,visų vaikai kuo puikiausiai užaugo mirksiukas.gif Svarbiausia savo streso,nepasitenkinimo neperduot vaikučiams,nes jie labai jaučia tėvelių nerimą,dėl to ir ašarėlių būna ir nenori eit darželin 4u.gif Auklėtojos yra prižiūrimos direktorės ir jei kas tikrai labai jau blogai,tai manau bus imtasi priemonių smile.gif

QUOTE(žieminukės mama @ 2011 09 07, 08:04)
Labas rytas smile.gif Vasara Jolanta siek tiek dirbo  grupeje,tai nerealiai ji patiko thumbup.gif toks siltas zmogus pasirode.Matosi,kad dirba mylima darba 4u.gif

Yra 2 Jolanatos ir jos abi be galo šiltos moterytės thumbup.gif Mano mažasis į vieną iš jų įsimylėjęs cool.gif
Atsakyti
aš pasisakysiu apie paruošiamąją grupę, kurioje dirba auklėtoja Vilma smile.gif Darželyje mano mergaitė naujokė, mums labai patiko atmosfera grupėje, lauke, mano dukra nenorėjo išeiti iš darželio. Direktorė pasirodė mielas, šiltas žmogus, pasiruošusi padėti smile.gif

tiesa, kieme girdėjau vieną pagyvenusią auklėtoją su keturmečių grupe - rėkė ištisai beveik doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2011 09 07, 08:39)
aš pasisakysiu apie paruošiamąją grupę, kurioje dirba auklėtoja Vilma smile.gif Darželyje mano mergaitė naujokė, mums labai patiko atmosfera grupėje, lauke, mano dukra nenorėjo išeiti iš darželio. Direktorė pasirodė mielas, šiltas žmogus, pasiruošusi padėti smile.gif

tiesa, kieme girdėjau vieną pagyvenusią auklėtoją su keturmečių grupe - rėkė ištisai beveik doh.gif

Aš jau nesistebiu,jei ir užrėks biggrin.gif Nes 26 vaikus suvaldyt be galo sunku,o jei yra padaužų grupelė,tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 09 06, 22:03)
Tik nezinau, ka su ta tokia uz save kovojncia mergina daryt doh.gif kol zaidem ji ir eiles islauke ir pasidalino, ale jei tik be prieziuros, tai kitus nustums, zaislus susigrobs ir dar garsiai paprotestuos doh.gif o Valytei atrodo, kad ja skriaudzia, nes visi stovi ir ziuri unsure.gif reiks kazkaip ta mergyte itraukt i veikla, nes kol kiti adaptuosis, sita jau senbuve, tai kad konfliktu nebutu

Itariu, kad zinau, kuri cia ta uz save kovojanti mergina, grazi tokia mergyte, nepamanytum. Maniskis vakar sake, kad lialia ji muse per galva unsure.gif Bet ir as kol buvau kartu grupeje, tai ji vis taikesi, vos as atsitraukiu, ji tuoj prie maniskio ir zaislus atimineja, pastumia biggrin.gif Aukletoja tai sake, kad su ja atsargiai, nes ji labai didele megeja kitiems vaikams uzvaziuot, sake, kad jai atrodo, kad cia viskas jos smile.gif Bet manau, kad su laiku ir musiskiai apsipras ir nesileis skriaudziami. Bent jau maniskis tai tikrai. Nors is paziuros labai ramus vaikas, bet uztenka subart sese ir lekia akis isvertes ginti jos, o jau neduok Dieve, kas pastums ja - labai karingas vaikinas.
O del grupes pacios, tai vakar su vyru kalbejom ir nutarem, kad ner cia ko stresuot. Kol vaikui viskas gerai - reiskia viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Praline: 07 rugsėjo 2011 - 10:58
Praline, nu pasodinau dusyk tavo vaika ant wc. Viena syki tik atejusi tai apie 9.30 kita syki po 10 val. maisto. (Tiesa as ziopla blogai kelnaites nusmaukiau, tai suslapo ir teko pakeisti, tai pasiimkite, jos maiselyje) 4u.gif paskui dziugiai zaideme.
Ta senbuve mergyte labai gabi 4u.gif siandien dainele-zaidima padainavau, tai ji viska kartojo, soko dainavo, jai labai reikia daug demesio ir uzsiemimo, kitaip jos visa energija eina i kova uz buvi doh.gif Sedejome namelyje, ji atnese masynytes padalino vaikams, maniske nusprende ant suoliuko pasodinti, tai kaip apsodino, tai maniske i asaras doh.gif nes nu taip konkreciai biggrin.gif
Zodziu, siandien visai nieko diena, gal, kad su Loreta bigsmile.gif
Atsakyti
Alchemie,ar kalbejote su Loreta del uzrasu vc kur vaikuciu ranksluosciai,puodukai?
Atsakyti
Nespejau, nes jau visi sarasiukai buvo padaryti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 09 07, 14:31)
Praline, nu pasodinau dusyk tavo vaika ant wc. Viena syki tik atejusi tai apie 9.30 kita syki po 10 val. maisto. (Tiesa as ziopla blogai kelnaites nusmaukiau, tai suslapo ir teko pakeisti, tai pasiimkite, jos maiselyje) 4u.gif  paskui dziugiai zaideme.
Ta senbuve mergyte labai gabi 4u.gif siandien dainele-zaidima padainavau, tai ji viska kartojo, soko dainavo, jai labai reikia daug demesio ir uzsiemimo, kitaip jos visa energija eina i kova uz buvi doh.gif Sedejome namelyje, ji atnese masynytes padalino vaikams, maniske nusprende ant suoliuko pasodinti, tai kaip apsodino, tai maniske i asaras doh.gif nes nu taip konkreciai biggrin.gif
Zodziu, siandien visai nieko diena, gal, kad su Loreta bigsmile.gif

Alchemie, labai tau aciu smile.gif Mano bernelis pasodintas visada varo i kelnes, reikia arba aparatura pirstu nuleisti zemyn ir laikyt, arba stovedamas prie unitazo jis daro - taip ir geriausia is tiesu, maziau avariju smile.gif
Parsivede vyras siandien is darzelio, neina miegot - sako eisiu i darzeli. Kita savaite jau bandysim palikt ir miegot. Kad jau taip patinka - tegul buna, kol dar neapsigalvojo smile.gif

Atsakyti
As ji sodinau blush2.gif sunu irgi sodindavau, nes kitu vaiku dug aplinkui buvo tiesiog galvojau, kad vaikui taip jaukiau daryti blush2.gif ale jau seniai sunu taip sodinau, tai atpratau, nors aparatura atrodo nuleidau, bet vis tiek suslapo kelnytes doh.gif
Ale kaip graziai jis kalba wub.gif maniske puse savu zodziu, puse normaliu, o cia zmogus super graziai kalba, viskas aisku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2011 09 07, 15:10)
As ji sodinau blush2.gif sunu irgi sodindavau, nes kitu vaiku dug aplinkui buvo tiesiog galvojau, kad vaikui taip jaukiau daryti blush2.gif ale jau seniai sunu taip sodinau, tai atpratau, nors aparatura atrodo nuleidau, bet vis tiek suslapo kelnytes doh.gif
Ale kaip graziai jis kalba wub.gif maniske puse savu zodziu, puse normaliu, o cia zmogus super graziai kalba, viskas aisku wub.gif

Jo, pleputis jis pas mus, bet dar didesnis dainininkas - visa seses repertuara is muzikos mokyklos ir jos darzelines dainas atmintinai varo, nors siu dienu topas: NEBETYLI SIRGALIAI..... biggrin.gif
Atsakyti
Nykstuku mamos, kas turit aukletoju tel. maniske siandien su sloga ir uzkimus pabudo, noriu perspeti, kad neateis, o tel. nekelia paprasto doh.gif
Atsakyti